שמעתי על איזו תיאוריה...

A L1

New member
כי...

זה ברור! דבר ראשון, בתנ"ך יש כ"כ הרבה רמזים כמו: בראשית, פרק א', פסוק כ''ו: ''ויאמר אלוהים נעשה אדם בצלמנו כדמותנו'' (בצלמם וכדמותם של מי?), סיפור בני האלוהים שירדו מהשמיים בתקופה שקדמה למבול והולידו מבנות האדם ''ענקים'' (בני-תערובת של גזעים שונים?), הסיפור הקצר על חנוך, שהאל לקחת אותו אליו (למסע קוסמי ברחבי היקום?), האבות אברהם ויעקב שפגשו במלאכים (אנדרואידים?), משה רבנו שנפגש עם אלוהים פנים אל פנים, באופן קבוע, וביצע ניסים מדהימים באמצעות ארון הברית (מכשיר יורה קרני לייזר?), הסיפור על אליהו שעלה במרכבת-אש השמיימה (ספינת חלל?), ומעל לכל סיפור יחזקאל הנביא שתיאר בפרטי-פרטים מפגש עם ישות או ישויות חייזריות שונות כלשהן שמכנות אותו לאורך כל המפגש ''בן אדם'' – תיאור שמזכיר בצורה מצמררת תיאורים מודרניים של מפגשים עם חייזרים ועבמי''ם. אם רוצים אפשר לראות זאת כתיאור הראשון של מפגש בין אדם וחייזר שבו כל צד מתקשה להבין את הצד השני ובמהלכו נאלץ יחזקאל לבצע פעולות מוזרות כמו בליעת מגילת כתב למטרות שאינן נהירות לנו. דבר שני, הפירמידות למשל ניבנו מלבנים ששוקלות כל אחת כ- 10 טון אם אני לא טועה... איך לפני איזה 5000 שנה יכלו לסחוב דבר כזה? ולמה עשו את זה? בתוך הפירמידות מצאו ציורים של כלי טייס ומפות של מערכות כוכבים וכו' היה ניתן לצפות במערכות כוכבים אלו בטלסקופים מתקדמים בהרבה משל היום... עוד מה שמצאו זה שרידים של פצצת אטום שהתפוצצה לפני 10,000 שנה עוד מצאו שלד של איזה שחייה לפני 3,000,000 שנה ומתה מקליע של רובה.

gala lo

New member
אל תאמין לכל מה שאתה קורא

אכן, יש הרבה עובדות בגוף ההודעה שלך רובן מתקבצות בנוחות בחלק של הטקסט התנכ"י יש הרבה סיפורים שמסתובבים להם והרבה אנשים שמוכנים להישבע שיש להם דרכים לאשש אותם, מסיבות כאלו ואחרות. פשוט, אל תאמין לכל מה שאתה קורא..

LordOfSpells

New member
אויש נו...

זה ברור! דבר ראשון, בתנ"ך יש כ"כ הרבה רמזים כמו: בראשית, פרק א', פסוק כ''ו: ''ויאמר אלוהים נעשה אדם בצלמנו כדמותנו'' (בצלמם וכדמותם של מי?) של יהוה והמלאכים. , סיפור בני האלוהים שירדו מהשמיים בתקופה שקדמה למבול והולידו מבנות האדם ''ענקים'' (בני-תערובת של גזעים שונים?), לא. ענקים חוטאים. הסיפור הקצר על חנוך, שהאל לקחת אותו אליו (למסע קוסמי ברחבי היקום?),לא מכיר. האבות אברהם ויעקב שפגשו במלאכים (אנדרואידים?),אז עכשיו אתה טוען שכל אזכור של מלאך זה עב"מ? זה די נוח. משה רבנו שנפגש עם אלוהים פנים אל פנים, באופן קבוע, וביצע ניסים מדהימים באמצעות ארון הברית (מכשיר יורה קרני לייזר?),איזה ניסים הוא ביצע עם ארון הברית שקשורים לליזר?! הסיפור על אליהו שעלה במרכבת-אש השמיימה (ספינת חלל?),באמת...אליהו ברח כדי שלא יהרגו אותו והבחור שהיה איתו(שכחתי את שמו) בדה את הסיפור כדי שלא יחפשו אותו. ומעל לכל סיפור יחזקאל הנביא שתיאר בפרטי-פרטים מפגש עם ישות או ישויות חייזריות שונות כלשהן שמכנות אותו לאורך כל המפגש ''בן אדם'' – תיאור שמזכיר בצורה מצמררת תיאורים מודרניים של מפגשים עם חייזרים ועבמי''ם. אם רוצים אפשר לראות זאת כתיאור הראשון של מפגש בין אדם וחייזר שבו כל צד מתקשה להבין את הצד השני ובמהלכו נאלץ יחזקאל לבצע פעולות מוזרות כמו בליעת מגילת כתב למטרות שאינן נהירות לנו.לא למדתי יחזקאל...

ולפי מה אתה מסיק שכל מה שכתוב

בתנ"כ נכון? ובכלל, אל תזלזל באנשים שחיו בתקופה הזאת. הם היו אינטילגנטים לא פחות ממך, פשוט היה להם פחות ידע. הייתה להם אותה רמת חשיבה שלך, ולכן הם יכולים להפתיע אותך בדברים שהם יכולים לבנות. ובכלל, אני לא בטוח שכל העובדות שכתבת נכונות.

A L1

New member
קבל...

