שמעו בדיחה: ערבי רוסי ואתיופי...

trigotrigo

New member
אתה הוא זה שבוחר בילדותיות

זה באמת לא הקטע שלי, מצטער. ביבי לא צבר שום פופולריות בתחום הכלכלה; רוב אזרחי ישראל מבכים על הנזק שהוא גרם להם.

Haemek

New member
ומאיפה אתה יודע את מה רוב

אזרחי ישראל מבכים? הטענות שלך נחרצות מדי עד כדי קבלת הרגשה לא נעימה של פיזור פרופגנדה המצוצה מהאצבע.

את אותה שאלה אפשר להפנות גם אליך

העמק. מאיפה אתה יודע שביבי פופולארי? ונגיד אפילו שהסקרים לא טועים כהרגלם בקודש, האם 20 אחוז מתוך 100 עושים מישהו פופולארי? אולי רק במוח הקודח מהזיות שלכם הליכודניקים.

trigotrigo

New member
אתה שואל איך אני יודע?

כי אני מסתובב ברחוב ושומע אנשים מדברים, זה איך ולמה אני יודע.

Haemek

New member
אני לא רוצה להשמע קטנוני

אבל יכול להיות שהסתובבת ברחוב ופגשת את רוב עם ישראל? ואפילו פגשת את מקצתו? יכול להיות שבסיבובך, פגשת 4 אנשים ופתאום אתה יודע מה רוצה הרוב?

trigotrigo

New member
הלכתי בשוק, אני מאמין שזה מדגם

מייצג של רוב העם.. אלא אם כן אתה רוצה שאני אלך לסופר בארסוף?

Haemek

New member
הבנתי! הלכת לשוק!

עכשיו אני משוכנע שאכן מה שאמרת נכון, כי הלכת לשוק! לא חשבתי על מדגם מיצג טוב יותר לבוחרי הליכוד: השוק! או שאתה סתם מפגר או שאתה משחק אותה אהבל, בכל מקרה, זה לא מצחיק. אם אתה בודק מה העם חושב בשוק ואתה מפרסם זאת ברשת כאמת טהורה, באמת מגיע לך מנת המשכל שיש לך.

trigotrigo

New member
אני מציע לך לא לפנות לעלבונות,

וחבל שבתור טיעון זה כל מה שיש לך להגיד.

Haemek

New member
לא היתה כוונה להעליב, זה הכי טוב

שיצא לי, אחרי שהבנתי את הסקר הרחב שעשית. לרגע חשבתי שאולי אתה ציני.

trigotrigo

New member
לא כל אזרחי המדינה בוחרי ליכוד.

וכשהלכתי בשוק לא הלכתי מתוך כוונה תחילה לעשות סקר. אנשים פשוט מדברים, וזה מה ששומעים.

אתה כנראה את הסקרים שלך עורך

באנדרומדה, סביון ובכפר שמריהו. אך מה לעשות שהעם לא גר במקומות האלה...

טלמ

New member
אני לא מבין את הסלידה בארץ מעושר

רק אצלנו מי שהצליח לו בחיים, הופך להיות מושחת וגנב. למשל, רשימת המיליארדרים שהייתה לא מזמן בערוץ 2, חוץ מלבייב ואולי גאידמק (אל תתפסו אותי במילה לגביו, לגבי לבייב אני בטוח) כל מי שהופיע שם הרוויח את הכסף שלו ביושר ובעבודה קשה. צריך לפרגן. ולאנשים האלה יש כסף לגור בארסוף למשל, אז צריך לפרגן להם.

טשאפק

New member
על החוק צריך לשמור

גם אם אתה עשיר כמו ביל גייטס. החוק אוסר לבנות בסמוך לקו החוף.

טשאפק

New member
ואם הן אינן עושות זאת

כמו בארסוף או ב"סי אנד סאן" - תפקיד משרד הפנים להתערב.

אתה טועה, תפקיד הציבור להתערב.

להגיד "זו הבעייה שלהם" זה הטעות הכי גדולה שעשינו ושאנחנו ממשיכים לעשות. בגלל זה שום דבר לא זז במדינה הזאת. בגלל שאנחנו תמיד אומרים "זו הבעייה שלהם", ולא משכילים להבין אחת ולתמיד שאין כזה דבר במדינה שבה אתה חי "הבעייה שלהם", כי מה שהיום הבעייה שלהם, מחר עלולה להיות הבעייה שלנו. כי להתעלם מבעייה של אזרחי המדינה שלך, זה להתעלם בראש ובראשונה מעצמך. בעיות בדרך כלל לא נפתרות מעצמן, לא מספיק שנגיד "זה יעבור", כי זה לא יעבור אף פעם מעצמו, להיפך, זה עלול להגיע יום אחד גם אלינו. כל בעייה שיש במדינה הזאת, ובעיקר הבעיות החברתיות והבטחוניות, הם בעיות שנוגעות לכולנו, גם אם עדיין אנחנו לא חשים אותם באופן אישי ועל כן מרשים לעצמנו להתעלם מהן בתקווה שתעלמנה מעצמן, מה שכפי שכולנו נוכחנו לדעת, מעולם לא קורה.
על כן הגיע הזמן שכולנו נכניס לראש אחת ולתמיד שאין דבר כזה "זו הבעייה שלהם", וכי הבעייה שלהם זו הבעייה של כולנו. לפחות כל עוד אנחנו חיים במדינה הזאת.

trigotrigo

New member
כמו שציינתי כבר,

בארסוף הטבע יאכוף את החוף. כשתושבי ארסוף יבינו שהבתים שלהם עומדים לקרוס אל הים, הם יעזבו את ארסוף. אם הם עדיין גרים שם - זו לא בעיה שלי, לא בעיה שלך, ובטח שלא בעיה של החוק. דמם בראשם ולא בראש אף אחד אחר.

למעלה