שמן

שמן

שעה להתחלת השאלון: שם: גיל: בלוג/דפיוצר: אייסי: מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? ואיזו אוהבים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? מנסיון? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? סיגריה/נרגילה? בריאות/עושר? 24/MTV? עושר/אושר? סקס/שוקולד? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תות/בננה? מלון/אבטיח? גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? וודקה רדבול/ייגרבול? צניחה חופשית/בנג'י? קליפר/זיפו/טורבו? אייסי/מסן? דני וניל/שוקו? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? מתי הפעם האחרונה שאכלת? מתי הפעם האחרונה ששתית? שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מה את/ה לובש עכשיו? באיזה צבע המקלדת שלכם? והעכבר? מה סוג הנעליים שלך? מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? האם את/ה מעשן או עישנת? מה? את/ה מבולגן? מה הדבר אחרון שקנית? מתי? יש לך חיית מחמד? מדבר איתה? ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פייי זה יהיה ארוך><

שעה להתחלת השאלון: 10:25 שם: מיכלי גיל: 14 [סתמוזונות] בלוג/דפיוצר: יש בלוג. ונראלי גם דפיוצר
אייסי: יש. מסנג'ר: כנ"ל. תמונה:
וואי. אני ממש אוהבת את התמונה הזאת
זה מהשיחת צ'אט עם אוהד XDDD "יאאא!111 קיבוצניקית דוגמנית! תחייכי! תהיה עצובה! תכעסי! תהיה סקסי. אע.
" תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: אע? מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
הצוחה לפחאשפה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות: לאכול
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? יש בי פוטנציל?!
והווו!11
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אמ, לא הרבה בוא נגיד ככה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. >< מה אמרו לכם? עעעעעעעעעזבו. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוח גדולה- מהשד"ק ואיזו אוהבים? רוק
בעיקר. מה גורם לכם לאושר? הו. שאלה. |: אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. אני מקווה
. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: נו עזבו אותכם משטויות על הבוקר#$@#^@#% מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ני צה ליות טבח כמו אבאשילי!!!1111
מתנדבים במשהו? לא. למה? כי לא יצא. בעד/נגד: עישון?
ממש לא. סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
למה לא? מנסיון?
לא. כייף לכם לבאס אותי?!$^@#%&@%* הכרויות באינטרנט?
איככ כולם שם פדופילים מגעילים^!#^!#$%@! דמוקרטיה?
בלעעע אני רואה איך שבנצי כותב מגילה במקום תשובה קצרה ולעיניין. יזיזות?
. תחליטו ל-ב-ד. קשר פתוח? נו מה אתם רוצים ממני?!#%@#^@ הכל "סקס,סקס,סקס" ואחכך אתם אומרים שאני הסוטה$^!#$&! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? לשבת בצד ולהסתכל. סיגריה/נרגילה? סיגריה. בריאות/עושר? בריאות. MTV / 24? להלהלהלהלהלה 24 עושר/אושר? אושר. סקס/שוקולד? גאד זה קשה. סקס >< מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה בכסף?... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. תות/בננה? תותתת מלון/אבטיח? אבטיח! [בשביל איפרת
] גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? מים
וודקה רדבול/ייגרבול? עזבו אותי נו מה%@$%& צניחה חופשית/בנג'י? לשבת בצד ולהסתכל? קליפר/זיפו/טורבו? זיפו כי זה הדבר היחיד שהבנרתי מכל 3 המילים?
אייסי/מסן? מסנג'ר. >< דני וניל/שוקו? שוקו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אה. לאזוכרת |: מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? רוצים מכות?!#%!#$&! 17.7 כן כן זה 2005 בסדר?!!?!? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? מאיפלי? מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?
זה נשמע סוטה. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? XDDD עודיותר. מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? אפעם!
מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? ^%@#&@%!# גיל 4,5,6,7?! איפושו שם נראלי. מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? ב19.6 מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? הם הפסיקו מתישו?
מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? 2 קילו
לפני 4 חודשים.. אבל כבר הספקתי להחזיר אותם, זה בסדר. מתי הפעם האחרונה שאכלת? עכשיו
מתי הפעם האחרונה ששתית? עכשיו
שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ברור
ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמרי
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לאדע. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה
ספורט מועדף? ללכת מהספה למקרר ובחזרה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבז >< מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? נאאא. חברות היא לנצח? "אבל גם לנצח יש סוף"
סלחן? תלוי
רגיש? דיי >< תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: עזבו אותי בשקט. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
מה את/ה לובש עכשיו? חולצה ומכנס. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן!? והעכבר? לבן כחול. מה סוג הנעליים שלך? וואנס
מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? מוזיקה
האם את/ה מעשן או עישנת? מעשנת. מה? נובלס
את/ה מבולגן? אני?! לאאאאא................. מה הדבר אחרון שקנית? 2 קופסאות נובלס? מתי? אה.. בשישי. יש לך חיית מחמד? אחיםקטנים מדבר איתה? כשמשעמם לי.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 10:42 מי שהגיע/ה לפה מקבל/ת נשיקה
וחיבוק
במפגש
.