אולי החוצנים שבנו את "הפנים" בנו את זה בצורה כזאת שיראו שזה פנים רק מלמעלה? בכוונה כדי שנוכל לצפות בזה מהלווינים וכו'? כמו מעגלי התבואה, אפשר להבחין בצורה רק מלמעלה!

isza

New member
נכון, באמת זה לא פועל מסיבה כלשהי.

אז ננסה בדרך אחרת: תסתכל כאן בתחתית העמוד.

LordOfSpells

New member
זה לא שאלה של למעלה.

זה שאלה של מיקום השמש, כלומר השעה ביום. אז לפי מה שאתה אומר, החייזרים רצו שזה ייראה כמו פנים רק בשעה ספציפית של היום??? תשמע זה מאוד מתאים להם, לחייזרים האלה. הרי זה חייב להיות בדיוק ב3 וחצי, כשכולם חוזרים מהפסקת התה כי אז הם רעננים ויכולים להבחין בפנים היפות האלו.

A L1

New member
חחח.. קרעת אותי!

"מאוד מצחיק" בכל הודעה שלך חייב להיות זילזול!!!! אתה כבר בן 17 תיתבגר אחי.. "תשמע זה מאוד מתאים להם, לחייזרים האלה. הרי זה חייב להיות בדיוק ב3 וחצי, כשכולם חוזרים מהפסקת התה כי אז הם רעננים ויכולים להבחין בפנים היפות האלו." אוי אוי אוי איזה יופי לנו... מדבר כמו ה*** שלא מבין כלום. במקום להסביר לי יפה ונורמלי אתה חייב להתחיל אם ההסברים "המצחיקים" שלך ולשחק אותה מבין.

gala lo

New member
אם תנסה אני בטוחה שתבין

להסביר לך במילים פשוטות ובלי ציניות? אני בספק אם זה מה שיגרום לך למתן את הטון אבל נעשה נסיון. העובדה שכדי שזה יראה כמו פרצוף תלויה בכיוון השמש ובשעת היום, קצת לא הגיונית למה שזה לא יהיה פרצוף חד משמעי ויוכלו לראות אותו תמיד? מה ההגיון בזה שבשעה מסויימת לא יראו אותו ובשעות אחרות כן?

A L1

New member
כנסי

לא ידעתי שהפנים ניראות רק בשעה מסויימת בסדר עכשיו אני יודע... אז בסדר לא חוצנים עשו את זה...

gala lo

New member
טוב.

גם אני לא ידעתי.. שכחתי בכלל מהפנים האלו כי ראיתי אותם לפני כל כך הרבה זמן ומאז לא קראתי דברים בנושא, אבל פתאום עכשיו כאילו נפתרה לי איזו תעלומה ישנה..

קפהש

New member
נחזור להתחלה

השרשור הזה התחיל בהצגת הצגת השאלה מה היה קורה אם האדם היה מגיע לכוכב שיש בו חיים פרימיטיביים (תבוניים או לא).... האם יכול להיות שאנו כחייזרים נגיע לכוכב ונתערב בעדינות באבולוציה שלו? האם נעודד את התרבות הבוסרית ברגע הקיריטי כך שתעלה על הפסים הנכונים אז ננתק מגע במשך אלפי שנים? בהתבסס על ההסטוריה האנשית נראה לי שאנו נתנחל שם ונשעבד את התנאים הטבעיים והחיים המקומיים לטובתינו. אני לא חושב ש "יצר האדם רק מנעוריו". אני חושב שזו התנהגות שטבועה עמוק בהתנהגות של כל הייצורים שהתפתחו בסביבה תחרותית. אז נניח שהגיעו לכן חייזרים, נשאלת השאלה למה הם לא נשארו כאן. למה הם דחפו אותנו להשחית את הסביבה הארצית במקום לנצל אותה לצרכיהם שלהם? האם זו התנהגות הגיונית לחוצינים, להקים פה פרמידות ולעלם? (ולמה את סבורה שאי אפשר להקים את הפרמידת בטכנולוגיה שהיתה לפני 4000 שנה?) קפהש

gala lo

New member
אבל את יוצאת מנקודת הנחה

שהחייזרים שביקרו פה (רק לשם הויכוח.. לא בהכרח מאמינה בזה) היו באותה רמה התפתחותית כמונו עכשיו חשבת על זה שאולי לא היו להם מניעים אגואיסטים כמו שלנו? אם אני הייתי ראש העולם ושליטת היקום באשר הוא (מה שאומר שכל החלפת מידע בין כוכבים היתה צריכה לעבור אישור שלי) או לפחות בעמדה מאוד בחירה בעולם (מה שהיה נותן לי את הכח להשפיע על דעתם של מליוני אנשים במקום 15 בממוצע) אני לא הייתי בעד להשתקע שם.. נגיד והייתי בעד להתערב מלכתחילה.. (לא הייתי מתנגדת לצפייה, אבל לא להתערבות) הייתי מסרבת בתוקף לנצל את המקום לצרכים שלי.. אולי, כשאני חושבת על זה הייתי מתערבת אם הייתי רואה שהם הולכים בכיוון בטוח של הרס לעולם שלהם אז הייתי מערבת שם את מה שלמדנו מהטעויות שלנו (נניח שזה באמת יקרה יום אחד..) אבל זה כבר דיון יותר פילוסופי בכל מקרה אל תשללי את החוצנים או את ההגיון שלהם על סמך השוואה אלינו

למעלה