שמעתם על האמא המתעללת?

קראתי והתכווצה לי הבטן....

אני לא מבינה את זה בכלל
יותר מזה, אני לא מבינה את "ההורים המתעללים האלה שכשהם רוצים להשתיק את התינוק/ילד הם מכים אותו - הרי זה עושה בדיוק את ההיפך. הילד יבכה. יצרח יותר חזק והעצבים של ההורה רק יחמירו... אוףףף וראיתי את הצילום של הגב של הילד... והתמונה לא יוצאת לי מהראש... איך את כאמא יכולה להכאיב ככה לבן שלך ? הרי שאת מכה אותו את רואה אותו מתכווץ, את רואה אותו סובל, את רואה אותו בוכה / צורח/ חסר אונים - איפה הלב שלך ??? אם אין בך רחמים לילד שלך אז מי את בכלל ? מפלצת ?????

y e t i

New member
ולפחות עפ"י התמונה הזאת .

הגב של הילד , הסימנים שעליו , בוודאות אפשר לומר שלא מדובר באירוע נקודתי וחד פעמי של אמא שיצאה מדעתה . חלק מהמכות ישנות ויבשות ,וזה התחיל הרבה לפני שנעצרה . מסוג האירועים שהייתי מוכן להזריק לחלאה הזאת 20 מ"ג של מורפיום ישר לאיזה וריד מרכזי בגוף ,ולגאול אותה מיסוריה .

עליזה 63

New member
יש משפחות שמתות לילד מוכנות

לתת את הנשמה . ויש כאלה שהן משריצות כמו ארנבות וחושבות שהילדים שלהם אלה המשרתים הקטנים . כל פעם שאני שומעת על המקרים האלה הבטן מתהפחת לי חבל. עכשיו הילד הזה יגדל כל חייו עם צלקות בנשמה וידע שאלימות זה דרך חיים,כי עכשיו יוציאו אותו מהבית לך תדע באיזה משפחת אומנה ישימו אותו ואם גם שם לא מתעללים ויותר גרוע.

y e t i

New member
להוציא את הילדים מהבית - ויפה שעה אחת קודם .

ילדים שגרים מחוץ למשפחתם הביולוגית יכולים לגדול לתפארת. בכל מקרה ,גם אתמול וגם היום כבר הודיעה הרווחה שבמקרה הזה הנחת העבודה שלהם היא להחזיר את הילדים לאמא .

למעלה