הערה שלי על הבעות הפנים
מצדיקה את התאוריה\דעה\מה שזה לא יהיה , אך בנוסף לזה הופכת אותה ללא רלוונטית , כלומר זה נכון שיש דימיון בין המבנה החברתי של הקופים ושל הראפרים , אבל גם בינינו ובין הקופים , בין כל התרבות האנושית והקופים . אני אפתור את הוויכוח הזה על ידי דוגמא של התנהגות הבסיסית ביותר של האדם , כלומר התרבות הכי דומה לקוף , אלו כמובן הם השבטים הנידחים , הם מראים את האופי הבסיסי ביותר של תרבות האדם , כל מה שיש לנו היום , כל תרבות , אינו אלא "הרחבה" של השבטים , חלק בחרו להדגיש את המלחמה, חלק את האהבה , חלק אוכל , אבל הכל ניתן לראות בהם , הראפרים אינם יותר דומים לקוף (מבחינה תרבותית) מאשר אנחנו (אני לא שיך לקהילת הראפרים , לכן אני שומר על אובייקטיביות) , אולי יש מאפיין שאנחנו איננו רגילים אליו , וגם הקוף עושה אותו , אז אנחנו מוצאים דימיון , מצד שני יש דברים שאנחנו רואים כרגילים שדומים לקוף , אבל אנחנו פשוט חולפים על פניי זה כי אנו רגילים לזה. ניקח לדוגמא את כמו שאמרת , הבריטים , או הוותיקנים (נוצרים הדוקים בעבר) , הם יראו שאנחנו הולכים למועדונים , מקיימים יחסי מין לפני החתונה , אוכלים מה שבא לנו , לא מבזבזים את היום בתפילה , עבורם אנחנו לא מעל הקוף , אנחנו כנועים לצרכינו , ולא עושים את עבודת הקדושה שיעודה לנו (אני לא מאמין בזה , אבל מעלה דוגמא). ככה שכל תרבות , אפשר להגדירה כפרימטיבית ביחס אליך , כמו שהם יכולים ליחס אותנו כלא יותר מברברים.