שמנים להיפר-אקטיביים

bflygirl

New member
גם אני בעד פירחי באך וכל ההמופאתיה

בנושא הנ"ל גם ביופידבר יעיל בעניין כאשר מלמדים אנשים אשר סובלים מההפרעת קשב זו כיצד לאזן את גלי מוחם הקשורים לריכוז, תשומת לב והיפראקטיביות.

0 אור 0

New member
ואני מאד ממליצה

על טיפול רפלקסולוגי - ניתן להשיג שיפור מאד גבוה בתפקוד כתוצאה מטיפול כזה. לגבי שמנים - לא ידוע לי במיוחד על משהו ספציפי , אבל הייתי מנחשת לכיוון של המרגיעים - למשל לוונדר.

לוונדר, קמומיל (כחול.. זה היקר)

קלרי סייג' (באחוז מינימאלי), יחד עם רוזמרין (כן..) , יחוללו נפלאות לכושר הריכוז. עם זאת, לילדים רצוי מאד לא להדביק תוויות... "היפר אקטיבי" זה אומר "מאד פעיל". מאדפעיל זה יחסי.. מאד פעיל זה בהרבה מקרים - פעיל יחסית לרובוט שהמורה רוצה בכתה... כדאי לאבחן לפני שמטפלים. הרבה ילדים שהוגדרו כהיפר אקטיביים מתגלים כילדים עם בעיות רגשיות, בעיות בבית, או אפילו תולעים במע' העיכול. השיטה בעלת הכי הרבה הישגים בטיפול בהפרעות קשב היא שיטת מוישה אלבאום.

kfitz1

New member
תודה,הכוונה היא במבער?

היכן אני יכולה למצוא חומר קריאה על השיטה, יש לך מושג? (למרות שאני שואלת עוד לפני שחיפשתי...) . ושוב - תודה.

במבער, בתערובת לעיסוי ואפילו ,

אם מדובר בקבוצת ילדים, את יכולה להכין שמן וללמד אותם לעשות עיסוי כף רגל זה לזה. על שיטת אלבאום מצאתי את האתר הזה:

חושחושה

New member
רפלקסולוגיה, עשתה ועדין עושה

פלאים לבן של חברתי הטובה ילד בן 7 שלא יכול היה לשבת דקה שלמה על הטוסיק, ועוד הרבה בעיות אחרות שקשורות בהיפראקטיביות שלו, הילד פשוט הרבה יותר רגוע, מצליח ללמוד, להגיב בצורה פחות מתפרצת, לקרוא ספר, להיות עם אחיו, והכי חשוב, הילד אינו נוטל ריטאלין, לאורך כל תקופת הטיפול, הוא כבר מטופל ברפלקסולגיה שנה, אולי אפילו יותר.

גם לי היא עשתה פלאים ../images/Emo28.gif

פתרה לי כאבי בטן של חודשים אם לא שנים מלבד העובדה שפשוט זה היה כיף חיים ופתח לי צוהר לעולם חדש ומסקרן. גם נתן לי להרגיש שהרגליים סוף סוף הן יצור חי ולא סתם חלק מהגוף שעומדים עליו. מצויין כמה שפחות ריטאלין כן ייטב.

kfitz1

New member
הבעיה היא...

שמדובר בקבוצה של מספר ילדים בו זמנית. אני לא אמא שלהם או בת משפחה שלהם (יותר בתחום החינוך שלהם בביה"ס) וחשבתי אולי להניח מבער בכיתה או משהו בסגנון. חשוב לציין שהילדים מקבלים טיפול תרופתי (רובם מקבלים רטאלין - שזהו חומר - שניתן בבליעה הוא כביכול גורם להם לריכוז יותר גבוה, אני כמובן דוגלת בתרופות ובחומרים שנתן לנו במתנה הטבע).

אין בעיה עם שמנים אתרים מלבד

אנשים שמקבלים טיפולים כימותרפיים או אנשים שנוטלים סטרואידים. השמנים האתרים אחת המעלות שלהם שהם לא מתערבים בתהליך התרופות ואפשר להשתמש בהם. רטאלין זה ממש פשע לתת לילדים כי זה עושה מהם זומבי ומוריד אותם בדאון ולמרות שאת משרד החינוך זה לא מעניין כי הוא רוצה שהם ישבו ויסתמו זה עדיין לא טוב. בטוח באלף אלפי אחוזים שאפשר למצוא פתרונות אחרים. בתור אחד שקיבל רטאלין כי לא הייתי מסוגל לשבת בכיתה זה כמעט הרס לי את החיים עד שאימא שלי שתזכה לחיים ארוכים אמרה לכולם ללכת לחפש מי ינענע אותם ואין מצב שאקבל יותר את הכדורים האלה. מהרגע שהפסקתי לקחת את הרטאלין התוצאות לא איחרו לבוא אמנם היה לי קצת קשה אבל הצמיחה שלי נפשית וגופנית נראתה כמו מטאור והתחלתי לצמוח מכל בחינה אפשרית. רק מראה לכם מה גורמים הכדורים האלה לילדים המסכנים האלה שאני מוכן להישבע שאף אחד מהם לא היה לוקח אותם מרצון.

kung fu

New member
לא רק ../images/Emo70.gif

"מלבד אנשים שמקבלים טיפולים כימותרפיים" ואני מוסיפה: "או שיש להם סרטן. יש גם טיפולים אחרים, אתה יודע.

עד כמה שידוע לי

לפי מה שלימדו אותי עד עכשיו אין שום בעיה עם שמנים אתרים לרוב האנשים חוץ משמנים מסויימים לחולי אפילפסיה ולפעמים בכלל, סטרואידים וטיפולים כימותרפיים יכול להיות שהתכוונו לסרטן בכלל לא יודע או שעדיין לא אמרו.

../images/Emo13.gif סבבה

כנראה שלא הזינו אותנו במידע מספיק או שעדיין לא הגיעו לחלק הזה.

למעלה