שמנים להיפר-אקטיביים

kfitz1

New member
שמנים להיפר-אקטיביים

היי, האם ידוע איזה מהשמנים מתאימים לילדים (מדובר על גילאיי 8-11) היפר-אקטיביים שרמת הריכוז שלהם מאוד נמוכה? אשמח לקבל תגובות. תודה

מנסיון אישי אני הייתי ממליצה על

כיוון קצת אחר-פרחי באך. במקרה של היפראקטיביות אני חושבת הטיפול צריך להיות מעמיק ומקיף. שנוגע בשורשי הבעייה כלומר, בצד הריגשי. התוצאות שנראות שם בנושא שלהלן הפן פשוט נהדרות. אני הייתי ממליצה לך לפנות למטפל מוסמך בפרחי באך (חשוב רק להדגיש שהמטפל חייב להיות מוסמך ויש ללכת רק למישהו ששמעת עליו אחרת יש הרבה שרלטנים בשוק.............) יום טוב, יום נפלא, יום של אור, יום של אהבה אין סופית

היי סאן רייז למה את מתכוונת בשאלתך?

את שואלת ברצינות או שזה סוג של הומור של הפורום (עיינתי קצת בשרשורים והבנתי שאת ההומוריסטית של הפורום
)???????? בכל מקרה למקרה שאני טעיתי בכוונותייך(מצטערת אם כן)התכוונתי לאנשים ש"משחקים אותה" המטרה שלהם היא בצע כסף והם יעשו הכל על מנת להגיע למטרה זו,כולל דריכה על גוויות בדרך ו"עבודה בעיניים" על אנשים תמימים

../images/Emo24.gif זה מתכוון יקירתי ../images/Emo6.gif

הרבה טועים בניק שלי וחושבים אותי לבחורה אבל לא נורא זה די משעשע
. אני לעולם לא מתבדח כשזה נוגע לחיים או לעבודה ופרנסה או נתינה לאחר. אולי מתבדח מידי פעם אבל אני דואג שיבינו . נכון יש אנשים נבזים שכל מה מניע אותם זה בצע כסף ולא מעניין את הזרת שלהם המטופלים הם רק רואים $$ מול העיניים יענו ת'ביא כסף ותעוף עוד אחד בשרשרת ועליך נעשה את המערוף השבועי יש כאלה שימכרו לך לוקשים מכאן ועד עזה כדי לעשוק ממך כסף ואלה שמנצלים חולי של אחרים מגיע להם גיהנום. אנשים כאלה צריך להוקיע אבל לעולם לא תדע על מי נפלת קצת קשה לקרוא אנשים, צריך להיזהר ולראות איך העניינים מתנהלים ואם יש סימנים פשוט לעזוב ולמצוא מטפל הגון וישר. לא כל אחד הוא שרלטן אני חשבתי שאת מתכוונת לאנשים נטולי תעודה או הסמכה לעסוק בתחום הזה, אבל לפי דברי המורה שלי לפרחי באך הוא אמר שהתעודה לא שווה כלום אלא שווה מי נמצא מאחורי התעודה ובאיזה גישה הוא נוקט ומאיזה מקום הוא מגיע שזה לדעתו שווה יותר מאלף תעודות שסה"כ עשויות נייר. לא אכחיש ואני בטוח שכל אחד רוצה לעשות כסף מהתחום הזה ועדיין התחום הזה כולו די בחיתוליו והמודעות גוברת מיום ליום אבל יש אנשים שקשה להם לקבל חלק גדול מהתופעות שנלוות אליו והם יכולים בשניה להאשים אותך בשרלטנות או בחוסר ידע או שפשוט לא עזרת להם. כמובן שאף מטפל לא רוצה לעבוד בחינם וכולם רוצים להתפרנס, צריך להיות קודם אנשים ישרים שעובדים מהלב אבל גם לשים את הגבול של מתי מנסים לדרוך עליך או להאשים אותך בכל מיני שטויות שאין להם שחר ברוב המקרים. ונכון אכן אני הליצן של חלק גדול מהפורומים שאני משתתף בהם לפעמים אני עובר את הגבול אבל אני לא מתכוון לפגוע באף אחד ואם יצא כך אז אני מתנצל לפעמים אני יכול להיות ציניקן אבל לעיתים רחוקות.

