שמעתי הלמות תוף

פונדיצ'רי

Active member
יש טענות לפיהן הסלים הידידותיים למעשה יותר מזיקים לסביבה משקיות הניילון. אני לא משתמש בסלים האלה אלא בשקיות ניילון רגילות, אבל חוזר ומשתמש בהן עד שהן נקרעות, דהיינו עשרות פעמים.
מה שנוגע לפוליטיקה, אני די התנתקתי. את הידע שלי על מה שמתרחש אני שואב מהויכוחים הפוליטיים שמנהלת אשתי עם בעלה של הראשונה. שני אלה כל הזמן מתווכחים, גם על פוליטיקה. אני מאזין וכך לומד מה קורה. גם משעשע ואפילו מצחיק להקשיב להם, כי הם כל הזמן מחליפים צדדים. כאילו הם בשיעור דיבייט בבית ספר תיכון. בדרך כלל בעלה של הראשונה בוחר ראשון את הצד, ימין או שמאל, בעד ביבי או נגדו, נגד חרדים או לטובתם, בעד או נגד סגר וכולי, ואז אשתי בשמחה עוברת לטעון לטובת הצד שכנגד. אם מישהו ישאל אותם במה הם מאמינים למעשה, סביר שלא יקבל תשובה כי למעשה בכלל לא מעניין אותם לבחור צד. מעניין אותם לריב זה עם זו.
כשאתה תוהה בסופר ליד איזו קופה לעמוד, בחר את זה לפניך, שיש לו סלים רב פעמיים מהבית. אולי זה כעור ולא שיקי, אבל הוא יארוז בחצי הזמן ממי שיקנה שקיות ניילון.

סופהו 1

Well-known member
לא תקף בקופות השירות העצמי. שם חייבים לעבור את שלב הדיווח ונחמד להקיש 0.
אבל אימצתי למקרה שאאלץ לעמוד בתור בקופה רגילה.

פונדיצ'רי

Active member
כשאתה תוהה בסופר ליד איזו קופה לעמוד, בחר את זה לפניך, שיש לו סלים רב פעמיים מהבית. אולי זה כעור ולא שיקי, אבל הוא יארוז בחצי הזמן ממי שיקנה שקיות ניילון.
ויש גם את אלה שיעטפו בניילון נפרד כל פריט בקופה, שחו"ח הגבנ"צ לא תיגע בנוטלה ואז את הכל יכניסו לתיקים הרב פעמיים מהבית... על אלה אני זוממת לקפוץ ולתפוס אותם בגרגרותיהם.

GoldenEyes

Well-known member
ויש גם את אלה שיעטפו בניילון נפרד כל פריט בקופה, שחו"ח הגבנ"צ לא תיגע בנוטלה ואז את הכל יכניסו לתיקים הרב פעמיים מהבית... על אלה אני זוממת לקפוץ ולתפוס אותם בגרגרותיהם.
חחח
אלה בכלל , כשאני רואה אותם ליד מדף מוצרי חלב מושכים ומושכים ומושכים, כאילו אין מחר
האמת שהשקיות האלה טובות לזבל שיש בכיור בפינה

צליליתה1

Well-known member
חחח
אלה בכלל , כשאני רואה אותם ליד מדף מוצרי חלב מושכים ומושכים ומושכים, כאילו אין מחר
האמת שהשקיות האלה טובות לזבל שיש בכיור בפינה
יש גם את אלה שיעטפו בניילון נפרד כל פריט בקופה,
בקופות בפרובינציה שלי יש רק שקיות בתשלום, והקמצן הממוצע לא יוציא 10 אג על כל גביע קוטג׳. לכן הם עומדים ליד השקיות בירקות (חלב, לחם) ואורזים לא מעכבים את התור בקופה, רק סותמים את המעברים והורגים את כדור הארץ.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
נתחיל מזה שבסופרים, לפחות באלו שאצלנו יש גלילי שקיות גם על מקררי מוצרי החלב ולא רק ליד הירקות וסביר להניח שהם נועדו בדיוק למטרה הזו.

לי אישית ממש לא אכפת אם הגבינה הלבנה נוגעת בנוטלה אבל חשוב לי מאד שהיא לא תיגע במוצרי הבשר.

עכשיו נראה אותך מתקרבת לגרגרת שלי.

פונדיצ'רי

Active member
נתחיל מזה שבסופרים, לפחות באלו שאצלנו יש גלילי שקיות גם על מקררי מוצרי החלב ולא רק ליד הירקות וסביר להניח שהם נועדו בדיוק למטרה הזו.

לי אישית ממש לא אכפת אם הגבינה הלבנה נוגעת בנוטלה אבל חשוב לי מאד שהיא לא תיגע במוצרי הבשר.

עכשיו נראה אותך מתקרבת לגרגרת שלי.
מעולם לא הבנתי את ההגיון. כל מוצר חלב מגיע במיכל/קופסה/שקית ניילון מהמעדניה. מה יקרה אם זה יגע באריזת הבשר, רחמנא ליצמן? 🙄🙄 כמה דרגות הפרדה צריך?
ולגבי הגרגרת שלך, משחקת לטובתך העובדה שאנחנו כנראה לא הולכים לאותו הסופר 🤨

קלייטון.ש

Well-known member
לא משנה איזה תור אבחר, תמיד הוא יתקדם הכי לאט. זה הוכח בניסויים רבים. כבר יצא לי לבחור בתור שבו עמד רק קונה אחד לפני, עם מעט מצרכים, ואחרי שהוא סיים הקופאית פתאום הודיעה שהיא מצטערת אבל חייבת לעזוב (ותחשוב בעצמך על סיבות אפשריות), ובבקשה תעבור לקופה אחרת.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא משנה איזה תור אבחר, תמיד הוא יתקדם הכי לאט. זה הוכח בניסויים רבים. כבר יצא לי לבחור בתור שבו עמד רק קונה אחד לפני, עם מעט מצרכים, ואחרי שהוא סיים הקופאית פתאום הודיעה שהיא מצטערת אבל חייבת לעזוב (ותחשוב בעצמך על סיבות אפשריות), ובבקשה תעבור לקופה אחרת.
על הבעייה הזו מאד קל להתגבר.

מעכשיו והלאה בשום מקרה אל תעמוד בתור שבו בחרת.

קלייטון.ש

Well-known member
על הבעייה הזו מאד קל להתגבר.

מעכשיו והלאה בשום מקרה אל תעמוד בתור שבו בחרת.
לי כמובן אין ברירה, אבל אשתי החכמה (יותר חכמה ממני בטוח, וגם יותר ממך ומכל אדם אחר שאני מכיר) מציעה להשיג לי חולצה שעל הגב שלה יהיה כתוב "התור הזה הכי איטי - לא כדאי לעמוד מאחורי".

למעלה