שמן

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifלגבי התמונה

את צריכה לכווץ אותה, אם את לא יודעת איך את יכולה לשלוח לי ואני אעלה אותה.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שעה להתחלת השאלון: 17:55 שם: נעמה גיל: 18 וחצי בלוג/דפיוצר: יש ויש. אם תבקשו-תקבלו. אייסי: 264142377 מסנג'ר: [email protected] תמונה: לא בא לי :X תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיימתי תיכון, עוד מעט צבא. מגמה שנלמדה או נלמדת: פיזיקה-תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? פיכסה. לא עשיתי כבר שנה שנתיים... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לכתוב, לצאת, מחשבים קצת, חברים.. המון דברים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מקווה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לאדעת... |מסמיק| החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ מה אמרו לכם? שאני יפה... איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחי ואיזו אוהבים? רוק, מטאל, ישראלי, טיפ'לה פופ מה גורם לכם לאושר? המון דברים קטנים כאלה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר, הרבה מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא להפסיק לחייך אף פעם מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עיתונאית מתנדבים במשהו? כבר לא למה? כי לא יוצא בעד/נגד: עישון? עקרונית נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אם למישהו טוב אם זה שיהיה בכייף מנסיון? לא הכרויות באינטרנט? לאדעת.. דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? סיגריה (אבל רק כי אני חייבת לבחור) בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? אמ.טי.וי עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אם אפשר את שניהם אז שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים תות/בננה? תות מלון/אבטיח? אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? שונאת בירה וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה רד בול- יאמי P= צניחה חופשית/בנג'י? צניחה חופשית קליפר/זיפו/טורבו? הא? אייסי/מסן? אייסי דני וניל/שוקו? שוקו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? בטקס סיום מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני שבועיים מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול =) מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? לפני חודש וחצי. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לאדעת.. מקווה שכל הזמן. מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? אף פעם. מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? אף פעם. מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? המון זמן... מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? כל יום? מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? הא? מתי הפעם האחרונה שאכלת? בארוחת צהריים... מתי הפעם האחרונה ששתית? לפני 10 דקות שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה ספורט מועדף? אין חיה כזאת מתעסק בספורט כל שהוא? הליכות וכאלה חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לטוס ליפן\סין אחרי הצבא. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש. יש כמה אפילו. חברות היא לנצח? כן. סלחן? תלוי על מה. רגיש? מאד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב פלוס פלוס תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא רוהצ לדבר על זה. מה את/ה לובש עכשיו? גופייה ורודה ומכנס שחור באיזה צבע המקלדת שלכם? חאקי והעכבר? שחור מה סוג הנעליים שלך? קייץ אז סנדלים מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? מנסה להתחמק מללמוד לספרות האם את/ה מעשן או עישנת? o_O מה?---- את/ה מבולגן? מאד אפילו מה הדבר אחרון שקנית? פלאפון חדש מתי? לפני חודש יש לך חיית מחמד? כן מדבר איתה? לא ממש ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 18:07

