שמעתם על האמא המתעללת?

שמעתם על האמא המתעללת?../images/Emo46.gif

שנהגה להרביץ לשני ילדיה בני שנתיים ושלוש באופן קבוע
השאירה אותם לישון בשירותים כל הלילה ואף מרחה עליהם את הצרכים רק כדי שילמדו לעשות אותם בשירותים
פשוט מזעזע

y e t i

New member
פשוט בת זונה .

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/621/902.html זה הופיע גם בידיעות אחרונות של הבוקר , בהארכת מעצר טענה החלאה שעשתה את זה בגלל שהילדים הפריעו לה לישון . צוותים של תחנת מד"א טבריה ביחד עם כבאים פרצו לבית ומי שטיפל בילדים במקום קבע שעל גבם היו סימני מכות של חגורה . אגב , ברווחה רוצים להחזיר את הילדים להורים .

סמלת

New member
שמעתי משהו יותר גרוע...

שבארה"ב איזה מישהו כפה על בת זוגתו לקיים יחסים עם בנה בן ה10... הזבל קיבל מאסר עולם (או לכל החיים כבר לא זוכרת) למה בישראל לא לומדים מהם!?!?!?!?!?!?

קיבל 45 שנות מאסר ../images/Emo70.gif

ואני הייתי מכניסה גם את האמא הפוסטמה הזו לאיזה מוסד.... או כלא... כי היא אשמה לא פחות ממנו

העולם הזה מתדרדר שאני כבר תוהה

אם כדאי להוליד ילדים לעולם כזה. באמת זה מה שחשבתי כשקראתי בבוקר על זה. הילדה שמטפלת בה בדיוק ישנה ואני קראתי ופשוט ירדו לי דמעות מרוב כאב על הילדים האלה.

ס22ית

New member
שמעתי לפני כמה ימים..../images/Emo4.gif

ואני שואלת..איפה כל האנשים מסביב?? השכנים? הגננות? המשפחה? אף אחד לא שם לב למצוקת הילדים? אף אחד לא שם לב שהאמא לא מתנהגת כאמא נורמלית?

veredvered

New member
לא תמיד שמים לב...

ולפעמים שמים לב ולא מחטטים או מקווים שזה משהו שיעבור או סתם טעות

y e t i

New member
צעקות של ילד בן 3 שחוטף מכות בבניין מגורים ..

שיש בו שכנים מרחק כמה מטרים של דלת מול דלת , קשה לי להאמין . סביר בהחלט שהם ידעו ופשוט שתקו .

y e t i

New member
וזאת תמונת היום שלי .

מעשה במפעיל מנוף , שכל מה שרצה זה להרים לפועלים שעמדו על הפיגומים חומרי בניין . רק מה , שבטעות נתן מכה עם המנוף לתומכי הפיגומים ,ואז עניכם הרואות הכל קרס יחד עם 4 פועלים , 2 מהם עמדו על פיגומי הקומה החמישית שזה בערך 12 מטר . אני הייתי בטוח שמה שאני מוצא שם זה גופות , מסתבר שטעיתי , 2 מהם נפגעו , 2 אחרים יצאו ללא פגע .

למעלה