יקירי ,סורי על ההתבלבלות .....

להבא אני אשתדל להתבלבל שוב
.... בכל מקרה גם אני מאמינה שתעודה היא רק פיסת נייר.ואם אתה טוב "ויש לך את זה" אז לא התעודה היא זו שתשנה אותך.(ואני יודעת ,אני בוגרת התחום שלהלן). אני מסכימה לכל מילה שלך. ובפרחי באך אני חושבת שחשוב כיפליים לבדוק מיהו המטפל שלך מכיוון שמדובר בטיפול ברובד הנפשי יותר מאשר ברובד הפיזי . ואנשים שלא יודעים את עבודתם מוציאים שם רע לתחום..וחבל.

יפיופי

New member
דווקא בפרחי באך

שדרך אגב אני מאוד ממליצה, משתמשת\ ומאמינה ביכולתם דווקא זה תחום שלא צריך בשבילו תעודה, את התעודה המציאו בשביל לקחת מאיתנו כסף מיותר. גם הרעיון של באך היה שכל אחד יוכל לטפל בעצמו וסובבים אותו. לכן אפשר פשוט ללמוד את התמציות , כל תמצית לאיזו מטרה היא יעילה ולקחת. ככל שנשתמש נדע להכין עבורנו ועבור יקירנו את התמצית היעילה ביותר. שיהיה לנו יום נפלא

בקשר לתעודה ../images/Emo3.gif

כמובן שהתעודה מראה על כך שעברת הסמכה וצברת קצת ידע וניסיון. וזה כמובן בשביל כסת"ח או במילים אחרות כיסוי תחת כדי שלא יבוא איזה קטנוני אחד ויחליט לתבוע לך ת'צורה כי אתה לא מוסמך וגרמת לו נזק ולך דבר ללמפה אח"כ ולא חסר כאלה אנשים. מרוב שהוא יהיה עסוק באיך להוציא ממך כסף ובכעס שלו הוא אפילו לא ישים לב שהוא הביא את זה על עצמו. יש אנשים לפעמים שלא מבינים מה מסבירים להם אולי כי המטפל שכח או שהוא לא מספיק מנוסה אפילו תום לב לא הסביר למטופל שבא אליו את התהליך. אם הוא מוכן לקחת אחריות על מעשיו, להפגין אורך רוח וסבלנות וכמובן לתת לו תמיכה ולהסביר לו שהתהליך לפעמים כרוך בריאקציות ושהגוף מתחיל בניקוי והוא יכול להרגיש לא טוב עקב כך לזמן מסויים. והמטופל חוטף פריחה על כל הגוף או מקיא ומשלשל שבוע שלם וחוטף היסטריה וישר חושב שהמטפל אשם וגרם לו להיות עוד יותר חולה ואז אללה יסתור וכל זה כי המטפל לא נתן לו את המידע הזה.

