שמתי לב שעוד לא פתחת שרשור השבוע

cobainos

New member
שמתי לב שעוד לא פתחת שרשור השבוע

טוב,אז לקראת בואו של החורף,כל אחד יספר מה הם שני הדברים שהוא הכייי שונא בחורף!

חןשסק

New member
לצאת בבוקר מהפוך ../images/Emo10.gif

לצאת המהאמבטיה שהדלת של המרפסת פתוחה
ולהרטב ממכוניות שעוברות בתוך שלוליות!

ofir_y

New member
המממ

1. לעמוד בגשם בכניסה למועדון עם עוד 78 ערסים
2. חברה אנמית.

חןשסק

New member
78? ספרת? ../images/Emo3.gif

78 זה איום ונורא. אפילו 3 זה כבר יותר מדיי!

זה קל

1. את האפרוריות 2. את הסרבול והכיעור שבמערכות הלבוש המתקלפות (במיוחד את החליפת גשם של האופנוע ומגפיים) יש עוד המון... אבל זה העיקר.

אוי יש המון דברים שאני שונאת

1. ללכת עם אלון בעגלה .... 2. שמכוניות עוברות ומשפריצות לכל עבר 3. לקום בבוקר ולצאת מהשמיכה החמה... 4. לצאת מהאמבטיה, לוקח לי שעה להתלבש אח"כ 5. לגלות שנגמרו המים החמים... 6. שצריך ללכת לארוע ושיא הגשמים בחוץ - מה יהיה עם הפן?? ועוד ועוד ועוד

רויטל פן ???? חחחח....חורף....

אני קם בחמש וזה לפני שהגשם מתעורר בכלל,אז אין לי בעייה וחוץ מזה לטוס עם הרכב בבוקר כבישים ריקים הגשם על החלונות ומוסיקה דופקת את המוח זה אחלה פצצות,אני אוהב את החורףףףףףףףףף

Hii BiTcH

New member
האמ,

למרות שכולם אמרו אני חייבת להגיד,לצאת מהשמיכה..
שהמטריה גוססת שיש קצת רוח.
כשאין מטריה
שאני נהיית חולה אחרי יומיים של חורף

מה אני הכי שונא ?

את כל האנשים האלה שלא מפסיקים לזיין ת'מוח שהם מתים על החורף, ושחורף זה כיף. ואז כשמגיע החורף הם כל הזמן חולים ולא מפסיקים לבכות. ההודעה מנוסחת בלשון זכר משום מה, אך הכוונה היא לבנות בלבד.

NoWords

New member
חחחחחח

אני ההיפך מהבנות המתוארות בהודעה שלך. אני ממש אוהבת חורף, ויותר מזה-אני גם אוהבת להיות מצוננת בחורף.

cobainos

New member
אוהבת להיות מצוננת?../images/Emo5.gif

איך אפשר?בלעעעע אצלי צינון זה לאו דווקא בחורף,זה תמיד בחילופי מזג אויר..כמו עכשיו.ואני משתגע מזה.

NoWords

New member
איזה כיף לך../images/Emo99.gif

לא יודעת, זו שריטה קלה - פשוט אוהבת את זה חחח

NoWords

New member
הממ

אני, כמו כולם, לא אוהבת לצאת מהפוך בבוקר ועוד דבר שאני לא אוהבת זה שהמטריה מתהפכת בגשם לכיוון השני שלה, זה מחרפן... אתה נלחם איתה שתחזור להיות מטריה נורמלית שמגנה עלייך מהגשם אבל היא מסרבת :(...

למעלה