Tin Doll

New member
אניאניאניאני

שעה להתחלת השאלון: 11:40 שם: טובי גיל: 17+ בלוג/דפיוצר: מה איתם? אייסי: 219809392 מסנג'ר: [email protected] תמונה: אתם יודעים איך אני נראית.. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מחשבים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אין לי דברים כאלו D: לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים [מי האדיוט שיכתוב לימודים] מה אתם אוהבים לעשות: לישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אין בי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אממ החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים? Fort Minor ואיזו אוהבים? רוק, ישראלי, מטאל מה גורם לכם לאושר? לדעת שאוהבים אותי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הא?? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין לזה הגדרה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד מנסיון?
הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? אמ סיגריה/נרגילה? נרגילה! בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב, ברור התנדבות/עבודה לכסף? כסף! אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אמממ תפרטו את השאלה תות/בננה? תות מלון/אבטיח? אבטיח
. גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? הייניקן וודקה רדבול/ייגרבול? לא שתיתי ייגרבול צניחה חופשית/בנג'י? ממ קליפר/זיפו/טורבו? ממ אייסי/מסן? מסן דני וניל/שוקו? דני בלי שיער!!!1 ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני.. שבוע? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? לפני כמה דקות מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? כשהייתי בת.. 8? מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? חחחחח לא קרה D: מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? לפני שבוע מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? היום בבוקר מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? לפני כמה דק' מתי הפעם האחרונה שאכלת? לפני 5 דק' מתי הפעם האחרונה ששתית? אתמול שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ישמצב ציור מופשט עושה לכם את זה? מאוד מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אממ נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה ספורט מועדף? שינה מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי מה אני צריכה באותו זמן חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח שיש חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא אוהבים אותי ;[ תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עושה צבא מה את/ה לובש עכשיו? גופיה ומכנסון באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והעכבר? לבן ובצדדים אדום מה סוג הנעליים שלך? אולסטאר אבל כרגע אני הולכת עם כפכפים מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? כלום האם את/ה מעשן או עישנת? נופ מה? את/ה מבולגן? כן ;[ מה הדבר אחרון שקנית? לא זוכרת מתי? לא זוכרת יש לך חיית מחמד? לא מדבר איתה? כן ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? כתוב כאן בצד, לא? 11:51

Hezi The One

New member
נהרס לי המחשב:(

שעה להתחלת השאלון:11:53 שם:חזי גיל:מחר 16^^ בלוג/דפיוצר: אייסי:17328217 מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:ערבית ומשפטים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שטויות כאלה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:צופים,כדורגל אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אומרים שלאP: כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה מה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן:$ מה אמרו לכם?היו הרבה מה איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ואיזו אוהבים?^ מה גורם לכם לאושר?הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר[?] תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שאני נהנה ממה שאני עושה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עו"ד מתנדבים במשהו?כן בעיקרון למה?צופים...זו התנדבות...זה כיףףףףףף בעד/נגד: עישון?נגד בעיקרון סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעדO_O מנסיון?אאההא הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?זה נקרא יזיזה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?נרגילה בריאות/עושר?שניהם^^ 24/MTV?-> MTV עושר/אושר?אושר סקס/שוקולד?סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?ממהלב אבל אין מה לכתוב לרוב התנדבות/עבודה לכסף?תלוי אם זה משו שלא אוהבים אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות בקטנה מה תות/בננה?תות מלון/אבטיח?אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? קרלסברג וודקה רדבול/ייגרבול?וודקה צניחה חופשית/בנג'י?בנג'י קליפר/זיפו/טורבו?זיפו אייסי/מסן?אייסי דני וניל/שוקו?וניל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?מזמן מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?לפני כמה דקות מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?כשיו המדריך שלי אמר שהוא מצא לי עבודה לעוד שעה מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?אני תמיד גורם אושר מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים?מזמן מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?חחחחח טיולים של צופים מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב?לוזוכר מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו?אתמול מתי הפעם האחרונה שהורדת משו?אתמול מתי הפעם האחרונה שאכלת?אתמול בערב מתישהו מתי הפעם האחרונה ששתית?עכשיו שאלות סתם: השמיים הם הגבול?כן קצת ציור מופשט עושה לכם את זה?גורם לבנות להרטיב מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג לרוב נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה..תמיד ספורט מועדף?כדורגל,סל מתעסק בספורט כל שהוא?לא יותר מדי חוסך כסף או מבזבז?פעם ככה פעם ככה מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אחסוך עוד חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש אפילו כמה הכי טובים\בות חברות היא לנצח?תלוי מי,היו כאלה שאיכזבו סלחן?מדי פעם רגיש?כן די תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אוהבאת חברים שלי...זה 4 זדיינו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?נראה מה את/ה לובש עכשיו?בוקסר באיזה צבע המקלדת שלכם?שחורה אני במחשב של אח שלי והעכבר?אין לו,זה מחשב נייד מה סוג הנעליים שלך?פומה כאלה מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון?חושב על הכסף שאני אעשה עוד מעט האם את/ה מעשן או עישנת?לא מעשן מה? את/ה מבולגן?כן מה הדבר אחרון שקנית?קפוא בטח מתי?אתמול בצופים יש לך חיית מחמד?אח שלי מדבר איתה?כשצריך ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?12:02 לא כזה ארוך השאלון