../images/Emo6.gif בלבלי אותו בלבלי ../images/Emo6.gif

אוקי נכון שתמיד חשוב לבדוק מי המטפל שלך אמנם מדובר בטיפול ברובדים נפשיים אבל פה גם גדולתן של התמציות, הן לא יכולות לגרום שום נזק נפשי או גופני ואם יש נגיד ריאקציות קשות שהמטופל לא יכול לעמוד בהן הוא יכול להפסיק את התמצית ותוך 24-48 שעות הסימפטומים יעברו. נכון שיש אנשים שמוציאים שם רע לתחום אבל אני בטוח בעצמי ובעבודה שלי ואף אחד לא יזיז אותי מקו המחשבה שלי או מהביטחון שלי בתמציות האלה כי אני מדבר מניסיון חיים מר מטראומה לא קטנה בגיל הטיפשעשרה. והתמצית הזו הצילה לי רגל אחרי שרופאים סנדלרים טענו שלא אוכל ללכת כמה חודשים ואלי אפילו ישאר נזק תמידי. ובעזרת התמצית הרגל ניצלה והיום חזקה כמו פלדה והלוואי שהרופא היה רואה ומתפחלץ ואוכל ת'כובע שלו. יש אנשים שמנסים להוריד לך ת'ביטחון כדי לראות איך תגיב ויש כאלה שפשוט לא מאמינים נקודה, דוגמא: מה זה השטויות האלה כולה בקבוק מיים מה כבר יכול לעשות לא מאמין שזה יעזור בכלל. או נגיד עזוב אותי מפרחים מטומטמים מה אתה מנסה למכור לי לוקשים? תוכיח שזה עובד אח"כ נדבר, וזה העניין אני לא צריך להוכיח כלום הוא צריך להוכיח לעצמו, הוא צריך לעשות את העבודה לעצמו, הוא צריך לטפל בעצמו, אני רק יהיה כלי עזר בידו. אנשים כאלה קיימים בכל תחום ובכל מקום ולצערי אין הרבה מה לעשות איתם אלא להקשיב להם ולתת להם תשומת לב למרות שהם יכולים אפילו לפגוע בך אם אתה רגיש או לערער לך את הביטחון, ואפשר גם להתעלם. לא כל אחד מגיע לתוצאות אין פה קסמים צריך פה אמונה בעצמך וקבלת אחריות סבלנות ואורך רוח וגם אם אין תוצאות שנראות לעין באיזה שהוא שלב אתה תראה משהו או שהוא פשוא נמצא ואתה לא מודע אליו. גם אם תטעה בתמציות מתוך החמש שבחרת אחת או שתיים יעשו את העבודה או שתגיע בכלל לנקודה אחרת שמצריכה טיפול. כן צריך להיזהר בתקשורת לשים טוב לב למה שאומרים לך לפעמים כדי לא להרע את המצב כי יש אנשים כלכך רגישים שאם אמרת להם משהו לא במקום או אפילו בתום לב כל הטיפול שלך יכול ללכת לעזאזל והמטופל במקום לקבל עזרה הנזק שהוא ספג יהיה רב מהתועלת ולא בהכרח פיזי. בקיצור כל אחד יכול לעשות לעצמו תמציות אבל יהיה לו חסר משהו תהייה חסרה לו ההבנה התמיכה והידע שיש למטפלים שיכולים להיות לו כלי עזר מופלא.

מנסה לבלבל אותך ומקווה שאני אצליח..

לדעתי,קשה מאוד לדעת מיהו מטפל טוב ומי לא,אבל אני המלצתי על סמך נסיון אומלל שלי ללכת למישהוש המליצו לך עליו או שאתה מכיר אותו בדרך כל שהיא . אני מודעת לזה שאני עלולה לפסול מטפלים נהדרים,מוכשרים ומוצליחם. (ואני מכירה את זה מקרוב גם אני מטפלת חדשה בתחום-וזה עלול להיות לי לרועץ,כי מי שלא מכיר אותי או שמע עליי מקרוב ע"פ דבריי שלי לא יבוא אליי) אבל שוב אני לא דיברתי רק על פרחי באך דבריי כוונו לכל התחומים ברפואה טיבעית(בכוונה אני לא כותבת משלימה...)נכון שבפרחי באך אין שום נזק אבל אני אתן לך דוגמא חברה שלי הלכה למטפל בפרחי באך(בלי שמות
)שמסתבר שהוא לא ממש ידע מה הוא עושה הוא לקח לה המון כסף ניסה עליה שיטות שונות ומשונות ולא עזר לה אלא ההפך הוא גרם לה להבין שפרחי פאך זו שטות אחת גדולה. ועד היום היא לא מעוניינת שאני אעבוד איתה בשיטת פרחי באך כי לא רק שהוא לא הועיל לה היא טוענת שהפרחי באך עושים לה רע.... אוקי.אני יודעת בטח תאמר לי שישנן אופציות שונות ושזה יכול לקרות לכל מטפל אפילו המוכשר ביותר ויכול להיות שזה שהיא הרגישה רע אז זוהי דווקא ריאקציה(שהיא חיובית כמובן) . אבל-בעייני מטפל טוב הוא מטפל שיודע ללכת בהדרגתיות ולתת למטופל את התמצית שהוא צריך אבל באיטיות ולא בבת אחת אחרת המטופל(כמו שקרה לחברתי) בורח . יכול להיות שאני קצת קיצונית אבל זוהי דעתי.

