שמעתי שמועה שהקשיו בחוץ!

שמעתי שמועה שהקשיו בחוץ!

יצא בסוף בניתוח קיסרי במשקל 2.990 ענת בהתאוששות מהניתוח, רפי עייף ומטושטש. מחכים לעדכונים.

ובדיוק שאלתי מה איתה!!!!../images/Emo49.gif

העיקר שהכל בסדר אצלם.. הסוף הוא שרפי עייף וטושטוש...נו טוב :) מזל טוב לענתוש רפי ולמתוק!

עכשיו דיברתי איתה, אכן כן!!!!!

הקשיו המתוק, קצת פחות משלושה קילו. היתה לידה קשה, בסוף קיסרי, הכל בסדר!!!! נאחל מזל טוב ענקי ענקי ענקי והמון המון המון נשיקות ברכות ואיחולים.

ראיתי אותו והחזקתי אותו ../images/Emo9.gif

יפתח הוא בונבון אמיתי ילד יפהפה ומתוק ענתי קצת כואבת אחרי הניתוח, ורפי מאושר....(לא מהכאבים שלה....) שוב נשיקות לחברה הטובה שלי ושנזכה כולנו לכאלה בונבונים זוהרה

טילי2

New member
איזה כיף לך, רציתי רק לדבר עם האמא

ואין לי פלאפון שלה. השארתי כמה הודעות בבית ואין עונה. אשמח מאוד אם תשאירי לי את המספר של ענת.

קשה לי לשלוח מסר מהעבודה, אז

אני שולחת לך מייל בוואלה, תבדקי. ענת, אמרה לי שאין לה באמת את הטלפון שלך והיא לא יכולה לחזור אלייך. נשיקות זוהרה

אושרתת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo102.gif../images/Emo95.gif

איזה יופי מה שנקרא קולולולולולולו תמסרי לענת הרבה מזל טוב ושתרגיש טוב,, למה ניתוח קיסרי? את יודעת?

../images/Emo49.gif

אומנם התנתקנו לתקופה ארוכה, אבל אין כמו לאחל מזל טוב לענת כדי להחזיר עטרה ליושנה. שיהיה הרבה נחת אושר בריאות והכי הרבה אהבה!. דפנה וגם דנדשה

מרב.

New member
בשעה טובה...

הגיע הזמן של הקשיו (מחכים לשמוע את השם הטייסי שלו
) מזל טוב ענת ורפי, הרבה אושר ורק אושר, ומקווה שסף החרדות בירידה (הגזמתי, אני יודעת
) מרב

../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איך ידעתי!!! היא לא היתה היום בבוקר בפורומים, לא עונה בבית ולא בסלולרי, אז מה כבר יכולתי לחשוב? ענתות - נשיקות ממני, משג-שג ומהאור (הא, וגם מהזרוע הכלבית). מתה לראות אתכם. סיגל

סוף כל סוף! ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב להורים המאושרים. אחרי כל הדאגות הפולניות, העיקר שהכל בסדר. מחכה בקוצר רוח לדיווחים ועידכונים.

עידית ד

New member
../images/Emo49.gif לקשיו על ההורים החדשים

מחכה לעדכונים איזה יופי מזלללללל טובבבבבבב

../images/Emo124.gif וואווווווווווו מזל-טוב ../images/Emo140.gif

איזה יופי, איזה כיף. כמה מרגש
ענת ורפי, מאחלת לכם המון הצלחה בגידולו של הקשיו הקטן. תהנו, תאהבו, תעניקו ותקבלו המון אהבה
מחכה לשמוע חוויות מפי היולדת עצמה.
שירלי.

למעלה