שמעתם על המושג רמז מטרים?

Roy1232

New member
שמעתם על המושג רמז מטרים?

טוב אני שמעתי... תראו, יכול להיות שאני קצת מגזים, אבל נראה לי שמשהו מתבשל לגבי קולדפליי בארץ.. במדור השאלות באתר הרשמי, נשאלו כמה שאלות בנוגע לישראל. הייתה שאלה ממרץ, בה נכתב: "אין שום סיכוי לכך כרגע" לעומת שאלה מסוף יולי - "אני לא יכולה לענות על השאלה הזו" היא (דבס) בד"כ עונה ככה כשמתוכנן משהו.. למה שהיא לא תגיד שהם לא יבואו אם הם באמת לא הולכים לבוא?
לדעתי משהו מתבשל שם, הרבה אנשים כבר צמאים לקולדפליי בארץ. אני הולך לשמוע את הראיון בוורלד קפה מילה במילה, אולי גם לתרגם אותו לעיתון, ונראה אם יש שם עוד רמזים. (הלוואי וזה יקרה, אמן ואמן בע"ה..)

sf59

New member
לי נראה שהיא לא רוצה לפגוע בישראלים

אז היא מנסחת תשובה דיפלומטית, "הם לא יגיעו לאיזור הזה, וסיבוב ההופעות כבר מתוכנן".

Roy1232

New member
אל תשכחי שהוא מתוכנן רק עד אוסטרליה

ביוני-יולי.. יש מצב שאחרי זה הם יופיעו..

לא רוצה להיות פסימית..

אבל אני עדיין חושבת שאין סום סיכוי כרגע... אולי בהמשך כן... נקווה...בוא נהיה הכי אופטימיים שיש!!

sf59

New member
אולי יהיה להם משעמם מינואר עד מאי

הם אמורים להופיע בדצמבר באנגליה, ואח"כ בחודש יוני 2006 באוסטרליה.

Roy1232

New member
הרווח כדי לעבוד על החדש שלהם..

לדעתי ייצא חדש שיעיף לנו את הגרביים (או את הטייטס
) בתחילת 2007..

אמרתי לכם!!@!!

אולי זה באמת נכון? מישלא יודע ... אני גיליתי את הפורום [ואני שמחה שמצאתי אותו
] אחרי ששמעתי מידיד שהוא זכה בכרטיסים ל"מסיבה" שהיא בעצם הופעה של קולד ושל צ'ילדרן אוף בודום וגם טייסטו [נראה לי] יגיע, ורציתי לוודא אם זה נכון או לא אבל כנראה אפאחד לא שמע על זה... אבל יכוללהיות שלא עבדו עליו? יייייייייישששששששש יש יש יש יש הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי!!!!

Roy1232

New member
אם זה היה בטוח זה היה מופיע ברשמי,

עבדו על הציפור שלחשה לך.. זה בגדר אולי, עם הרבה סימני
..

הוא אמר שזה עוד בערך חצי שנה

אוף דיי לבאס! תנו לי לחיות באשליות...הם יבואו בעזרת השם

sf59

New member
קולדפליי עושים הופעות סודיות כאלה

כל פעם אני קוראת על הופעה סודית שהם עשו לכמות קטנה של אנשים, הגרלה וכו', למשל להופעה ב-MTV הייתה הגרלה באתר של MTV, ההופעה ההיא בטורונטו הייתה רק ל-100 איש. אני חושבת שגם בספרד הם עשו הופעה כזאת. אז מעניין לדעת עוד פרטים בנושא...

Roy1232

New member
חח ובישראל הם יעשו הופעה סודית?

אולי בבריטניה שהם מופיעים כל חודש..
פה, הופעה אולי יחידה בהיסטוריה, הם לא יעשו אותה סודית.. הלוואי שהמורדים היו עושים פה הופעה סודית, ככה לא היינו צריכים לשמוע עליהם כל קיץ

sf59

New member
זה מתאים לתמונה של כריס עם ...

ההבעה המצחיקה, ככה הוא יגיב כשידברו איתו על הופעה בישראל.
ישראל???

למעלה