שמעתי על איזו תיאוריה...

הלן בום

New member
שמעתי על איזו תיאוריה...

מצטערת שאין לי ממש את הפרטים של מי שחשב על זה, אני רק יודעת שזה איזה גרמני אחד, ידיד סיפר לי על התיאוריה הזאת. התיאוריה הזאת מתבססת בעצם על התפתחות האדם בדרך שונה מהמקובלות לחשוב, וגם מוצאת את הקשר של זה לתנ"ך. התיאוריה מצאה חן בעיניי עד מאוד אז החלטתי להציג אותה כאן. קצת קשה לי להסביר, אבל עיקר הדברים מתבסס על כך שלמשל בעוד מספר מסויים של שנים, הרבה מאוד שנים, האדם יצליח להגיע למקום חדש ביקום, מקום שיש בו רמת אקלים ותנאים דומים לאלה של כדור הארץ, ובו בעצם יחיו יצורים הדומים בדמותם לבני אדם רק ברמת התפתחות הרבה פחות מפותחת. בעצם מה שיקרה זה שהאדם "הפולש" ירצה לפתח את האנשים האלה ולהביאם לרמה דומה לזאת של האנשים שאנו רגילי לראות מידי יום, ומה שיעשו זה בעצם ירבו אותם עם אנשים מהעולם המפותח. ומידי כמה שנים יחזרו לבדוק מה קורה והאם ישנו שינוי כלשהו בהתפתחותם. האנשים המתפתחים בעצם יראו בכל זה פלאי קוסמות שלא מן העולם הזה, ויתארו את זה בכתובותיהם, חישבו על זה- יצורים אליליים, מדברים שפה שאינה מובנת, לבושים באופן שונה, בעלי כלים מיוחדים שהם לעולם לא ראו- באו מהשמיים, עשן ובקיצור הרבה מאוד התרגשות. לאחר הרבה מאוד שנים, כאשר יקראו את המקורות האלה, יחשבו בעצם על אלוהים וכוח עליון שהביא לשינויים אלה. זהו, זה קצת מסורבל אבל זה עיקר הדברים. אז הגרמנים סבורים שזה מה שקרה לעולם שלנו, ובעצם הביא לזה שהתנ"ך נכתב ובו מתואר כח עליון בעל השפעה רבה. מקווה שהסיפור שלי לא מפריע למאמינים. ואם עוד מישהו שמע על זה או שיש לו משהו להגיד בנושא, אני אשמח לשמוע.

אני לא יודע אם התבלבלת או לא

אבל מה שאמרת מאוד דומה למה שהראלים אומרים. הם אומרים שהתנ"כ זה בעצם עדות לזה שחיזרים היו פעם בכדור הארץ, והם יצרו אותנו או משהו, אני כבר לא זוכר בדיוק. בקיצור הרעיון הוא שבגלל שהם היו מפותחים והכל בני האדם חשבו אותם לאלים. כל זה נחמד והכל, רק חבל שלא דבר ולא חצי דבר מכל זה מבוסס. קודם כל לא יודעים שבכלל קיימים חייזרים (סביר מאוד להניח שכן,אבל לא הוכח). דבר שני לא הוכח שחייזרים בכלל הגיעו לכדור הארץ. דבר שלישי, רוב התנ"כ מורכב מסיפורי עם, אגדות עם, שנכתבו במהלך הרבה שנים ע"י סופרים שונים.

הלן בום

New member
איני מאמינה בתנ"ך..למרות שזה ברור ש

לכל סיפור יש איזשהו בסיס...זה לא סתם בדוי... התיאוריה עם החייזרים היא תאוריה שאמנם לא מוכחת ולא מחושבת, אבל יש בה הרבה הגיון אם מקדישים לזה מחשבה.לדעתי בכל אופן...

גם באלוהים הרוחני יש הרבה הגיון

אם לא יודעים דברים אחרים שסותרים אותו. אלוהים חייזרי=אלוהים רוחני, רק "מדעי". המציאו את זה לכל מי שלא מאמין באלוהים הרוחני, ולא מבין או הספיק להתעמק בתורת האבולוציה. האלוהים החייזרי נותן לאדם הזה שבאמצע פתרון "מדעי",הגיוני,שקל להבין.

