הטיעון הזה הוא פשוט תירוץ לא משכנע
T TheImpactBoy New member 24/2/07 #27 שטויות. ברגע שיהיה פרסום שהם מגיעים, אלפים יגיעו. אין לך מושג עד כמה הם מוכרים כאן.
L LadySilkworm New member 24/2/07 #16 מה את מצפה שנכתוב? כאילו, לי אישית אין מושג איך פותחים עצומה, אז מה אני יכולה להגיב כבר? P:
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/2/07 #7 לפתוח עצומה זאת לא בעיה... השאלה היא כמה רציני הוא היה באמת, פתחו להימ עצומה והגיעו לכמעט 800 אנשים וזה לא עזר בכלום.
לפתוח עצומה זאת לא בעיה... השאלה היא כמה רציני הוא היה באמת, פתחו להימ עצומה והגיעו לכמעט 800 אנשים וזה לא עזר בכלום.
S Super Alonit New member 24/2/07 #18 שמעי, אני הבנתי שיש לו קשרים ובכל זאת זה לא כזה קשה לנסות ולארגן עצומה. אנשים חותמים ואני מביאה לו את זה והוא טוען שהוא מכיר אנשים שהביאו בעבר להקות לארץ (אני לא מכירה את השמות אז לא טרחתי לזכור אותן ). בכ"מ, לנסות לא יהרוג. תנו לו צ'אנס
שמעי, אני הבנתי שיש לו קשרים ובכל זאת זה לא כזה קשה לנסות ולארגן עצומה. אנשים חותמים ואני מביאה לו את זה והוא טוען שהוא מכיר אנשים שהביאו בעבר להקות לארץ (אני לא מכירה את השמות אז לא טרחתי לזכור אותן ). בכ"מ, לנסות לא יהרוג. תנו לו צ'אנס
ש ש נ י1 New member 24/2/07 #20 אני אומרת כזה דבר רוב הסיכויים שזה לא יעזור אבל זה אחד הדברים שממש שווה לנסות!
S Super Alonit New member 24/2/07 #21 אז.. אז... שמישהו פה יעזור לי עם איזה עצומה או משהו או גיוס חתימות אנאערף כי אני מזה לא יודעת מה עושים ואיך זה עובד.
אז.. אז... שמישהו פה יעזור לי עם איזה עצומה או משהו או גיוס חתימות אנאערף כי אני מזה לא יודעת מה עושים ואיך זה עובד.
T The Young Amyrlin New member 24/2/07 #22 אני מציעה שנחכה עוד כמה ימים לראות אם יש תשובה למכתב שאביעד שלח אליהם. אם לא נקבל תשובה אז ננסה בדרך אחרת (עצומה ושות').
אני מציעה שנחכה עוד כמה ימים לראות אם יש תשובה למכתב שאביעד שלח אליהם. אם לא נקבל תשובה אז ננסה בדרך אחרת (עצומה ושות').
י ילדת הפרעות New member 24/2/07 #25 ../images/Emo45.gif ואביעד- שאלה: שלחת את זה במייל? אם לא אז איך? (סתם מתוך סקרנות)