שמעתם ??

whasuuuuuup

New member
../images/Emo2.gif

ציטוט: "על-פי הצו החדש שיובא לאישור ועדת החוקה, מבקש משרד המשפטים להעלות את התעריפים של החקיקה הקודמת ולקבוע כי הקנס לאדם שיעשן במקום ציבורי יעמוד על 1,000 שקל במקום 310 שקל, והקנס לבעל בית עסק שלא יקבע שלט המורה על איסור עישון, יעלה 5,000 מ-630 שקל. " אני מהמרת שזה לא מחזיק יותר מחודש הדבר הזה. לא בארץ. בקניונים כבר מזמן אסור לעשן ועדיין מעשנים. גם המון ישראלים מעשנים וגם בתרבות שלנו אנחנו קצת "אנחנו לא נצא פריירים" ו.. "אתם לא תגידו לנו מה לעשות" אני חושבת שאיכשהו זה יתבטל. זו דעתי. (ואני לא אומרת מה אני אישית הייתי רוצה. זה לא משנה)

Charlotte Chamb

New member
מעשנים פחות

(ובלי לאמר את דעתי האישית) העובדה היא שבקניונים ובכל שאר המקומות הציבוריים מעשנים פחות ממה שהיו מעשנים קודם לכן. ואם יתחילו לתת קנסות על העישון במקומות ציבוריים זה יחזיק. ראיתי כי במקומות ציבוריים בהם נתנו קנסות על העישון והשמועה הזו עברה שם כהרף עין רוב המעשנים טרחו ויצאו החוצה לעשן (אמנם היו גם כאלו שלא, אבל בכל זאת הקנסות מרתיעים)

magenta73

New member
זה לא יתבטל

אבל... יש דרכים "לעבור" על החוק, כגון הפיכת מקום ל"מועדון חברים פרטי", והגיוני גם שהחוק לא יעבור אכיפה, או שהאכיפה כמו כל דבר פה תהיה רופפת. (מי אמר אמסטף בלי חגורה/מחסום, שנשך כלב אחר (במקרה הזה את הסחבה המקסימה שלי) ולא קרה מזה כלום גם לאחר פתיחת תיק במשטרה ולא קיבל... הא?) אבל החוק ישאר קיים, מבחינה פוליטית הוא נחוץ כי הוא מתאים את ישראל למדיניות של העולם המערבי ובכך מקנה לה כניסה לכל מיני שווקים (כן, הכל קשור לכסף, דאההה). דרך אגב היום הייתי עם כמה מחברות הפורום (במקרה) בבוקובסקי (בסדר חתול, עם ק'), והיה אסור לעשן. זה היה בלתי נסבל. הרעיון הכללי, לא החברה...
, כן... שהוא מתהפך בקיברו, זה משהו....

whasuuuuuup

New member
נמלטים פרק 3

ראית? אני חייבת לדבר על זה. זו בושה וחרפה. או כמו שחנוך לוין ז"ל אמר זה קקה ופיפי ופיפי וקקה מה זה זה?????????

Single1980

New member
אני אגלה לך...

זה נהיה יותר מטומטם מפרק לפרק, עונה 1 ו2 עוד איכשהו היו בסדר.

Single1980

New member
כי ...

כל העניין הזה שהכניסו אותו לכלא החדש הזה כדי לחלץ איזה אוסטרלי הוא הזוי לחלוטין. שלא לדבר על הדינמיקה שבכלא, גם היא הזויה. בעונות הראשונות עוד איכשהו היה קו עלילה שנע סביב ההגיון במדיה מסויימת, עכשיו זה מאבד כיוון. (אני בפרק 6 או 7, אני כבר לא זוכר...אז אני יודע לאן זה הולך) אצלי באופן אישי ברגע שיש יותר מדי דברים הזויים או שסתם העלילה עמוסה בשטויות אני מאבד עניין, לא משנה כמה אהבתי את העונות\פרקים שלפני. קרה לי גם עם גיבורים, לקראת סוף העונה הראשונה זה כבר עבר כל גבול.

Single1980

New member
ואם כבר אנחנו בנושא TV....קטע שרץ במיילים על

24. "מה אם 24 היה מצולם ב1994" http://blogs.techrepublic.com.com/geekend/?p=992 מצחיק לאללה!

ד נ י ת3

New member
עזבי אותך, מי בכלל מחפש עלילה או תוכן?

רק לבהות במייקל זה מספיק. מי צריך אישיות כשיש יופי? אופי זה המצאה של מכוערות!

Single1980

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מילא, אם הייתי בחורה. אגב, למה הוא לוחש כל הזמן?! משגע אותי. בדיוק ראיתי אותו בסרט שהוא משחק את הדמות הצעירה של אנטוני הופקינס ב The Human Stain... המשחק שלו זהה לסדרה.

ד נ י ת3

New member
שמע, יש לי תיאוריה

שכל המיקלים לוחשים. פעם לפני הרבה שנים היתה הסידרה ניקיטה (cancel him), גם שמה המייקל לחש. וגם בסידרה הכי גאים שיש יש שם מייקל שגם לוחש...
לחששנים כולם.

whasuuuuuup

New member
לוחש?

יען כי נוגס כריות הוא? מתפלל בבית כנסת השני? מה זה לוחש? לא מכירה. וואלה. לא אכםת לי מה העדפותיו גם ככה זה לא שהוא מחכה לי או שיש לי איזה סיכוי להגיע אליו אז מה כפת לי זה לראותו בלבד. אגב. הכי גאים שיש בריאן קיני... Iאייקון מזיל רירI (לא כותבת מרייר , מה תעשו לי?)

moi25

New member
בריאן קיני ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

whasuuuuuup

New member
הופה

הייתי צכה לדעת מואה כפרה שאת מבינה עניין קבלי במתנה ------> יאמי

למעלה