שמתי לב...

NOYMAN12

New member
עכשיו שאת אומרת את זה ...

את צודקת !!!!!!! אני מכורה ואני לא יודעת למה !!!

HAN2005

New member
פליזזזזזזזזזז

תמשיכו את הפיקפיק המשותף הוא נמצא ב... "יש לי רעיון תגידו אתם אם הוא טוב"

אווה15

New member
כולנו איתך...

הסוד שטמון באינויאשה לא מובן לי.. גם אני נורא אוהבת אנימה.. דיג'ימון וכו'.. אבל באמת, אני כאילו חיה לראות אינויאשה.. זה משהו בתוכן..באנימציה, בסיפור האהבה הבלתי ממומש, בקרבות, במוסר היפני הייחודי, אפילו בסאונד- הדיבוב והמוזיקת רקע.. כל אלה הופכים את הסדרה למותחת, מלאת עיניין..זו סדרה עם עומק, מעבר לחיפוש רסיסי האבן (שזה יש בכל אנימה- הרפתאה) יש גם המון דברים שהם לקרוא בין השורות, להפנים, לשים לב לבד.. אגב, לדעתי זה לא קשור לצנזורה- כי עובדה.. מה כבר רואים שם? גם הדם לא כזה נורא וכשרואים אותם עירומים זה אפילו לא..איברים..זה סתם דברים בצבע גוף ותחשבו על זה :)

חחחחחחחחח אינויאשה זה שולט!!!!!!!!!

גמני מכורה לאינויאשה !!! אני לא יכולה להפסיד אפילו שניה ממה שיש שם!!! אולי זה הדיבוב קולות שנותן לזה להשמע ממש אמיתי??? בכל מקרה... INUYASHA RULESSSSS!!!!

הממ..../images/Emo19.gif

אני חושבת שהפלוס הגדול באינויאשה הוא הדמויות. כי באמת שאי אפשר שלא להתאהב בדמויות המקסימות האלו. כי למען האמת - העלילה לא משהו, בעיקר עכשיו כשאני צופה בסדרה פעם שניה ויש כל כך הרבה כיוונים מסקרנים שאפשר היה לפתח אבל לאאאא. דווקא הסיפורים הפחות מעניינים מתפתחים, חוזרים על עצמם ומשאירים עוד קצוות פתוחים. אבל אין, הדמויות מדהימות אחת אחת (חוץ מנארקו, שהוא דמות די שטוחה ולא מעניינת). וההומור, והרומנטיקה - אינויאשה וקאגומה הם פשוט זוג כל כךךך מתוק. ומירוקו וסאנגו כמובן.^_^

tofy

New member
לא חושבת כל כך

טוב אניאשיתי לא ראיתי מנגות או אנימות מעולם, זה לא עניין אותי, והאנימציה היפנית הביאה לי את הסעיף. אינויאשה שינה את זה, כמובן.. אני ושבת שהעלילה מצויינת דווקא מה לדעתך היה צריך לפתח שלא פיתחו? ונאראקו? הוא לא דמות שטוחה, הוא פשוט מאוד מסתורי אם נתייחס לפרקים ששודרו בארץ עד עכשיו-ממש מסקרן לדעת מי הוא.. כמה יודעים עליו עד כה? ארבע חמש עובדות? אני באמת לא יודעת להצביע על מה שעושה את הסדרה ממכרת כמו שהיא אולי כי אינויאשה וסשומארו ממש יפייפיים, ו...וכייף להסתכל ולהכניס אותם לחלומות בסיטואציות מתאימות?

ShiraChan

New member
אני מתה על הסידרה אינויאשה ואני חוש

בת שאני מכורה אלייה בגלל שבסוף הפרק עושים מתח כזה... הרגשה כזאת של עוד ומתח של מה יקרא בפרק הבא, וגם אחרי שיר הסיום מראים קטעים של הפרק הבא (ומראים קטעים מאוד מעניינים) שנותנים את אותה הרגשה כמו שנאמר בהנ"ל ואפילו יותר...

L 0 L

New member
חחח גם אני

אני פשוט מכורה אני לא יכולה אני ממש רוצה שיהיה כבר הפרק הבאה ומחכה לו בקוצר רוח... ואני ממש לא יודעת למה זה כול כך מושך ולמה אותי זה מושך אולי כי זה מענין ...

פולי3

New member
אני מכורה,

כי כשברגע שאני מתחילה לעשות חתימות של מישהו, אני *רשמית* מאוהבת בו.

דופיאשה

New member
אוקי זה ציור יפה

שנוע ה-
צירה אותו אז כל הקרדיט הולך אליה זהו סשומארו אהובי --------------------------->

למעלה