שמן

לא.
נא לשים קישור.
אצלי שמן זית בלבד, ברור שלתיבול, גם ליתר המטרות,
ולעוגת תפוזים, שמן זרעי ענבים,
שמן שומשום רק לתיבול, בעדינות,
ומציעה לכולן/ם לתבל ולא לטבל.

לא מטגנת טיגון עמוק.
בשמן זרעי ענבים ממליצים להשתמש בנינג'ה אולם יש לשים לב שרוב מוחלט של שמנים אלו לא בריאים ואני עדינה.
 

mיטלמן

Well-known member
בשמן זרעי ענבים ממליצים להשתמש בנינג'ה אולם יש לשים לב שרוב מוחלט של שמנים אלו לא בריאים ואני עדינה.
בשמן זרעי ענבים ממליצים להשתמש בנינג'ה אולם יש לשים לב שרוב מוחלט של שמנים אלו לא בריאים ואני עדינה.
כתבתי שלושה,
מי לא מומלץ? למה?
אין לי נינג'ה, זו היתה המלצה מאד ישנה ומקצועית, (אני מקווה שאני לא טועה),
עוד מהזמן שלא היה מוכר והיה יחסית ממש זול.
 
נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אני משתמש בדרך כלל בחמאה לטיגון. קורה שאני משתמש בספריי שמן קנולה או זית לטיגון אך בכמויות מזעריות, כדי לשמור על המחבת הלא דביקה שלי לאורך זמן.
 
למעלה