שמתי לב שעוד לא פתחת שרשור השבוע

cobainos

New member
../images/Emo45.gif אני שונא בכלל מטריות...../images/Emo183.gif

שונא להסחב עם זה ולאבד את זה(כולם מאבדים לפחות 2-3 מטריות בשנה),שונא לפתוח את זה ואז כשמחזיקים תמטרייה הידיים קופאות
(ואל תגידו להחזיק עם כפפות כי הן נרטבות:-|) וכמובן שהן נשברות לצד השני או שיוצאת אחת מהזרועות החדות האלה...מעניין כמה אנשים איבדו עיניים מהדברים האלה.

האממ...

טוב אז חוץ מכל הדברים שכתבו כאן והזדהתי איתם (במיוחד עם העניין שהמטריה מתהפכת... ררררר
) תמיד נורא עצוב לי בחורף לחשוב על כל החתולים ושאר החיות שזרוקות ברחוב (או אם יש להם מזל- במכלאות), ואין להם איפה להיות ולהתחמם ולהתחבא מהגשם
זה נורא עושה לי עצוב בלב.

בעיקרון חורף זה טוב . . .

אבל שאלו על דברים לא כיפיים.. 1, היובש על השפתיים! זה אחד הדברים המעיקים! בקושי אפשר לדבר. . . תמיד יורד דם. . . והכי חשוב! אי אפשר להיתנשק! ! ! דבר שני, הקור במקלחת.. לא משנה באיזה חום של מים היתקלחתי.. תמיד אבל תמיד קר אחרי המקלחת גם המגבת אפילו מביאה איתה רוח קרה. יפוטר החורף לאלתר!

אבל שאלו על דברים לא כיפיים.. 1, היובש על השפתיים! זה אחד הדברים המעיקים! בקושי אפשר לדבר. . . תמיד יורד דם. . . והכי חשוב! אי אפשר להיתנשק! ! ! דבר שני, הקור במקלחת.. לא משנה באיזה חום של מים היתקלחתי.. תמיד אבל תמיד קר אחרי המקלחת גם המגבת אפילו מביאה איתה רוח קרה. יפוטר החורף לאלתר!

ההודעות נשלחו 3 פעמים כי..

שלחתי דרך הפלאפון.. ולמרות שיצאתי ממש מהר על מנת שזה לא יישלח פול פעמים.. זה עדיין נשלח הרבה.. חבל...

למעלה