ססילייה

New member
אני בטוחה שעניתי על השאלון הזה כבר

. שעה להתחלת השאלון: 15:23 שם: לילאיפקיסביליביטצ'השניהוונאהבישיין.אבל אתם תקראו לי ליל
. גיל:18 בלוג/דפיוצר: יש, תודה רבה.
אייסי: 298655130 מסנג'ר:[email protected] תמונה:->
תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון
.אבל בקרוב פסיכולוגיה וסוציולוגיה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: המון.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? יש פוטנציאל?O_ס כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?:X החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?:X מה אמרו לכם?:X איזו מוסיקה אתם שומעים?המון
ואיזו אוהבים? למען האמת, פאנק פופ רוק וכאלה. מה גורם לכם לאושר? חחחח זו רשימה ארוכה מידי :) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? :X תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: :X מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא רוצה לגדול.
פיטרפן
מתנדבים במשהו? נומ (נוערמסורתי.)אבל כבר לא
למה? חברות שם
בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
מנסיון?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?:X זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים.
אייפוד/דיסקמן?דיסקמן
עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירוה
סיגריה/נרגילה? סיגרייה. בריאות/עושר? המממממ.....:X 24/MTV? ברור שאין לי מושג מה התשובה.
עושר/אושר? :X סקס/שוקולד?סקס >< מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב :) התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. תות/בננה?תות
מלון/אבטיח? >< גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג?גולדסטאר
וודקה רדבול/ייגרבול?וודקה רדבול. צניחה חופשית/בנג'י? קליפר/זיפו/טורבו? אייסי/מסן? מסן
דני וניל/שוקו? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? שתקו.
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? :X מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?:X מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים?חחחחחחחחחחח כמה שנים טובות. מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח?>< מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? היום למיכלי
מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? לפני חודשיים ככה?
מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? :X מתי הפעם האחרונה שאכלת? לפני שלוש דקות
מתי הפעם האחרונה ששתית? לפני שעה >< שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כן
ציור מופשט עושה לכם את זה? מאוד
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? :X נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?עזבואותי.
ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת כאילו אין מחר
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תל אביב.המון.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? וודראי שיש
חברות היא לנצח? לא.
סלחן?כן :-\ רגיש? :X תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: עזבו אותי באמאשלכם
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשוב.
מה את/ה לובש עכשיו? בוקסר עם פטריק
וחולצה שציירתי עליה ארנב O_ס
באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן |: והעכבר?אפור |: מה סוג הנעליים שלך?יש המון
מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? מדברת עם זוריק
האם את/ה מעשן או עישנת?
מה? O_ס מה זה משנה?XD את/ה מבולגן? כן
מה הדבר אחרון שקנית? מסטיקים. מתי? אתמול. יש לך חיית מחמד?כן :) מדבר איתה?כל יום.שעה לפחות
. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?15:33.

nobody99

New member
פיייייייייי זה היה אחד הארוכים

שם:טל גיל:16! בלוג/דפיוצר: פחח אייסי:נופ מסנג'ר:[email protected] תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:כימיה + כלכלה/פסיכולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מה זה בכלל? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים:) צריך לחיות לא רק לימודים מה אתם אוהבים לעשות:בעיקר מוזיקה:) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא חושב שיש לי אחד כזה חח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ענארף.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? הממ לע יודע.. מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מוסיקה יפה ואיזו אוהבים? מה גורם לכם לאושר?שיר יפה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לא להיות מדוכא מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?מיקודם שאני אהיה גדול ואז נחליט מתנדבים במשהו?נופ למה?אין לי כוח :( בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?חחח הממ בוא נחשוב.. מנסיון? הכרויות באינטרנט? לע חושב.. דמוקרטיה?בעד יזיזות? אם זה לא פוגע באף אחד בכיף קשר פתוח?הממ כע למה לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?חומוס בריאות/עושר?בריאות 24/MTV?כל עוד אין רוני סופרסטר אז 24 עושר/אושר? בריאות חח סקס/שוקולד?אי אפשר שניהם? מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?משו באמצע תות/בננה?תות מלון/אבטיח?אבטיח גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? הייניקן!!!! לא לחשוב פעמיים אפילו וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה צניחה חופשית/בנג'י?צניחה חופשית קליפר/זיפו/טורבו? אייסי/מסן?מסן דני וניל/שוקו? הא? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?כשהייתי בגן והגננת הרביצה לי .. ימחשמה!!! מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? ל"ג בעומר נראה לי .. אנלא זוכר הייתי שיכור מדי חח מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? שבוע שעבר מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? חחחח אני אתן להם כאפה לשכנים שלי מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? בטח לפני 15 שנה מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? הממ כתבתי בבחינה שלי בכימיה לפני חודש מן מכתב למורה שלי שתרחם עלי אם זה נחשב מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? לפני חמש דקות מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? לפני חמש דקות מתי הפעם האחרונה שאכלת?לפני חצי שעה מתי הפעם האחרונה ששתית?חצי שעה שאלות סתם: השמיים הם הגבול? רק אם יש משו שווה בקצה ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי אם זה מופשט של בת בטח חח:) מנהיג או פועל תחת מנהיגות?הממ אין לי שמץ נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני אגיד תמילה האחרונה ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? התעסקתי לפני חצי שנה בכדור סל חוסך כסף או מבזבז?מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז אותו שוב חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח חברות היא לנצח? תלוי איזה סוג של בני אדם החברים האלה סלחן? לפעמים רגיש? הממ יש מצב.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מגניב ביותר.. חומוס תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה גולני מה את/ה לובש עכשיו?מכנס וחולצה באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והעכבר?איפה עכבר? מה סוג הנעליים שלך? וואנס מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון? שומע מוזיקה האם את/ה מעשן או עישנת?נופ מה? הא? את/ה מבולגן? ממש לא מה הדבר אחרון שקנית? הממ לא זוכר חח מתי? יש לך חיית מחמד? לא:( מדבר איתה?אם היה לי בטח כל היום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? שעה שאני מאחר ביי ביי

ססילייה

New member
וואלה טל...

