שמתי לב...

שמתי לב...

שבחיים לא אהבתי כל כך סדרת אנימה כמו שאני אוהבת את אינויאשה
אני לא יודעת למה...אבל אני פשוט מאוהבת בסדרה הזאתי!!!! מה יש בה שכל כך ממכר ומושך???? אממממממ זה מציק לי שאני לא יודעת למה אני כל כך אוהבת את הסדרה הזאתי חחחח תגידו לי שאני לא משוגעת ושגם אתם כמוני חח =) מה אתם כל כך אוהבים באינויאשה? למה זה משך אותכם? L i o r a

HAN2005

New member
כה גם אני

אני גם ממוכר כמו שלא הייתי עד עכשיו אבל זה לא מציק לי כל כך

keshush

New member
גם אני!!! זה ממש מוזר

אני לא מוכנה להפסיד אפילו דקה מהסדרה נראה לי שזה אינויאשה וקוגומה הם פשוט כל כך... מדהימים

HAN2005

New member
חחח הצלחה של הסינים

או היפנים 1 מהם סינים זה ככה D^; יפנים זה ככה D^; ראיתם את ההבדל?

נראה לי..

שהיפנים עשו את הסדרה.... אמממממ בעצם...מה ההבדל?! XD הורדתי המון סרטונים על אינויאשה באינרנט...כמה ספויילרים חעחעחע I LOVE INUYASHA

ketty the sheep

New member
יש הבדל כ-ז-ה בין הסינים ליפנים!>_<

אבל אני מניחה שרוב העולם המערבי לא כל כך מתמקד בו, אז אני לא מאשימה אותך.

Fay Wood

New member
זה נכון גם לגבי..

שמתי לב באמת שכל פעם שהפרק של אינויאשה נגמר, אני פשוט מתה שכבר יגיע הפרק הבא... טוב זה לא פלא, אינויאשה זאת סדרה באמת מדהימה... והעלילה והדמויות שם באמת מושכות וממכרות... טוב זאת הייתה הפסיכולוגיה בגרוש שלי...!

Fay Wood

New member
אינויאשה זה באמת קצת זמן...

קצת מידי זמן... צריך להגיש לערוץ הילדים שישימו שני פרקים ברצף!!!!! אפשר לוותר על המעבדה של דקסטר... סתם דפוק עם פרקים שחוזרים על עצמם...

harar8

New member
למה?

שין צ'אן זה חמוד אני אוהבת לראותאת זה, זה גם מצחיק מאוד.

ketty the sheep

New member
למה מיותרת? :)

אני דווקא חושבת שהיא ממש משעשעת, ואני אוהבת אותה למרות האנימציה המזוויעה. רק חבל שזה מדובב, אני חושבת שזה היה יותר נחמד אם זה היה ביפנית.

harar8

New member
ואני

גם אוהבת לראות המעבדה של דקסטר (אני יודעת שאני מוזרה
) אבל זו סדרה חמודה.

את צודקת ../images/Emo12.gif

גם אני חושב חכה זה מוזר דוגמא: אני אני לא אוהב כולכך דיג'ימון כוכך ופוקימון אבל אוהב ככה ככה
אבל לא כמו אינויאשה אינויאשה זה משהו אחר לגמרי זאת סידרה ממש יפה

למעלה