Hezi The One

New member
אם יש לך אהבה אתה לא צריך אחרות

ואם מבקשים ממך קשר פתוח זה אומר פרידה ומהר,זה חארטה. יזיזות וזהו

../images/Emo121.gifממש לא

בקשר פתוח אתם פשוט לא נימצאים בתחת אחד של השניה... או שאולי במקרה שלך כן...

AvtipuS

New member
Take me down to the Paradise City

שעה להתחלת השאלון: שכחתי תשאלה הזאת, אינלי מושג :X *כתבתי את זה בסוף* שם: רז. גיל: 16. בלוג/דפיוצר: נמנמ. אייסי: 172993007 מסנג'ר: [email protected] תמונה: נמנמ. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: אלק'. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא חושב עליהם >.< לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ברור שתחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: כלום. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אין על מה להחמיא >.< החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? דגש על הפעם. מה אמרו לכם? זה היה מזמן, מאיפה לי!? איזו מוסיקה אתם שומעים? ים תיכוני כבד. ואיזו אוהבים? איציק קלה. מה גורם לכם לאושר? כלמיני דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה >.< תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אממ ששוכחים מכל הדברים הלא טובים נמנמ מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? בטח משו שקשור לסלולרים. מתנדבים במשהו?
למה? מה אני עבד של מישו!? בעד/נגד: עישון? תלוי של מה. >.< סמים? נייט. סקס מתחת לגיל ל-18? למהלא. מנסיון? אהמ. הכרויות באינטרנט? קופידון וכאלה? נראה לי סתם קקה. דמוקרטיה? נו מה. יזיזות? למהלא. קשר פתוח? פתח חלון סגור חלון פתח דלת, צא החוצה אני מקיאהההה לאאא באוטו כן כן באוטו! לאאאא באוטו כן כן באוטו. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? מסנג'ר >.< אייפוד/דיסקמן? אייפוד כאילו דא. עיפרון/עט? עט עפרון >.< (באמת!) שירה/ריקוד? שירה. סיגריה/נרגילה? סיגריה. בריאות/עושר? עושר. (כן, אפשר לקנות בריאות בכסף.) 24/MTV? ברור ש 24! עושר/אושר? אושר. (למרות שגם אושר אפשר לקנות בכסף) סקס/שוקולד? חחחחחחחחחח ביחד? מכתב מהלב/ברכה קנויה? למי יש כוח לכתוב? התנדבות/עבודה לכסף? ברור שכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אין דבר שאין לו גבולות. תות/בננה? תותבננה! מלון/אבטיח? אבטיח! גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? מה שיש >.< וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה! צניחה חופשית/בנג'י? חופשית! קליפר/זיפו/טורבו? לבריאות. אייסי/מסן? מסנג'ר. דני וניל/שוקו? איכ. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לאדע. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? לאדע. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול בלילה בשידור אחרי המשחק של המונדיאל היה כל כך מצחיק!!!! מודי בר און,ציון נאנוס,אסף הראל ולילך סונין היה כזה קורע באמאשלי מזמן לא צחקתי ככה. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? כמה ימים נראה לי. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? אין לי מושג. מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? חחחחחחח בחיים לא. מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? אף פעם. מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? מזמן. מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? בבוקר. מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? אתמול. מתי הפעם האחרונה שאכלת? בבוקר. (טוסט גבינצ+בולגרית) מתי הפעם האחרונה ששתית? שאכלתי. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? מה? >.< מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת, למי יש כוח להנהיג?
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? שאלה מיותרת. ספורט מועדף? סיבובים על הכסא. מתעסק בספורט כל שהוא? סיבובים על הכסא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזזזזזזזזזז. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז >.< חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, כלב. >.< חברות היא לנצח? לא. סלחן? יותר מדי. רגיש? יותר מדי. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סוג של פסע >.< תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ג'ובניק.
מה את/ה לובש עכשיו? חולצה בלי שרוולים ומכנס קצר. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן למעלה כחול. והעכבר?בצדדים שחורי ובאמצע כחול שחור עם הולגרמות משו. (לוג'יטק MX510) מה סוג הנעליים שלך? ניו באלענס. מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? שומע את "במילים אחרות" של אביב גפן. האם את/ה מעשן או עישנת? פעם ב... מה? אתה גיי!!!!!!!!!!!!11111 את/ה מבולגן? חחחחחח מאוד. מה הדבר אחרון שקנית? אממ נראה לי שפיצה >.< מתי? לפני...יום חמישי. יש לך חיית מחמד? לא. מדבר איתה?............... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 12:39

