שמעתם ת´חדש של מיוז ?

january18

New member
אני אוהבת כמה שירים בודדים,

יש לי בבית את הדיסק האחרון של מיוז, ופשוט לא אהבתי אותו. חוץ מאיזה 2-3 שירים (plugin baby ושות´). כל הגיטרות האלה והצווחות שלו (שכחתי ת´שם של הסולן...) וחוץ מזה, זאת רק אני או שרוב השירים נשמעים מאוד דומים? רעות.

man in heaven

New member
זאת רק את ../images/Emo6.gif

יש להם כמה סגנונות בתוך כל הרוק והצווחות... תשמעי גם את הראשון שלהם - ממש טוב. אה ולסולן קוראים - נא לשנן - מת´יו בלמי (הדמיון לרדיוהד לא נגמר... - ת´ום, מת´יו - ...)

january18

New member
אתה חושב?

(אל תגיד ´אני בטוח!´)
רעות.

man in heaven

New member
אני יודע...../images/Emo6.gif

סתם, זתומרת באמת אחלה דיסק ויש גם שירים שקטים. נכון שיש דמיון בין שני הדיסקים - אבל זה מיוז... אותו דבר אבל יפה...

StormLord

New member
מיוז לא רואייייייייים את.......

אהה זה יכאב להגיד את זה פה הרבה יתחילו מריבה אבל *שיעול* רדיוהד*שיעול* ומה קשור צרחות?? כנראה לא שמעתם אף פעם סליפנוט אני מניח :) מיוז הם הכי טובים ופלאג אין ביבי זה השיר הכי יפה בעולם.נקודה.אל תגיבו אפילו כי זה חבל על הזמן :)

january18

New member
רגע רגע רגע

plugin baby באמת שיר מדהים, וגם unintented.. ו..ועוד הרבה שירים. וחוץ מזה, אני שומעת לפעמים גם סליפנוט, אז תרשה לי לתקן: הסולן של מיוז צווח, סליפנוט לפעמים פשוט צורחים (חוץ מwait and bleed-שיר מדהים). ובלי קשר- אני לא יכולה להפסיק לשמוע את tribute,כל פעם מתפקעת מצחוק מחדש מה´פלגאמאמה שופ שופידוביפלאגה פלאגה...´ ומה שהוא ממלמל..
רעות.

man in heaven

New member
ההבדל הוא

שמיוז לא סתם צורחים. הוא מגיע לאוקטבות גבוהות בקול רם, אבל לא "וווההההה*צרידות*ההההההה"..... וכבר הבנו ש*שיעול*רדיוהד*שיעול*, אבל יש להם גם מה להציע מעצמם. ערב טוב

ziggy stardust

New member
סליפנוט?? מסרים???

פלאג אין ביבי זה לא השיר הכי טוב שלהם וכניראה שאתה לא מכיר הרבה כי זה שיר מאוס טיפה ויש להם שירים טובים בהתחלה חשבתי שהדיסק השני יותר טוב ויותר מגוון אבל עכשיו אני יותר מתחבר לראשון ומה אמרת שמיוז לא רואים את רדיוהד? אז אתה טועה כי רדיוהד הרבה יותר טובים עם כמה שאני אוהב את מיוז וסליפנוט.....אני לא יותר מדי מכיר אותם אבל הם נשמעים כמו וואוררורואהאוהארוהרכככורוה וזה לא נשמע כמו מסר חשוב לאומה

StormLord

New member
wait and bleed זה מלודי ענק!!!

שיר הראשון ששמעתי של סליפנוט והוא השיר הכי יפה שלהם והוא לא צווח זה פשוט קול גבוה
(טוב נו) לפחות הם עושים רוק!!

StormLord

New member
יש לסליפנוט שירים עם מסרים חזקים...

ומיוז הם הלהקה שאני הכי אוהב אז זה חבל על הזמן

Charlotte

New member
כנ"ל

אני לא רוצה להתחיל פה ויכוחים. אני רק אומר שהם לא ממש מה שאני מחפשת.. או משהו כזה

lazy

New member
לא ממש

אני בדרך כלל לא מוריד שירים לפני שהם יוצאים , כך שזה גורם לי הנאה גדולה יותר לשמוע אותם שהם יוצאים.

למעלה