שמעו,

Super Alonit

New member
שמעו,

אני מכירה מישהו שאמר לי שאם אני משיגה לו עצומה עם 150-200 חתימות של אנשים שרוצים שנייטוויש יבואו לארץ הוא יכול לעשות משהו עם זה כי יש לו קשרים עם מפיקים אנאערף.. לא מבינה בזה.
אז אמרתי, למה לא לנסות?
זה לא כזה סיפור לארגן עצומה, ראיתי עצומות לכל דבר קטן ואם יש לנו למי לתת את זה שיכול לפעול כדי להביא אותם (גם הוא אוהב אותם) אז לא יהרוג אותנו לפתוח את העצומה המזורגגת.
אז, מישהו פה יודע איך פותחים עצומה?

The Cat Woman

New member
מה זה?

מה קורה פה? יש סיכוי שמביאים את נייטוויש לארץ וכל הפורום שותק..?? מהההההה נסגררר איתכםםםםםםם?!?!?!?! WAKE UP MAN !!! ולא, אני לא מתכוונת בהקשר של הכושי מהפרסומת של נסקפה!

Blade Of Fire

New member
כי אנשים מכירים בעובדות?

חבל לפתח אשליות שווא... זה כולה עצומה באינטרנט שאותו בנאדם יכול לחתום 20 פעם בשמות שונים כך שאף מפיק הגיוני לא ייקח את העצומה הזאת ברצינות... ונגיד ונשיג את הX חתימות שצריך בשביל להביא אותם לארץ-כאילו שזה באמת ייקרה... הם לא יגיעו לפה בגלל שכל להקה לא מגיעה לפה-כי זה ישראל ואין פאקינג קהל, ולא זה לא משנה כמה אנשים חברים בפורום הזה....

The Cat Woman

New member
לנייטוויש יש קהל...

אני מוכנה להתערב איתך על זה. בלי שום קשר, סתם תהיתי מה הקטע עם העצומה וזה... אולי אפשר לארגן משהו בכתב יד? משהו יותר מסודר? כולל מספרי ת"ז? כדי שלא יגידו שזה בלוף... =\

Blade Of Fire

New member
לארגן בכתב יד

זה יורת רציני ואמיתי.. בקטע של ת"ז-רק אנשים מעל גיל 16 באמת זוכרים את המספר ת"ז שלהם, וגם אם כן, אין מי שיבדוק את המספרים האלו....

The Cat Woman

New member
מה איכפת לך?

זה בעיה שלך מי יבדוק שם את המספרי זהות? חחח
האמת- אני ממש לא מבינה בזה... אבל נראה לי רעיון טוב לשכנע את אחד המועדונים במרכז לעשות ערב שמוקדש כולו לנייטוויש ולהחתים אנשים בכניסה על העצומה. אני מאמינה שיש הרבה אנשים שרק מחכים למסיבת פאוור מטאל טובה.

../images/Emo45.gifלא חסרים אנשים..

כשהייתה מחווה לנייטוויש שנה שעברה באו מלא אנשים, אם זאת הלהקה האמיתית יבואו הרבה יותר, כשזאת הופעה מחו"ל גם אנשים שרק קצת אוהבים את הלהקה באים, זה תמיד ככה.

Super Alonit

New member
נו, ת"ז ושם. ../images/Emo13.gif

ואנשים מתחת לגיל 16 יכולים להסתכל על המס' בת"ז של אבאמא, לא ביגי.

אין קהל?

אז איך זה שלאפיקה כן היה קהל? נייטוויש הרבה הרבה הרבה יותר מוכרים בארץ מאפיקה. זה הכול תלוי בלהקה ובמארגנים/מפיקים.

Blade Of Fire

New member
לא הכל

תקראי במוסף תרבות של מעריב (נו.. פרומו..) הכתב שאל את ברוס דיקנסון-אולי תביא את הלהקה שלך לארץ... יודעת מה ברוס ענה לו? אין מקום ואין קהל להביא לפה את מיידן... אין קהל למיידן? בישראל? או לצורך הוויכוח-בכל מקום בעולם? תביני שהלהקות לא רואות את זה כך שלא הכל תלוי בלהקה ובמארגנים... צריך המון שיכנוע להביא להקה לארץ כי שוב-הלהקות לא רואות פוטנציאל מטאליסטי בישראל... הן מעדיפות להופיע בפני עשרות אלפי אנשים בגרמניה ולא לבוא לפה ולהופיע בפני קהל יחסית מצומצם של 2000 איש....