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שעה להתחלת השאלון: 13:20 שם: צליל גיל: 15 ורבע בלוג/דפיוצר:
אייסי: 306896845 מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין לי כוח תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תלמד... תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לשמוע מוזיקה, להיות עם אנשים שאני אוהבת ועוד ועוד ועוד אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לפעמים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לאדעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כל מיני איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי ואיזו אוהבים? רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: חיוך אמיתי ולראות אנשים שאני אוהבת מאושירם מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא רוצה מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? איך שבא לכם מנסיון? בוודאי הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות? לאדעת קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? איכסה פיחסה בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? שוקולד מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לאדעת תות/בננה? בננה מלון/אבטיח? אבטיח!!!!
גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? לא אוהבת בירה וודקה רדבול/ייגרבול? לא אוהבת צניחה חופשית/בנג'י? צניחה חופשית
קליפר/זיפו/טורבו? אה? אייסי/מסן? מסנג'ר דני וניל/שוקו? שוקו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום שני... מצחוק מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? יום שני מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? יום שבת מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? יום שני מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? יום שני מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? אפעם מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? אפעם מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? מזמןןן מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? אתמול מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שאכלת? לפני שעה מתי הפעם האחרונה ששתית? לפני שעה שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? מאוד
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחורנה ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסכת ואז מבזבזת בטירוף מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ת"א ת"א ת"א חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? סוג של חברות היא לנצח? הלוואי סלחן? לרוב רגיש? לרוב תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב לי ככה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? יש זמן מה את/ה לובש עכשיו? בוקסר משובץ, גופיה וחולצה גזורה מאוד באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור לבן כזה והעכבר? כנ"ל מה סוג הנעליים שלך? תנכיות מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? שומעת את הרעש שהגנן עושה;[ הוא גוזר את העצים היפים שלי
האם את/ה מעשן או עישנת?
מה? את/ה מבולגן? לפעמים מה הדבר אחרון שקנית? לא זוכרת מתי? לאדעת יש לך חיית מחמד? לא מדבר איתה? ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 13:30

Julieeeeeeet

שם: שקט גיל: 14?! בלוג/דפיוצר: בלוג אייסי: 327993746 מסנג'ר: [email protected] תמונה: פחחח מצחיק. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תילממממממממד!!!!! צייילוםם
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אין לנו כמעט בבצפר לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שילוב? מה אתם אוהבים לעשות: ביד אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חחח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחחחחח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? היי איזו מוסיקה אתם שומעים? rock metal punk ואיזו אוהבים? כולם? מה גורם לכם לאושר? אתםםםםם אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כשתיהיה כזאת אני אדאג לספר לכם תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשיש אושר?
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? :] מתנדבים במשהו? נייט למה? כי... לאדעת נו בעד/נגד: עישון? תלוי סמים? תלוי סקס מתחת לגיל ל-18? בעד אני חושבת:X מנסיון? בטח הכרויות באינטרנט? תלוי איזה סוג דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד. שקט קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי ועם מי אייפוד/דיסקמן? שניהם!? עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד סיגריה/נרגילה? לא אוהבת את שניהם בריאות/עושר? בריאות ועושר 24/MTV? 24! יחי הציונות עושר/אושר? אושר ועושר סקס/שוקולד? :X מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? תלוי מתי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאטים תות/בננה? תות מלון/אבטיח? אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? גולדסטאר או טובורג וודקה רדבול/ייגרבול? שלוצייייי צניחה חופשית/בנג'י? צניחה חופשית קליפר/זיפו/טורבו? :X אייסי/מסן? מסן דני וניל/שוקו? איכי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? וואו לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? אפריל מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? לפני כמה שעות מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? לפני כמה שעות מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? :X מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? חחח לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? חחחחחחחחח מה<? מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? לפניייי 4 ימים מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? לפני יום מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? שבוע ומשהו? מתי הפעם האחרונה שאכלת? חצי שעה? שעה? מתי הפעם האחרונה ששתית? וודקה?!?!? :):)): מזמן :( לפני שבוע בערך :( שאלות סתם: השמיים הם הגבול? בטח ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני תמיד אומרת את המילה האחורנה :] ספורט מועדף? כדורעף מתעסק בספורט כל שהוא? נייט חוסך כסף או מבזבז? תלוי של מי הכסף מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמשיך לשמור אותו לעצמי ולבקש מאמא XD חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יא חברות היא לנצח? בטח סלחן? יותר מידי רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חחחחח רוצים מכות<?! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עוקץ XD מה את/ה לובש עכשיו? בגדים? באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והעכבר? אפור\כסף מה סוג הנעליים שלך? אולסטאר, מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? שומעת מוזיקה האם את/ה מעשן או עישנת? נייט מה? את/ה מבולגן? דע מה הדבר אחרון שקנית? אווו חולצווות מתי? שבועיים ככה יש לך חיית מחמד? דאאאאאאאאאאא סטנלי
מדבר איתה? ברור ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 13:32

