שמעו משהו קורע!!!

i panic

New member
למה ליפתוח הודעה חדשה?1

איפה שחף או מי לסדר את הפורום?!

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifשאלה שתמיד רציתי לדעת מה התשובה שלה

נכון יצאה גרסה באנגלית לשראיי.. שזה סקרים? עכשיו איך שינו את ביל, טום, גיאורג וגוסטב בקליפ מבלי לשנות כלום? זה כלכך מסקרן אותי. כאילו לא נגעו בכלום אבל את ביל וטום איכשהוא הכניסו לשם וזה נראה כאילו הם הקליטו מחדש את הקליפ.. אבל איך!? זה בדיוק אותו דבר!! וגם באוברס.. מישהו?

LiHiLuSh

New member
הם צילמו אותם בטח לבד בחוד ואז

גזרו אותם מהקליף הכודם ואמרהו להם עשות אותו דבר והדביקו את הכול וערכו וסידרו אני מניכה או שעשו חדש אותו דבר

crazysapir

New member
תשובה:) :

אז ככה : בסקרים: הם צילמו7 את כל הקליפ מחדש!! עם אותם אנשים עשו את אותו מקום[זה אל בעיה] ממש חיקו את הקליפ מחדש!!! באוברס: מכיוון שבקליפ של סקרים ביל יותר מידי קטן בשביל אז צילמו מחדש... אבל אוברס זה בערך כמו שביל נראה כרגע ולא לפני הרבהה זמן הם עשו אותו[יחסית] אז רק פשוט ברקע ם שמו את רדי סט גו[אפשר לראות שהשפתיים לא ככ מותאמות]

lid15

New member
../images/Emo207.gif

שיואו ראיתי היום RTL משיעמום.. וישר שהעברתי הייתה כתבה על ביל, על כל הקטע שיש שמועות שהוא אמר שהוא הומו והודה והכל ואז כזה הראו אותו אומר: לאאאא אני לא הומוווו ובאמת עוד שניה נשבר לי הלב.. כי באמת אולי זו הייתי רק אני היו לו עיניים מאוד רטובות בואו נגיד למה לא נותנים לו להודות אם זה נכון?! אלוהים........ איך הוא לא מתחרפן... באמת אלוהים בבקשה שיתנו לאמת לצאת, גם אם כן וגם אם לא זה פשוט היה נוראי לראות את זה :( אני בטוחה שהמעריצים האמיתיים של ביל יאהבו אותו לא משנה איך שהוא.. כי הכישרון המדהים שלו נשאר. הומוסקסואליות זו לא מחלה!!!!! שוב- רק אם זה נכון

LiHiLuSh

New member
נכון הם ממש מעצבנים

זה ממש מציק לו והוא גם אמר שזה מציק לו ובדרך כלל ברעיונות ששאולים אותו שוב ושוב איפו באותו רעיון ובקשר לזה הוא מבקש שיפסיקו לישאול את השאלות המטופשות הלאה והיא נהיה עצבני הם ממש מעצבנים שיפסיקו לישאול אותו וזהו הוא אומר שלא וזהו ועם הוא כן אז מה זה לא אומר כלום וזהו

lid15

New member
זה פשוט נוראי.. אני בטוחה שלחצי מכל הכתבים

הכתבים האלה יש נטיות.. הלוואי שכשהם יבואו אני נוכל פשוט להגיד לו Bill we love just the way you are! אוף...

למעלה