שמעתם על המושג רמז מטרים?

../images/Emo4.gifכל כך נכון!!!!!!!!!!!!!

ונסיעה עד למקום שם? כמה חבל!!

Roy1232

New member
אני מוכן לשלם אפילו את

התחת שלי כדי להגיע להופעה שלהם

תגידו אין לכם שכל?

סליחה על היציאה...אבל מה זאת אומרת שאתם מוכנים לשלם הכל? זה לא תלוי בכם זה תלוי בהורים שלכם...

Roy1232

New member
ההורים שלי יכולים לחלום על לא להביא

לי ללכת להופעה שלהם, אם תהיה. I'm silent, and deadly, when someone stands between me and Coldplay.

MarishA M

New member
יש לי הרבה מאוד שכל..

ההורים שלי יודעים שזה הדבר שאני הכי חושקת בו בעולם..ונראה לך באמת שהם יהיו בארץ ואני לא אהיה בהופעה שלהם?.. אם זה יקרה להורים שלי יהיה קשה מאוד לחיות איתי באותו בית אח"כ..

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif איתך בכל מילה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אבל לא רק יהיה להם קשה לחיות איתי באותו בית.. הם יתחרטו שנולדתי. |צחוק מרושע| |מואהאהאהאהאה|

MarishA M

New member
כה נו לזאת הייתה הכוונה..

לא..אמא שלי יודעת טוב מאוד שיהיה חבל מאוד אם אני לא אכנס להופעה של קולדפליי במקרה והם יהיו בארץ.. אם זה יקרה אני אכריח אותה לשלם לי על כרטיס טיסה =כרטיס להופעה בחו"ל והיא תשלם גם לעוד מישהו בנוסף כי אני לא אסע לבד הריי.. חה חה חה חה חה ככה שלא משתלם לה לא לשלם לי על ההופעה בארץ..חוץ מזה אמא שלי בטח גם תרצה ללכת להופעה..לא שהיא תעשה את זה אבל היא תרצה חחח

omrimayo

New member
מוכר את נשמתי לשטן בשביל הופעה.

לא משנה שאני אתעלך בשניה הראשונה ואז אפסיד הכל... תמיד פינטזתי שאני מתעלף ב-come back and hug me... יום יבוא.

Broken Wings1

New member
נמנמ.

וואו. הלוואי. בכל מקרה, אני לא מפתחת ציפיות או משהו.. זה יבוא לי כלכך טוב הופעה שלהם כרגע. גאד, הדברים שהייתי מוכנה לעשות בשביל הופעה שלהם

הלוואי ויש סיכוי

כי עוד אומנים מתחילים לבוא..אז אולי גם קולדפליי. זה לא שלא היו פה אומנים גדולים בעבר אל תשכחו..רק על קצה השווארמה: מטאליקה, גאנס אנד רוזס, רדיוהד, פרל ג'אם וניל יאנג, טול ועוד רבים...

למעלה