Julieeeeeeet

שם: שקט גיל: 14?! בלוג/דפיוצר: בלוג אייסי: 327993746 מסנג'ר: [email protected] תמונה: פחחח מצחיק. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תילממממממממד!!!!! צייילוםם
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אין לנו כמעט בבצפר לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שילוב? מה אתם אוהבים לעשות: ביד אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חחח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חחחחחח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? היי איזו מוסיקה אתם שומעים? rock metal punk ואיזו אוהבים? כולם? מה גורם לכם לאושר? אתםםםםם אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כשתיהיה כזאת אני אדאג לספר לכם תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשיש אושר?
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? :] מתנדבים במשהו? נייט למה? כי... לאדעת נו בעד/נגד: עישון? תלוי סמים? תלוי סקס מתחת לגיל ל-18? בעד אני חושבת:X מנסיון? בטח הכרויות באינטרנט? תלוי איזה סוג דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד. שקט קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי ועם מי אייפוד/דיסקמן? שניהם!? עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד סיגריה/נרגילה? לא אוהבת את שניהם בריאות/עושר? בריאות ועושר 24/MTV? 24! יחי הציונות עושר/אושר? אושר ועושר סקס/שוקולד? :X מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? תלוי מתי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאטים תות/בננה? תות מלון/אבטיח? אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? גולדסטאר או טובורג וודקה רדבול/ייגרבול? שלוצייייי צניחה חופשית/בנג'י? צניחה חופשית קליפר/זיפו/טורבו? :X אייסי/מסן? מסן דני וניל/שוקו? איכי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? וואו לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? אפריל מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? לפני כמה שעות מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? לפני כמה שעות מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? :X מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? חחח לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? חחחחחחחחח מה<? מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? לפניייי 4 ימים מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? לפני יום מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? שבוע ומשהו? מתי הפעם האחרונה שאכלת? חצי שעה? שעה? מתי הפעם האחרונה ששתית? וודקה?!?!? :):)): מזמן :( לפני שבוע בערך :( שאלות סתם: השמיים הם הגבול? בטח ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני תמיד אומרת את המילה האחורנה :] ספורט מועדף? כדורעף מתעסק בספורט כל שהוא? נייט חוסך כסף או מבזבז? תלוי של מי הכסף מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמשיך לשמור אותו לעצמי ולבקש מאמא XD חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יא חברות היא לנצח? בטח סלחן? יותר מידי רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חחחחח רוצים מכות<?! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עוקץ XD מה את/ה לובש עכשיו? בגדים? באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והעכבר? אפור\כסף מה סוג הנעליים שלך? אולסטאר, מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? שומעת מוזיקה האם את/ה מעשן או עישנת? נייט מה? את/ה מבולגן? דע מה הדבר אחרון שקנית? אווו חולצווות מתי? שבועיים ככה יש לך חיית מחמד? דאאאאאאאאאאא סטנלי
מדבר איתה? ברור ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 13:32

