שמעתי מתכננים לצעוק בוז לרוני...

dontthink

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

שבי בשקט באמת...........רוני בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

לירןןןן

תקשיבי את צודקת זאת זכותך להביע את דעתך,בקשר לזה אין לי על מה להעיר. אני פשוט לא מבינה למה אתם צריכים להתנהג ככה אל רוני. אני לא ממש אוהבת את הילה ,אבל זה לא אומר שאני אתחיל לקלל אותה וצעוק בוז וכל מיני דברים כאלו.את מבינה? תתנו לרוני את הכבוד שמגיע לה,את יכולה לכבד אותה גם בלי להאהוב אותה!

s u z a n a

New member
קוראים בוז לך מטומטמת שכמותך

אחת מהחולירות שמחליטים לעשות פורגרום על רוני ולאדון השיר שלנו- מה תגיד? שאני סקרן סקס?? תגיד מה שאתה רוצה אבל לא איכפת לי שתקרא לי סקרנית סקס

M i l k y W a y

New member
אם מישהו הולך לצעוק בוז למישהו שם

הוא ייצא הילד הכי מפגר שיש!!!!!!! וואלה תיזהרו אני מאוד מקווה שיעיפו את הילדים המסכנים שיעשו בלאגן!!!

pore

New member
ילדים טיפשים שכמותכם..כנסו

אתם רק כועסים על ההתנהגות ה"גועלית" של רוני....ושמתם לב לזה שבהזדמנות הראשונה שלכם אתם מתנהגים כמוה כביכול??רשמתם שהיא צחקה על מישל וזה ממש גועלי...ומה אתם רוצים לעשות?לצחוק עליה...לידה בשידור חי ובהתקלות הראשונה שלה עם אנשים תחשבו על זה... או שאתם גועליים פי 100 או שרוני לא גועלית בכלל.. מבחינתי רוני לעולם לא הייתה גועלית..אבל שמסתכלים על דברים מהצד שלכם אתם יוצאים ממש רע

pore

New member
בתשחר..

בבקשההההההה תשלחי תמונה שלך נראה לאיזה דבר רקוב (כן-רקוב)את דומה

pore

New member
אני לא מצפה שזה יעלה אותה

אני מצפה שלפני שאת כותבת משהו לפחות תנסחי אותו כמו שצריך לפחות תכתבי בהיגיון...כי למרות שאני לא מסכים עם הרבה אנשים פה-הם לא נשמעים ילדותיים כמוך... לא מנסה "לרדת" עלייך-רק נותן לך ביקורת בונה!את עושה לעצמך בושות.

למעלה