נכון מאוד ../images/Emo132.gif

קודם צריך לשאול את המטופל שאלות כדי לראות לאן אתה מגיע וצריך קודם כל לדאוג לו ולא לכיס שלך ובטח לא לקחת ימבה כסף צריך להיות הגון. לפי מה שאת מתארת פה הגישה שלו לא הייתה נכונה או שהוא גרם לה בעקיפין להבין שזו לא שיטת הטיפול המתאימה לה כרגע. שטות גדולה זה לא ונתקלתי בכלכך הרבה אנשים שאמרו את זה ואח"כ התחרטו ובסוף כן קנו תמציות נגיד רסקיו, יש לי חבר שכל פעם שהוא לא מרגיש טוב אומר מקסימום אקח רסקיו למרות שאמרתי לו כבר אלף פעם שאין קסמים וזה לא עובד מתי שיתחשק לך אתה צריך ללכת לטפל בבעיות אחרות שלך. וכשזה לא עבד לו באותו רגע יום אחרי זה הוא בא ואמר לי איזה שטויות זה הכל חארטה בלבול מוח הכל עוונטה ויום אחרי שוב לקח רסקיו אז שאלתי אותו תגיד זה חארטה נכון למה אתה ממשיך לקחת את זה ? הרי זה לא עזר לך. ויש אנשים שזה ממש עזר להם כמוני כמו אימא שלי כמו אחת התלמידות שלי בכיתה שהייתה ממש במצב קשה וזה פשוט עשה פלאים ובטוח לעוד אנשים. כי היא פיתחה פחד או תנגודת לתמצית כתוצאה מחוסר אמון בגלל זה היא לא רוצה את זה. המטפל היה חייב ללכת איתה שלב שלב ולתת לה תמיכה ולהסביר לה שהתמציות יכולות לגרום ריאקציות לא נעימות ושיכול להיות שהיא תרגיש רע תקופה מסויימת או מ"ס ימים ואין מה לעשות רק לקבל את זה ולהתמודד כי זו דרכו של הגוף לומר עכשיו אני מתנקה מרעלים זה הריפוי שלי. "אמרת הוא לא עזר לה וגרם לה להבין שזו שטות אחת גמורה" אפשר לפרש את זה בכל מיני מובנים: או שהמטפל רץ מהר מידי ואז היא לא קיבלה את התשומת לב שהיא זקוקה לו וזמן מספיק ארוך כדי שהגוף והנפש יסתגלו לתהליך או שהוא פשוט לא בא מהכיוון והגישה הנכונים ואז הטיפול באמת לא היה מצליח או שהוא גרם לה להבין שזה לא מתאים לה על ידי כך שהיא קיבלה תובנה שזו שטות אחת גמורה. בעיני מטפל טוב זה אחד שמקשיב קודם למטופל לכל מה שיש לו להגיד, נותן לו תמיכה, מאפשר לו מרחב להגיד כל מה שבא לו, מסביר לו לפני את התהליך ומה מומלץ לעשות כדי שמהטיפול יופק המקסימום, לתת לו כתף בזמן הטיפול אם הוא סובל מריאקציות ומפחד ומרגיש לא טוב, מעודד אותו שהוא בדרך הנכונה, נותן לו לגיטימציה, שואל אותו מה הוא באמת רוצה להשיג ומה הוא מוכן להשקיע ? כדי לעזור לעצמו, ואם צריך אפילו נותן לו את המושכות של הסוס למרות שהוא מחזיק בהן שלא במודע לו. גם אני מטפל בפרחי באך ועדיין לא עשיתי את הסטאז' שאני צריך כי לא הרגשתי בטוח מספיק בעצמי אבל אני יודע בפנים שאני יעשה את זה בקרוב ואם לא אקפוץ למיים הקרים לעולם לא אדע לשחות, ואם לא אקבל ביקורות, תלונות, או פידבקים גם חיובים וגם שלילים לא אתקדם ואצבור ניסיון. כל מטפל חדש קשה לו והוא לא יודע איך לצבור ניסיון ומפחד שלא ילך לו והמטופל ישפוט אותו לחובה זה טבע הדברים ואני מוכן לקבל את זה עליי אם לטוב ואם לרע אם לא עזרתי אלמד מיזה ואם עזרתי הרי זה משובח.