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifin the court of myself

למישהו יש המדגישומט הזה? שעה להתחלת השאלון:13:49 שם:
שי גיל:
עוד חודשיים ויומיים 16 בלוג/דפיוצר:
אייסי:
מסנג'ר:
[email protected] תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר:
תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:
מוסיקה
וג"ג
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לא חושב לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
למידה? אני? כובע? מה אתם אוהבים לעשות:
לנגן ושלמוע מוסיקה, בעיקר. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא כלכך כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
לא'דע החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כה, לפני שהסתפרתי
מה אמרו לכם?
שיש לי שיער יפה
איזו מוסיקה אתם שומעים?
רוק קלאסי עד הבי מטאל ואיזו אוהבים?
למה שאני אשמע מוסיקה שאני לא אוהב או לא אשמע מוסיקה שאני אוהב?! מה גורם לכם לאושר?
מממ אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
מעבר, הרבה מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
אין לי שמץ. מתנדבים במשהו?
תנועה? למה?
כי זה כיף בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
מנסיון?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?
פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?
iPod mini 4 GB עיפרון/עט?
עט שירה/ריקוד?
שירה סיגריה/נרגילה?
סיגריה בריאות/עושר?
אושר 24/MTV?
VH1 עושר/אושר?
אושר סקס/שוקולד?
ביחד מכתב מהלב/ברכה קנויה?
התנדבות/עבודה לכסף?
תלוי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
גבולות תות/בננה?
תות מלון/אבטיח?
אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג?
גולדסטאר וודקה רדבול/ייגרבול?
וודקה-רדבול, ייגרבול זה לא טעים:( צניחה חופשית/בנג'י?
לצפות מהקרקע קליפר/זיפו/טורבו?
זיפו אייסי/מסן?
מסנג'ר דני וניל/שוקו?
מילקי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?
הרבה, הרבה מידי אפילו מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?
איזה חודשיים
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?
כמה ימים מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?
המון מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?
לא'דע מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים?
לא קרה מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?
טיול שנתי מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב?
5 שנים בערך מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו?
אבא, כל הזמן מתי הפעם האחרונה שהורדת משו?
מהאימיול יעני? שבועיים מתי הפעם האחרונה שאכלת?
לפני כמה דק' מתי הפעם האחרונה ששתית?
עכשיו שאלות סתם: השמיים הם הגבול?
הגבול למה בדיוק? ציור מופשט עושה לכם את זה?
כה מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
תלוי על מה ולמה ספורט מועדף?
שחייה מתעסק בספורט כל שהוא?
שחייה?:p חוסך כסף או מבזבז?
חוסך, לקעקוע ובס מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
קעקוע ובס חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
לא חברות היא לנצח?
לא סלחן?
יותר מידי רגיש?
יותר מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
טעון שיפור
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
קרבי אני גם ככה לא יכול להיות... אז מש"ק ממטרות מה את/ה לובש עכשיו?
בגד ים באיזה צבע המקלדת שלכם?
במקור היא לבנה, עכשיו היא אפורה והעכבר?
אדום-כסוף מה סוג הנעליים שלך?
יחף מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון?
כלום האם את/ה מעשן או עישנת?
עישנתי מה?
קאמל
את/ה מבולגן?
אחושרמוטה מה הדבר אחרון שקנית?
כרטיס אוטובוס מתי?
אתמול יש לך חיית מחמד?
כה מדבר איתה?
כן, אבל היא טיפשה מידי=/ ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?
14:00

../images/Emo204.gif"יושב בסן פרנסיסקו על המים.."

שעה להתחלת השאלון:
14:00 שם:
גלוש גיל:
17+ בלוג/דפיוצר:
מוותרת אייסי:
131212046 מסנג'ר:
אינלי כוח תמונה:
ממ..אני אחפש בסוף תיכון/צבא/יסודי/אחר:
תיכון.בע. מגמה שנלמדה או נלמדת:
תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
איכ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
פחחח! ברור שתחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:
לנגן, לרקוד, הופעות, מחשב, טלויזיה וכלזה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
לא'דעת..הרבה..כלמיני החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כה
מה אמרו לכם?
שאני נראית טוב[?], שישלי עיניים יפות, שאני כוסית, כלמיני
איזו מוסיקה אתם שומעים?
פאנק ורוק בעיקר וגם רגאיי קצת.. ואיזו אוהבים?
מן הסתם, אני שומעת מה שאני אוהבת מה גורם לכם לאושר?
כלמיני דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
כימית?! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
לא'דעת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
לאמשנה מתנדבים במשהו?
לא למה?
כי...לא. בעד/נגד: עישון?
ממ...נגד נראלי סמים?
נגד סקס מתחת לגיל ל-18?
שכל אחד יעשה מה שבאלו מנסיון?
? הכרויות באינטרנט?
בעד דמוקרטיה?
בעד יזיזות?
למה לא? קשר פתוח?
תלוי עד כמה פתוח זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?
תלוי בנושא אייפוד/דיסקמן?
אייפוד
עיפרון/עט?
ברוב המקרים עט. ורצוי שיהיה 0.4
שירה/ריקוד?
ריקוד סיגריה/נרגילה?
מממ..שאלה קשה
בריאות/עושר?
בריאות 24/MTV?
MTV2 עושר/אושר?
אני אגיד אושר אבל גם עושר זה דיי חשוב בימינו.. סקס/שוקולד?
חחחחח.. שוקולד
מכתב מהלב/ברכה קנויה?
ברור שמהלב התנדבות/עבודה לכסף?
כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
תלוי תות/בננה?
שניהם, אבל לא ביחד מלון/אבטיח?
אבטיחח
גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג?
גולדסטאר והייניקן וודקה רדבול/ייגרבול?
לא אוהבת רדבול צניחה חופשית/בנג'י?
כלום קליפר/זיפו/טורבו?
ממ? אייסי/מסן?
בד"כ מסנ דני וניל/שוקו?
לא אוהבת מעדנים ושאלות סטייל יאיר לפיד..חחחח מתי הפעם האחרונה שבכית?
בהופעה של אביב, 13/6/06 מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?
מיקודם, גור ואוח
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?
מממ...לא'דעת..הדברים הקטנים גורמים לי אושר [בין היתר] מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?
לא'דעת מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים?
אף פעם מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?
אף פעם מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב?
מ..כמה חודשים נראלי מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו?
מממ..לפני כמה ימים? מתי הפעם האחרונה שהורדת משו?
מה הורדתי? מתי הפעם האחרונה שאכלת?
מקודם מתי הפעם האחרונה ששתית?
לפני כמה דק' שאלות סתם: השמיים הם הגבול?
הלוואי ציור מופשט עושה לכם את זה?
מממ.לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
לא'דעת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
אשתדל להגיד ת'מילה האחרונה. אני עקשנית. ספורט מועדף?
ריקוד? מתעסק בספורט כל שהוא?
התעמלות חוסך כסף או מבזבז?
בד"כ מבזבזת, עכשיו אני מקווה לחסוך! מה תעשה בכסף במידה וחסכת?נהיגה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
כן חברות היא לנצח?
לא תמיד סלחן?
כה רגיש?
כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
סבבה [נגיד שזה 3 מילים
] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
רוצה גלי צה"ל [למרות שאינמצב] מה את/ה לובש עכשיו?
מכנס מאאאאגניב חדש, סוג של בוקסר כתום משובץ עד הברך, רחבב וחולצה גזורה אדומה באיזה צבע המקלדת שלכם?
בז' כזה והעכבר?
אפור-שחור עם אור כחול למעלה ואדום למטה
מה סוג הנעליים שלך?
מממ..ישלי 6 זוגות אולסטאר ואדידס אחד [ועוד כמה נעלי אבצע.. וקניתי נעלי אצבע סקאא!!
] מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון?
שומעת מוזיקה האם את/ה מעשן או עישנת?
מה?
את/ה מבולגן?
כה מה הדבר אחרון שקנית?
ת'מכנס הכתום, גופייה לבנה, חולצה לבנה לעבודה מתי?
ממ..ביומשישי יש לך חיית מחמד?
לא מדבר איתה?
- ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?
14:16 וואי. עשיתי אתזה מהר יחסית