עכשיו אני חושבת על זה אתה יכול להיות אחלה טוני סופרנוס.
. "לשחות עם הדגים." אם אתה מבין למה אני מתכוונת......................
O_ס

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני רוצה לשחות עם

דגים@#!%@#&@#&#@
שיעולשיעולנראלישיעולשיעול. [המבין[ה] (אהמלילאהמ) תבין]

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

נחשי איך קוראים לו אצלי
[אה כן ומיכלי,לשחות עם דולפינים?,זה יספיק לך?]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גלעדי#$%^@$%@#

למה אתה הופך אותי כל הזמן לסוגשל נימפומנית מסכנה?!

ססילייה

New member
לי לא הייתה בעיה לישון על המזרון..

חחחחחחחחחחח אסתי התעוררה וכזה 'חצופה.העבירה את המאוורר עליה.' XDDDDDDD.
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אל תעצבנו אותי@%&@#

שאני לא אתחיל לפתוח ת'פה המג'וייף שלי בסדר?!#$!@^@%&@#%&@#%&@

אסססס

New member
יאללה....

שעה להתחלת השאלון: 17:56 שם:אסתי גיל:עוד חודשיים 17
בלוג/דפיוצר:בלוג...117182 אייסי:172587427 מסנג'ר:[email protected] תמונה:(חברה שלי הכינה) תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון... מגמה שנלמדה או נלמדת:תלמד- סוציולוגיה/פסיכולוגיה.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר.... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים... מה אתם אוהבים לעשות:לישון, לנגן, להציק לאנשים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממ...לא יודעת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? עזבו אותי... מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק כבד של שנות ה-80 ואיזו אוהבים?^ מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת... מתנדבים במשהו?לא למה? ככה בעד/נגד: עישון?בעד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד מנסיון?לא הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי, הרוב פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד? לא זה ולא זה סיגריה/נרגילה? גם וגם בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? VH1 CLASSIC עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? שוקולד מכתב מהלב/ברכה קנויה? תלוי למי... התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת.. תות/בננה? תות
מלון/אבטיח? אבטיח
גולדסטר/טובורג/הייניקן/קרלסברג? גולדסטר וודקה רדבול/ייגרבול? וודקה אבל נקי צניחה חופשית/בנג'י? לא זה ולא זה קליפר/זיפו/טורבו? זיפו אייסי/מסן? מסן דני וניל/שוקו? שוקו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? ^ מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? מתי הפעם האחרונה שהלכת לבקש סוכר מהשכנים? אף פעם לא ביקשתי :S מתי הפעם האחרונה שחירבנת בשטח? לא זכור לי שעשיתי את זה... מתי הפעם האחרונה שכתבת מכתב? לפני כמה חודשים טובים.. מתי הפעם האחרונה שאמאבא הציקו? כרגע
מתי הפעם האחרונה שהורדת משו? לאן? מתי הפעם האחרונה שאכלת? אתמול מתי הפעם האחרונה ששתית? היום שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לפעמים ציור מופשט עושה לכם את זה? לא.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תגיד ת'מילה האחרונה ספורט מועדף? קראטה אבל גם זה כבר לא מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? לפעמים חוסכת, לפעמים ההפך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אשתמש בו לסיבה שחסכתי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא..לא בידיוק חברות היא לנצח? לא סלחן?סוגשל.. רגיש?כע תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי שמץ עדיין מה את/ה לובש עכשיו?בגדים באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור כסוף והעכבר? כנ"ל מה סוג הנעליים שלך? מאיפה לי.... מה את/ה עושה עכשיו חוץ מהשאלון?מדברת עם אנשים ושומעת מוזיקה האם את/ה מעשן או עישנת? כע מה?סיגריות, נרגילה את/ה מבולגן?כע לפעים מה הדבר אחרון שקנית? כרטיס לנהריה מתי? אתמול יש לך חיית מחמד? כע מדבר איתה? ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 18:05

למעלה