Charles Darwin

New member
מצטער אבל (לדעתי) זה פשוט לא הגיוני

הרעיון עצמו לא נראה לי הגיוני אבל עזבי את זה, נשאלת השאלה באיזה שלב בהתפתחות האנושית ה-
ים האלה התערבו...לפני מיליון שנה? 10 מיליון? מיליארד? אין לשאלה הזו תשובה בגלל שההתפתחות שלנו הייתה הדרגתית משימפנזה לאדם (או אפילו מחיידק לאדם) ואין שום שלב שבו חלה תפנית דרסטית שמחייבת הסבר מיוחד לדעתי. דווקא ההתפתחויות המשמעותיות התרחשו כבר הרבה אחרי שבני האדם כבר נראו די כמונו ולא כשהם נראו כמו קופים. אז מה, החיזרים התערבו לפני 10,000 שנה? ובכל מקרה ה"פתרון" הזה, כמו הפתרון של הדת, לא מפשט את הדברים אלא רק מסבך אותם. עדיין צריך להסביר איך החיזרים הגאוניים התפתחו, שזה בפני עצמו מסובך יותר מהשאלה איך בני אדם התפתחו. וזה עוד לפני שהתחלנו את הדיון על חוסר ההגיון המוחלט שברעיון וחוסר הקורלציה עם כל מה שידוע לנו, כולל הממצאים בשטח ע"ע מאובנים וכו'... ;)

demoloc

New member
נו זה הופיע בספר מרכבות האלים

לא ספר אמין במיוחד

A L1

New member
גם אני מאמין בזה

וזאת התיאוריה הכי הגיונית לדעתי. ויש מלא הוכחות שזה נכון! החוצנים השאירו הרבה מזכרות על הכוכב שלנו כמו הפירמידות שבני אדם לא יכלו לבנות מבנה כזה באותה תקופה! ועד לאיי הפסחא... גם על מאדים נאסא צילמה בעזרת לווין פירמידות וכו'. בקיצור חוצנים היו מעורבים בבריאה שלנו(נקודה) מציע לך לקרוא את זה: אלים בחליפות חלל

gala lo

New member
הבנאדם הזה כזה חרטטן

"הרבה מהתיאורים שלהם על מפגשים עם האלים כתובים בגוף ראשון, "אני ראיתי", "אני שמעתי", וכדומה, אז מה, הם היו שקרנים?" האינטיליגנציה פשוט נוטפת ממנו.. הוכחה מדעית לשמה- דוגמא לדורות! "אף אחד לא יודע בדיוק איפה ומתי המבול הגדול קרה. אולי לא כל כדור הארץ היה מכוסה להרבה זמן, אבל היה איזשהו גל גדול, קטסטרופה עולמית, ויש על זה הרבה ספרים מדעיים בגרמנית." תעשה מאמץ חשיבה קטן, ואחר כך מאמץ גופני קטן, כי גם באינטרנט אפשר למצוא קצת חומר על המבול הגדול, והוא קצת יותר ממוקד מהשטויות שלך.. "המבול הגדול" היה באזור הזה, אסיה-אזור הים התיכון, והיה סופו של עידן קרח קטן. רק מראה שהוא לא מבלה חלק גדול מימיו בלנסות לאשש תיאוריות. לא מה שיגרום לי לסמוך עליו. "כאשר מופיע טקסט (תנכ"י) שכתוב בגוף ראשון, "אני ראיתי", "אני עשיתי", וכדומה, אז זה תיאור אותנטי. אנשים העתיקו אותו בזמנים מאוחרים יותר, אבל אם הם נתקלו בתיאורים של מידות ומספרים, אז הם שמרו אותם כמות שהם. מכיוון שהם לא הבינו על מה מדובר, הם פחדו לשנות קטעים כאלה. לכן אפשר לקחת את המידות האלה ברצינות" הוא לא קצת יותר מידי בטוח בעצמו..? אחרי הכל, אלה היום אנשים לפני כ3000 אלפים שנה, מתרבות שונה לגמרי, שיכול מאוד להיות ש, רחמנא ליצלן, היו להם דעות שונות משלו לגבי איך כדאי ולא כדאי להעתיק כתבי קודש מן הדת השכנה. בתשובה לשאלה- "מה אתה אומר על הדיווחים בענין הופעות של עבמי"ם וחוצנים בימינו, שגם בינהם יש הרבה דיווחים בגוף ראשון?": "זה שטויות. אני אף פעם לא ראיתי עב"ם (
), אף פעם (
). ואני תמיד מאוד ביקורתי כלפי קהילת המאמינים בעבמ"ים (
), שהופכים את זה למין כת או דת חדשה. האנשים האלה מאוד נחמדים, אבל אין להם מושג מה הם רואים (
). אבל ייתכן שאני צריך לשנות את דעתי, כי אולי אלה שיצרו אותנו ממשיכים לעקוב אחרינו". יש לנו זוכר בתחרות 'הפיסקה עם הכי הרבה סתירות פנימיות!' כל משפט פה פשוט מפיל יותר מהקודם.. "זו תיאוריה ישנה שנקראת פאנספרמיה, ואומרת שכל החים ביקום הם ממקור יחיד. החים של מספר אחד יצרו חיים חדשים, ואז החים האלו יצאו שוב לחלל ויצרו חים חדשים" ובלה בלה בלה בלה.. אוקי בסדר. אבל אתה מגדיר את "מספר אחד" כ"חיים אינטיליגנטיים שהתפתחו במקום מסויים ביקום". כל זה טוב ויפה, ולא סותר שום חלק מהתיאוריה שלך, אני מודה. אבל פאנספרמיה לא שייכת פה כי אז כל מספרי שתיים שלוש חמש ושבע מאות ושתיים היו צריכים להגיע מאותו מקור שיצר את אחד, ולא להתפשט אחד מתוך השני, כי 'יחיד' מתורגם במספרים לאחד ולא לאינסוף. למקרה ששכחנו.