עד שיגמר הכוח

שעה להתחלת השאלון: 17:15 שם: בנצי גיל: 17 בלוג/דפיוצר: israblog.co.il\89443 אייסי: מסנג'ר: חתימה תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אלקטרוניקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? נחמט לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים. מה אתם אוהבים לעשות: לעבוד אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כע ברור מה אמרו לכם? שאני יפה. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ואיזו אוהבים? כמעט הכל חוץ ממזרחית ,טראנס והיפ הופ מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? רה"מ מתנדבים במשהו? נננייט למה? ככה בעד/נגד: עישון? נמנע סמים? נמנע סקס מתחת לגיל ל-18? בעד מנסיון? כע הכרויות באינטרנט? כע דמוקרטיה? כע יזיזות? כע קשר פתוח? נייט זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? נמנע אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? נמנע בריאות/עושר? עושר כי אז אפשר לקנות בריאות
24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תות/בננה? מלון/אבטיח? גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? גודלסטאר וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה צניחה חופשית/בנג'י? צניחה קליפר/זיפו/טורבו? אייסי/מסן? מסן דני וניל/שוקו? וניל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לוזוכר מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? :p מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? :p מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? אין שכנים
מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? :p מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? :p מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? תמיד מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? :p מתי הפעם האחרונה שאכלת? לא מזמן מתי הפעם האחרונה ששתית? לא מזמן שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כע ציור מופשט עושה לכם את זה? כע מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני את המלה האחרונה ספורט מועדף? בייסבול מתעסק בספורט כל שהוא? נייט חוסך כסף או מבזבז? לצערי מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? רישיון, הופעה של הצ'ילי פפרז בחול חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אולי חברות היא לנצח? לא סלחן? כע רגיש? כע תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: :p P: :p תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? קרבי מה את/ה לובש עכשיו? כלום באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והעכבר? כסוף מה סוג הנעליים שלך? ואנס מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? בטלפון האם את/ה מעשן או עישנת?
...מדי פעם.. מה? מה מה? את/ה מבולגן? כע מה הדבר אחרון שקנית? :p מתי?P: יש לך חיית מחמד? כע מדבר איתה? כע ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 17:36

טולייצ

New member
מי שמן?

