שמעתי שמועה שהקשיו בחוץ!

../images/Emo49.gif ענת ורפי ../images/Emo49.gif

הרבה אושר ואושר ואושר
אז כנראה שלא נתראה בקרוב אה?

הרמוניה

New member
מזל טוב ענקי גם ממני../images/Emo140.gif

אני מבינה שהקטנצ´יק החל ישר בסדרת חינוך להורים שולחת המון המון אהבה הרמוניה

יובל@

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

לענת ורפי מיליון ברכות להולדת הבן - התינוק הראשון שנולד בפורום לאחר המעבר לבית החדש! מזל טוב והרבה אושר ונחת!! יובל

ענתי תאומתי. הקדמת אותי...

קודם כל מזל טוב ענק וברכות להצטרפות קשיו למשפחה. וכמו כל ההריוניות סביבי גם את הקדמת אותי ואני רק מקווה שגם הגוזל הקטן שלי יחליט להצטרף אלינו בהקדם. נשיקות וחיבוקים, הרבה מזל טוב אושר ונחת (כפולניה לפולניה). שמחה בשבילך שאת כבר אחרי ומקווה לשמוע ממך בהקדם את כל הסיפור לפרטי פרטים. לירן

נועם@בת

New member
../images/Emo95.gif קולולולולולולו

מזלטוב מזלטוב ענת ורפי. החלמה מהירה לענת, והרבה אושר מקשיו. וגם הרבה שעות שינה לשלושתכם.
נועם

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif

לענתי האיש והילדון המקסים, הרבה הרבה
. שתהנו מההורות ומהילדון. ענת התאוששות מהירה מהלידה ותנוחי כמה שיותר כל עוד את בבית חולים.
נוג

..נעמה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

נשיקות חמות לענת ורפי ולמתוק הקטן.
אוהבת נעמה

מזל טוב!!!

אכן מחכים לעדכונים, אבל ניתן לך להתאושש קודם. ודרך אגב-יפתח איתן זה לא שם של טייס, זה נשמע כמו רמטכ"ל (אבל רפול אחד כבר יש לכם)

נטאשה

New member
מזל טוב ע נ ק י ../images/Emo23.gif

ענת כבר המון זמן אני עוקבת אחרייך, לא באמת רק כאן... ואני כל כך נהנית לקרוא אותך ועכשיו כל כך שמחתי לשמוע שילדת ואת בטח הכי מאושרת בעולם ואני כל כך שמחה בשבילך ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ומתרגשת עד דמעות נשיקות וכל טוב דלית

קראתי כל תגובה , בלעתי כל מילה...../images/Emo51.gif

גדול עלי להביע את שאני מרגישה. תודה על כל התגובות , גם ליקירותי מפורום פוריות שברכו אותי. מי יתן ואזכה במהרה להיווכח בהריונכן הבריא המתהווה ולברך אתכן מכל הלב כשתלדו. ולבנות מכאן (כולל כאלו שכבר ש-נ-י-ם לא שמעתי מהן - כמו הביצונת , למשל...) - אין לי מה להוסיף. במשפחה כמו במשפחה. שלכן ובשבילכן תמיד. ענת.

למעלה