היחסים בפוליש
יש שתי גרסאות לפוליש צרפתי האחת 100% קמח 107% מים 0.27% שמרים יבשים הערה : בכל מתכוני הלחם הקמח הוא ה 100% השניה 100% קמח 178% מים 0.25% שמרים יבשים האיטלקים קוראים לסטרטר ביגה הגירסה שלהם 100% קמח 66.7% מים 0.49% שמרים מנסיוננו בגט על ביגה הרבה יותר טעים. עדיף להפעיל את הסטרטר 24 שעות בקרור. הטעמים מתפתחים לאט והם הרבה יותר טעימים. כל שלושת המתכונים ניתן להשאיר עד שלושה ימים בקרור.
יש שתי גרסאות לפוליש צרפתי האחת 100% קמח 107% מים 0.27% שמרים יבשים הערה : בכל מתכוני הלחם הקמח הוא ה 100% השניה 100% קמח 178% מים 0.25% שמרים יבשים האיטלקים קוראים לסטרטר ביגה הגירסה שלהם 100% קמח 66.7% מים 0.49% שמרים מנסיוננו בגט על ביגה הרבה יותר טעים. עדיף להפעיל את הסטרטר 24 שעות בקרור. הטעמים מתפתחים לאט והם הרבה יותר טעימים. כל שלושת המתכונים ניתן להשאיר עד שלושה ימים בקרור.