שעה להתחלת השאלון: 17:52 שם: אורטל גיל: עוד חודש 18 בלוג/דפיוצר: יש בישרא. אייסי: 167323263 מסנג'ר: שונאת תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיימתי ללמוד השנה! מתגייסת בינואר
מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי החברה (פסיכולוגיה,סוציולוגיה) ותאטרון. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? כשיש זמן,למה לא,זה עוזר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי מה הם התחביבים..
מה אתם אוהבים לעשות: הרוב סובב סביב מוזיקה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כשיש לי דחף לעשות זאת. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? היו הרבה.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ מה אמרו לכם? לא משנה איזו מוסיקה אתם שומעים? שייגעצ! ואיזו אוהבים? רוק קלאסי בעיקר.. מה גורם לכם לאושר? דברים קטנים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת,זה משתנה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מרוחה בפרצוף דבילי. משהו כזה
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? פעם הייתי במועצה של ב"ש למה? כדי ליצור קשרים
בעד/נגד: עישון? תלוי סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד מנסיון? לא הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? לגמריי בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן? איריבר עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? נרגילה בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? לא זה ולא זה עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב/מושמוש התנדבות/עבודה לכסף? תלוי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הממ.. תות/בננה? בננה מלון/אבטיח? מלון גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? מה זה? בירות סוג ב'? וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה נקי צניחה חופשית/בנג'י?
כשאחליט לעשות אדע מה נחמד יותר.. קליפר/זיפו/טורבו? זיפו אייסי/מסן? איסי דני וניל/שוקו? וניל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? שבועיים מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? שישי בערב מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? אני מקווה שזה היה הדדי.. מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? הלכתי לבקש גחלים,בשבת שעבר. נחשב? מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?
מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? וואו. לא זוכרת! מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? היום בבוקר מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? אתמול מתי הפעם האחרונה שאכלת? כמה שעות מתי הפעם האחרונה ששתית? כמה דקות שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמריי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. אבל יש כאלו שפשוט אין להם את זה.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי על מה,עם מי ולמה.. בדר"כ אני מתייאשת כבר בהתחלה
ספורט מועדף? טניס מתעסק בספורט כל שהוא? לא משהו סדיר חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? רשיון. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אם הייתי עונה על זה אתמול,סביר להניח שהייתי עונה שלא
חברות היא לנצח? לא יודעת סלחן? כן רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין לי מילים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מדריכה מקצועית מה את/ה לובש עכשיו? חולצת תאטרון ומכנס אפור באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור והעכבר? לבן מה סוג הנעליים שלך? יש לי הרבה סוגים מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? רואה MTV האם את/ה מעשן או עישנת? עישנתי מה? כמעט הכל את/ה מבולגן? לא מה הדבר האחרון שקנית? המון בגדים מתי? ת"א ואילת,שבוע שעבר יש לך חיית מחמד? הממ.. מדבר איתה?
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 18:10

...

שעה להתחלת השאלון: 18:08 שם:נוי גיל:15 בלוג/דפיוצר:
אייסי:295569769 מסנג'ר:
תמונה:היתי שמה, אבל אני לא דעת איך עושים את זה תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:פיסיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?יש כאלו?! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לא דעת מה אתם אוהבים לעשות:לצאת אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ככה אומרים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המון! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?המון מה אמרו לכם?"ואי את מדהימה מאמי" איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל ואיזו אוהבים?בעיקר רוק מה גורם לכם לאושר?חיוכים,מחמאות ופינצטות. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להסתפק במה שיש לך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?המון דברים. מתנדבים במשהו?לא למה? בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעיקרון נגד אבל גם בעד מנסיון?אה?! הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?מילה מכוערת שמגדירה אותי חח קשר פתוח?בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?איפוד עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד סיגריה/נרגילה?לא ולא בריאות/עושר?בריאות 24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד?סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות תות/בננה?תות מלון/אבטיח?אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג?גולדסטר וודקה רדבול/ייגרבול?וודקה רדבול צניחה חופשית/בנג'י?צניחה חופשית קליפר/זיפו/טורבו?אהה?! אייסי/מסן?איסי! דני וניל/שוקו?שוקו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?שלשום מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?לפני שבועים מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?אתמול מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?שלשום מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?לא דעת מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים?לפני שבוע מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?אף פעם מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב?לפני שבועים מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו?כל יום כל היום מתי הפעם האחרונה שהורדת משו?לפני שעה וחצי מתי הפעם האחרונה שאכלת?לפני שלוש שעות מתי הפעם האחרונה ששתית?גם שאלות סתם: השמיים הם הגבול?ככה אומרים ציור מופשט עושה לכם את זה?לא, וציורים בכלל לא עושים לי את זה מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי ספורט מועדף?כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?תאילנד חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש חברות היא לנצח?במקרים נדירים סלחן?כן רגיש?מאד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מה אתם רוצים?! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מ"כית בנים מה את/ה לובש עכשיו?גופיה ומכנס באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור שכזה והעכבר?גם מה סוג הנעליים שלך?יש המון סוגים מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון?רואה את המונדיאל האם את/ה מעשן או עישנת?לא ולא מה? את/ה מבולגן?לא מה הדבר אחרון שקנית?קולה מתי?אתמול בלילה יש לך חיית מחמד?לא מדבר איתה?זה חיה על מה פאקינג אפשר לדבר איתה?! ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?18:23

למעלה