שמעתם מה שעזר וויצמן אמר?

אחי...

אתה צעיר, ולפי התגובות שלך (והאיות) גם לא ממש חכם. הציטוט שלה היה להפשטת הרעיון כדי שתוכל להבין אותו. התפיסה שלך של הטייס והיחידות הלוחמות היא זאת שילדותית. ``כי למרות שהיא אחלה וזה אין לה ביצים``. מה זה הביטויים האלה? ובכלל, מחקרים הוכיחו שלנשים דווקא יש יותר כושר השרדות ועמידה מלגברים. זאת בשילוב עם העובדה שלבנות המגיעות ליחידות לוחמות יש מוטיבציה מאוד גבוהה. החסרון היחיד שהן בד``כ נראות לא משהו אחרי זה, אבל אם זה לא חשוב להן, למה שיהיה חשוב לך.

jedi knight

New member
נמאס לי כבר !!!!!!! נשבר

מילא אם זה היה ויכוח ענייני והיה לו תכלית אבל הויכוח פה הוא טיפשי לא בגלל הנושא כי הנושא לדעתי חשוב אלא בגלל הטיפשות שבה הויכוח מתנהל למשל ציטוטים מגי איי גין מחקרים שלא יודע מאיפה חייל בלאי הביא כי אני למשל שמעתי נתונים אחרים לגמרי על מצביי לחץ וכושר הישרדות ועוד מחקרים שמובאים פה כל אחד מביא מחקרים משום מקום מזיין תשכל כאילו רק הוא צודק והשאר טועים אני למשל מוכן לדבר להקשיב לטעון את הטעונים שלי ולדבר עניינית ולשמוע נתונים ותפיסות עולם אחרות משלי אבל זה לא עובד הויכוח פה נהיה טיפשי והא נעשה רק יותר ויותר טיפשי וחסר תועלת הפעם אני כותב בלי שמץ של צחוק :(

נריה_ה

New member
וייצמן

קודם כל לא צריך להתרגש מכל דבר שנאמר ע``י וייצמן. אז הוא אמר, נו אז מה, ישראל היא מדינה דמוקרטית וזכותו להתבטא. כדי שנתייחס לדעתו בריצינות, הדעה שלו צריכה להיות רצינית. כלומר דעתו צריכה להיות מבוססת על עובדות ועל נימוקים בנויים בסדר היגיוני מוסכם. כדי שנתייחס אליה ברצינות אסור שתהיה דעה קדומה ולא רצינית. שנית, עלינו להיות מודעים לעובדה שגברים ונשים שונים אלו מאלו. זוהי עובדה ברורה ומוכחת ואין לה כל קשר לשובניזם. לידיעתכם, על אף העובדה שאישה הצליחה לעבור קורס טייס, שילובן של הנשים במגמה זו הוא כישלון. אחוזי ההצלחה בקרב נשים נמוכים הרבה יותר מאצל הגברים.

למעלה