שמעתם ??

whasuuuuuup

New member
כל הזכויות שמורות

לדנית 3 עדיין לא ברור. אבל מעניין מוזר ומעניין

whasuuuuuup

New member
מעניין

צריך לבדוק את העיניין ואולי אולי יש גם איזה קשר ל... נמלטים 3? אבוי! אבל אז דנית וסקורפילד זה גילוי עריות!

ufffnick

New member
לדעתי ב- 8 זה מתחיל לקבל צורה של העונות

הקודמות. דווקא ממש לא רע.

האמת...

שיש אמת במה שאתה אומר... העונה הראשונה היתה הכי טובה לדעתי. העונה הנוכחית הזויה ברמות מטורפות ומוצפת בטוויסטים כל שניה.ממש קשה לעקוב כבר מי נגד מי... כלומר, זאת עדיין אחת הסדרות הכי טובות שראיתי אבל קצת איבדו את זה ... אגב, שמעתי שעכשיו הם יוצאים לפגרה של חודשיים...(אחרי הפרק ה-8). וזה עוד משהו שהורס.עד שאתה כבר נכנס לזה,הם שוב קוטעים את הרצף. אוףף...

ד נ י ת3

New member
ל-ה-פ-ך!

אם יתנו לעיריות לקנוס ולגבות את הכסף - החוק הזה מ-א-ו-ד יצליח! ככה יהיה להם עוד מקור הכנסה, לא רק מלתת דוחות על חניה

Single1980

New member
רק שלקנוס בן אדם פרטי

זה הרבה יותר קשה מלקנוס רכב לפי מספר רישוי שלו, ללא קשר לנוכחות הבן אדם או לא. נראה שהדרך היא יותר בכיוון קנסות לבעלי העסק שלהם יש מה להפסיד ויש גם דרך לקנוס אותה. אגב, עד כמה שאני נגד עישון וכו' אני לא מאמין במדינת קנסות... אבל ברגע שחוסר ההתחשבות נהיה נחלת הכלל נראה שפשוט אין ברירה.

ד נ י ת3

New member
זה לא משנה.

העיקר להגדיל את קופת העירייה. אגב, חלק מהסיבה שאין חניה בתל אביב היא בדיוק זאת. העירייה באופן מכוון דואגת שלא יהיו מקומות חניה כדי שאפשר יהיה: 1. לגבות כסף דרך חניונים 2. לקנוס (השיטה המועדפת).

Single1980

New member
ספרי לי על זה...

החודש הגעתי כבר ל750 ש"ח בדוחות. פקח שמוק דפק לי דוח ב1 בלילה כי חניתי על המדרכה.

magenta73

New member
אה באמת?

תגיד את זה לכל בעלי הכלבים למיניהם ש"פתאום" מקבלים קנסות מטורפים על הכלב... (הסתובב בלי חגורה/לא הרים חרא וכו') לך תוכיח שאין לך אחות, קיצר.

ד נ י ת3

New member
את רק מחזקת את התיאוריה.

אגב, אצלנו בכל רחוב יש עמוד עם שקיות שיוכלו לנקות.

dudusch

New member
מניסיון (לא שלי) אתה טועה...

הרי בהרבה צמתים יש שוטרים שעוצרים הולכי רגל שחצו באור אדום או לא במעבר חצייה וקונסים אותם...

קנסות זה טוב למדינה

ייכנס עוד כסף והרבה מקומות עסקיים שנתנו יד למעשנים ישלמו ובגדול ולנו יהיה אוויר מטוהר ונקי וספסוף אפשר יהיה לבלות בלי לחזור מסריחים הביתה

למעלה