צר לי לאכזב אותך

אבל לראות משהו שאתה לא יודע איך הוא נוצר, ולהגיד שזה הוכחה למישהו שיצר אותו, זה פשוט לא הוכחה. תוכיח שהחייזרים עשו את זה.

isza

New member
התיאוריה הכי הגיונית...../images/Emo6.gif

"גם על מאדים נאסא צילמה בעזרת לווין פירמידות וכו'. " על אילו פירמידות בדיוק אתה מדבר? אם אתה מתכוון לפרצוף שעל מאדים- זה בסה"כ תעתותעים של אור וצל. "בקיצור חוצנים היו מעורבים בבריאה שלנו(נקודה)" ומי בדיוק ברא אותם?

demoloc

New member
יש עוד קונספרציה דומה

שטוענת שהפירמידות נבנו על ידי חייזרים , פשוט צריך להסתכל מקרוב , התמנה כאו היא ללא הגדלה ------>

A L1

New member
כנסו ../images/Emo4.gif

אני רואה שיש לכם חוש הומור מאוד מפותח... אני לא מדבר על הפרצוף, אני מדבר על הפירמידות על מאדים! שנימצאים לי הפרצוף! ומי ברא את החוצנים? או שהאבולוציה או עוד חוצנים... אני לא יכול להוכיח לכם את התיאוריה כמו שאתם לא יכולים להוכיח את שלכם.

isza

New member
נתחיל מזה שהיקום הוא בן 13.7

מיליארד שנה, מכאן שלא יכולה להיות שרשרת אינסופית של בוראים חוצנים. "ומי ברא את החוצנים? או שהאבולוציה או עוד חוצנים... " אה, הבנתי. זה לא הגיוני שנוצרו בכדוה"א ע"י האבולוציה והברירה הטבעית, אבל זה פתאום נשמע הגיוני שאותם החוצנים נוצרו ע"י האבולוציה והברירה הטבעית...

isza

New member
ועוד דבר

על אילו פירמידות בדיוק אתה מדבר? אולי יש לך קישור לאתר בנושא או משהו?

קפהש

New member
חייזרים בנגב

אם התמונה הזו היא של פרמידה, הרי שהנגב היה בסיס פעילות של חיזרים במשך מליוני שנים. עובדה יש שם המון "פרמידות" רק הכופרים שעניהם טחו מראות את האמת קוראים להם "הרי שולחן" דוגמאות: הר צין חוד עקב (ליד שדה בוקר) הר ארגמן(ליד תמנע) גבעת חרוט (במכתש רמון) מצטער שאין לי תמונות, בזמנו לא חשבתי שההרים האלה הם עדות לחוצנים.... אז זילזלתי עכשיו הבנתי הכל. המכתשים בנגב הם בעצם שדות תעופה של חייזרים. המצולעים שמסביב למכתשים הם השילוט למצביע לתוך המכתשים וגבעת חרוט באמצע מכתש רמון היא אתר הנחיתה. והבולבוסים מסביב להר צין זה האשפה שהחיזרים השאירו סביב אתר הנחיתה אני אמצא לכם תמונות, רק כדי שתבינו על מה אני מדבר... ערן

קפהש

New member
תמונות יפות

תמונות ממש יפות. ממחישות מצויין את הרעיון. אלה בדיוק התמונות שהייתי שם בשביל להראות את ה"פרמידות" של הנגב. חבל שלא מצאתי שום תמונה של ה"מצולעים" במדרונות הדרומיים של קימורי המכתשים. אני מתכוון לתצורות שמופיעות בהר כרבולת ועוד מקומות. רוב האנשים לא מכירים את ה"מצולעים" האלה. וגם אני כבר לא זוכר את השם המקצועי שלהן. אבל מצאתי תמונות של שדה הבולבוסים מהר צין

למעלה