שמעתם ת´חדש של מיוז ?
M man in heaven New member 21/5/02 #3 me too ! את יודעת מאיפה להוריד את זה? או שזה עדיין לא הגיע לרשת ?
J january18 New member 21/5/02 #4 הגיע גם הגיע! (??) כמובן שבwww.winmx.com אחלה תוכנה (סביר להניח) רעות.
C Charlotte New member 21/5/02 #8 יש שני שירים חדשים in your world ו deadstar ןאיי לייק אותם מאוד.. או משהו כזה
S StormLord New member 21/5/02 #10 חחחח כבר שבועיים יש לי את שתיהם אני יותר אוהב את in your world שיר ממש יפה!!!! בכלל מיוז הכי טובים שיש
חחחח כבר שבועיים יש לי את שתיהם אני יותר אוהב את in your world שיר ממש יפה!!!! בכלל מיוז הכי טובים שיש
S StormLord New member 21/5/02 #11 דרך אגב יש גם קליפים בממטיוי2 לא קליפים מיוחדים או משהו אבל למתיו יש קוצים יפים :\
C Charlotte New member 21/5/02 #12 אוי מת´יו מת´יו ../images/Emo3.gif פעם ראשונה ששמעתי את dead star חשבתי שהוא עומד להחנק כל שניה. אבל מתרגלים..
אוי מת´יו מת´יו ../images/Emo3.gif פעם ראשונה ששמעתי את dead star חשבתי שהוא עומד להחנק כל שניה. אבל מתרגלים..
C Charlotte New member 21/5/02 #14 אוי בטח ששמעתי יש לי את origin of symmetry אבל בכל זאת, הוא מפתיע אותי בכל פעם מחדש.
ח חולוני New member 21/5/02 #17 לא אהבתי בלשון המעטה... (ובגלל שביקשו ממני, אז אני לא אגיד "מסריח"..)
M man in heaven New member 21/5/02 #18 חחח.. אבל למה ? אם אתה אוהב מיוז אז אין סיבה שלא תאהב את זה אתה לא אוהב מיוז ?...
T The Wonder Boy New member 21/5/02 #19 אני מניחה שאני אחת הבודדות פה שפשוט לא אוהבות מיוז. ועל כן לא שמעתי.