כמו שאמרתי, זה תלוי בלהקה ובמפיקים,

אפיקה, בהמות', מטאליקה וואוטאוור, מצאו לנכון להופיע פה גם בקהל מצומצם. צריך להכניס להם את המודעות לקיום שלנו בתור שלב ראשון, אחרי זה שיהיו מארגנים שיציאו את זה להם, ואז זה כבר תלוי רק בהם ובמפיקים שלהם. אני חושבת שהם כן ירצו להופיע פה, בעיקר עם כל הזיקה של תומאס לאנשים מקופחים/אומללים (קריק מריס בלאד ובמובן מסויים גם כל השירים שלהם) והנטייה שלו לחשוב שהוא ישו

אז למה זה באמת?

לא כל הופעה חייבת להיות גרנדיוזית. אני בטוחה שתמורת סכום כסף מסוים הם יסכימו להופיע בפני "רק" 2000 איש (קשה לי להאמין שבכל הופעה מיידן מגייסים עשרות אלפי אנשים). תראה את כל הלהקות האחרות שבאו לפה. לפי מה שאתה אומר השאלה היא למה הם מוכנים להופיע בפני 2000 איש בגרמניה ולא מוכנים לנסוע לישראל? וכאן זה מפתיע אותי... הכסף הוא אותו כסף.

Blade Of Fire

New member
הו.. חשבתי שהתגובה שלי נשלחה..

מוזר.. בכל מקרה, אני אגיב גם לך וגם לנועה... נועה-בהמות' ואפיקה לא רגילות לכ"כ הרבה קהל.... הם אומנם להקות טובות עם קהל מעריצים גדול, אבל הן לא מופיעות בפני איצטדיונים מלאים... מטאליקה לעומת זאת, שהופיעו בפעמיים שהם היו פה בפארק הירקון ועוד איזה פארק ענק בראשון, רגילות לגדלים האלו. אבל את אומרת שיש פה קהל לזה... בויא נראה את זה ככה... בכתבה בעיתון סופ"ש של מעריב יש ראיון קצרצר עם ברוס דיקינסון (לנכים-סולנה של איירון מיידן) והציעו לו להביא את הלהקה שלו לארץ... מה הוא אמר? אין פה מספיק קהל ופוטנציאל להופעה... לעומת זאת הם הולכים לבוא להודו להופעה של 25,000 איש... קצת יותר מאלפיים.. מה שמביא אותי לתגובה אליך, ורד-לא שווה ללהקה בעלת שם עולמי כמו נייטוויש או מטאליקה להגיע לפה להופיע בפני כמה אלפים מעטים ואין לי מושג איך אופת' בכלל הסכימו להופיע במועדון התאטרון... חוצמזה-אם להקה מופיעה באירופה, לא מגיעים אנשים רק מגרמניה (נניח) אלא בגלל השור המשותף יגיעו גם מהולנד, בלגיה, צרפת, פולין וכל מה שסובב את גרמניה. וזה נייטוויש-ההופעה חייבת להיות גרנדיוזית עם פירוטכניקה מטורפת. אההה.. מצטער על החפירה:)

Blade Of Fire

New member
התגובה הזאת היא לכל

מיש אומר שיש קהל... תבינו-הלהקות פשוט לא רואות את זה....

אפיקה ובהמות' לא רגילים להופיע מול

קהל גדול? איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת? כנ"ל אופת'. כל הגעה לארץ של להקה היא לא הכי משתלמת, השאלה היא עד כמה הלהקה מעוניינת בכך או לא (פעם שלישית, אני באמת מתחילה להרגיש כמו תקליט שרוט). אתה חושב שבהופעות של מטאליקה היו עשרות אלפי אנשים כפי שמטאליקה "רגילים"? אין לי ממש מושג כמה באו, אבל מכתבות שקראתי על ההופעה הראשונה זה היה נשמע שהיו שם פחות מ1000 אנשים, והרבה פחות, תיארו אותם כלהקה חדשה וחסרת ניסיון, באופן שמן הסתם לא מתאים כל כך למציאות הקיימת. גם להקות גדולות מופיעות דיי הרבה בהופעות אינטימיות יחסית בפאבים/מועדונים קטנים של רק כמה מאות. זה לא דבר נדיר בכלל. אבל הויכוח הזה מיותר, לפתוח עצומה לוקח כמה דקות, להפיץ אותה לא הרבה יותר, גם אם הסיכויים אפסיים, ואני לא חושבת שהם יותר מזה, לדעתי זה שווה את זה. אבל כדאי לחכות קודם קצת לתגובה למכתב, להציק לא עוזר יותר מידי בדברים כאלו.

Blade Of Fire

New member
בטח יש סיכוי

הוא פשוט קטן, אז לא לפתח יותר מידי ציפיות גם אם נשיג 1000 חתימות

Kezia

New member
יש קהל

ואני בטוח שנייטוויש יכולים לעשות פה הופעה גם ל10000 אנשים. הטיעון של 'אין קהל' פשוט לא נכון..

למעלה