F FallOutGirl New member 7/7/08 #3 ../images/Emo80.gifFuneral For A Friend - Out of Reach יאללה. שרשור מה אתם שומעים והממ.. עם כל הכמות הודעות שפתחה את החודש ניראה לי שזה יהיה החודש הכי עמוס ופעיל בפורום XDDDDD לחפוררררררררררר!
../images/Emo80.gifFuneral For A Friend - Out of Reach יאללה. שרשור מה אתם שומעים והממ.. עם כל הכמות הודעות שפתחה את החודש ניראה לי שזה יהיה החודש הכי עמוס ופעיל בפורום XDDDDD לחפוררררררררררר!
נ נסטי XD New member 8/7/08 #26 סליחה, כל הפורום צחק לי על המקרה של הוודקה.. טוב, כי זה היה מצחיק, טראומטי, אבל מצחיק, ואל תתייחסי זה מקנאה בלבד, אני חופרת רק בסאם..
סליחה, כל הפורום צחק לי על המקרה של הוודקה.. טוב, כי זה היה מצחיק, טראומטי, אבל מצחיק, ואל תתייחסי זה מקנאה בלבד, אני חופרת רק בסאם..
מ מאייקי 8D New member 9/7/08 #41 ../images/Emo210.gif נשלח לפני שסיימתי ../images/Emo122.gif בקיצור .. אח שלה נתן לה לשתות וודקה במקום מים ואז היא נכנסה בקיר ><;; (משהו כזה , לא ? תקנו אותי ..)
../images/Emo210.gif נשלח לפני שסיימתי ../images/Emo122.gif בקיצור .. אח שלה נתן לה לשתות וודקה במקום מים ואז היא נכנסה בקיר ><;; (משהו כזה , לא ? תקנו אותי ..)
נ נסטי XD New member 9/7/08 #63 בערך.. ראיתי כוס מלאה במשקה, חשבתי שזה מים, שתיתי את כל הכוס בבום אחד, נשרף לי הגרון, ואז צחקתי והתעלפתי זהו, מרוצים? יש לי טראומות מזה!!!!!!!!
בערך.. ראיתי כוס מלאה במשקה, חשבתי שזה מים, שתיתי את כל הכוס בבום אחד, נשרף לי הגרון, ואז צחקתי והתעלפתי זהו, מרוצים? יש לי טראומות מזה!!!!!!!!
J Johnni456 New member 9/7/08 #70 אולי נקים לה עוד קבוצת תמיכה?../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif דנה אנחנו אוהבים אותך XDD