שמתי לב לתופעה משונה ב"בלקפול".

אני רק יודעת ששידרו פעם אחת

באקסטרה הוט סדרה של ה-BBC אז שידרו איזה 6 פרקים ארוכים ובמקורי זה 12 פרקים,אז הם שילבו 2 פרקים ביחד אולי הם עושים פה ההפך

morany20

New member
יש את זה בtv links

http://www.tv-links.co.uk כבר אמרתי לכם איזה אתר מעולה זה? ../images/Emo13.gif

XUXA141

New member
אין לי מושג אבל..../images/Emo58.gif

הקטעים הכי טובים במילא לא נמצאים שם. זה יותר בסביבות החלקים השלישי והשישי. אני ראיתי את חמש ושש בלי לראות את ארבע והסתדרתי מבחינת הבנת העלילה (שחציה ממילא זה או שירים או טננט אוכל..).

../images/Emo6.gif נכון... לבנתיים ראיתי רק את 1+2.

וב-2 יש את הסצינה הכי אהובה עליי, שראיתי הרבה לפני שהתחלתי לראות את הסידרה - פיטר ונטלי בהופעה הזו עם השיר Should I stay? ברקע. זו פשוט סצינה מצוינת ../images/Emo99.gif

בסדרה יש 6 פרקים באורך שעה כל אחד

וזה סופי. יכול להיות שחילקו אותם לשניים במקומות מסויימים, אבל זה טפשי.

XUXA141

New member
שילוב של דרמה ומיוזיקל

סידרה בת שישה פרקים, שבה יש זוג נשוי עם ילדים, שלגבר יש אולם הימורים ומתרחש רצח , ואז בא שוטר ומנסה לפתור את תעלומת הרצח . השוטר מתחיל עם האישה מתוך מטרה לגלות דברים על הבעל החשוד ברצח אבל באמצע מתחיל להתאהב בה ואז הכל מסתבך. הגימיק הוא שיש המון שירים באמצע שהגיבורים עושים להם ליפסינק (או שרים יחד עם הזמר המקורי) ולפעמים גם רוקדים תוך כדי. הבעיה היא שכשמכניסים שירה גם באמצע סצינת סקס זה קצת מוזר..(איך הם יכולים להתנשק למשל אם הם עסוקים בלשיר?).

אני גם תהיתי את זה.

זה הי מוזר, באמצא סקס ../images/Emo5.gif אבל בשאר המקרים זה ממש מושלם. כששמעתי על זה הרגשתי שזה פשוט החיים שלי, גם לי לפעמים מתאימים שירים בצורה מושלמת למשהו, ואזפ שוט מתחשק שהם יופיעו ברקע [או שכל הנוכחים פשוט יתחילו לשיר ולרקד ../images/Emo3.gif]. אני רואה יותר מידי מיוזיקלים.

למעלה