מסכימה לכל מילה שלך .....

ואני גם רוצה לומר לך שההטעייה הזו של הציבור שרסקיו מתאים לכולם כל הזמן ממש מרגיזה. אנשים חושבים שזה פתרון לקחת רסקיו ולוקחים לתקופה ארוכה ומתעלמים מהבעיות האמיתיות ואני אומרת ומתריעה אבל בשלב מסויים נמאס לי להיות "המחנכת" שלהם.

את לא אמורה להיות מחנכת ../images/Emo3.gif

את אמורה להיות כלי עזר לצד המטופל כדי לתמוך בו ולהדריך אותו כדי שימצא לאט לאט בזכותו את הדרך הישרה לריפוי שלו. אנשים לא מודעים לדברים שצצים פתאום ואין להם מושג ורבע איך לפעמים בעיות קשורות לדברים שהם בכלל לא חשבו עליהם ויש בהם קשר עמוק יותר ועוד יותר קשה להם להאמין או לשנות הרגל או להאמין שיש בהם את מה שצריך כדי לעזור לעצמם. כשמטופל מייחל לריפוי הוא קודם צריך לרצות אותו והוא צריך לדעת לוותר ולהקשיב ולקבל אחריות על מעשיו ולהאמין בעצמו. אין כאן קסמים ולא כישוף אם המטופל לא יקשיב לעצמו ויחשוב שהוא כבמטה קסם יעלים בעיות הוא טועה טעות מרה והן יחזרו לו כבומרנג במקום אחר. את צריכה להגיד ולתת להם לקחת את האחריות על מעשיהם ולהסביר להם שרק הם בלבד !!!! אחראים למעשיהם ואף אחד לא יכול לשאת באשמה שלהם אף אחד לא יכול לרפא אותם מלבד הם עצמם המטפל הוא בסה"כ אמצעי עזר ותו לא אולי הוא יכול לתת עיצות וכתף אבל העבודה תבוא רק מהבפנים של המטופל ורק אם הוא ירצה. אם הוא לא ירצה ויחשוב שהכל צריך לעשות בשבילו כי הוא שילם כסף על זה זו הטעות הכי גדולה שהוא יכול לעשות ואף מטפל עלי אדמות לא יוכל לעזור לו בעניין הזה. איך יעזרו לך אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך. אנשים גם מפחדים משינוי הם תקועים בלולאה שלא נגמרת וקשה מאוד לעזור להם לשבור אותה.

שאמרתי שאני לא "מחנכת" שכחתי להוסיף

פרט חשוב-אני מתכוונת לאנשים הקרובים אליי בלבד לחברים האישים שלי ממש ממש ממש לא למטופלים שלי!

תודה אביבה אבל ....

זו אני לימוננניה !!! אני בטעות רשמתי תגובה על הניק ניים של חברה שלי היא הייתה מחוברת לפורם אחר בתפוז ולא שמתי לב
(מחשב משותף במשרד...)

למעלה