שמתם לב לשינוי בגודל הקבצים- 500KB

  • פותח הנושא tcu6
  • פורסם בתאריך

Rebeccan

New member
../images/Emo45.gif יש משהו שאתה רוצה לספר לנו ?

אפשר משהו ... רמז.. איזה סוג של אייקונים ? תראה מה כבר יש בשוק
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 

א ס ף ב

New member
הם פתוחים להצעות

ובשלב של איסוף אייקונים, כך שאם יש לך הצעה אני יכול להעביר להם. ומה זה, סוג של בצל?
 
הריח המשגע שאני מת עליו יחד עם

האדמה שצמודה לשום. אין שום יתרון. השום הלבן הוא אותו שום, רק שמשווקים אותו כמה שבועות אחרי הקטיף.
 

רוּפֵן

New member
היתרונות שבשום ירוק וטרי...

א. לקנות בשוק "צמה" שזורה ולתלות אותה במרפסת - כל פעם שצריך שום, חותכים 'ראש' אחד.. וזה מספיק לכל השנה, בלי לחשוש מ"עליית שערי השום" בבורסה הים תיכונית. ו..לדברים יותר פרקטיים ! ב. שיטה עליה הכריזה 'אודטה' - השום הטרי, כמו בצל, בעל קליפה אחת דקיקה. כמה שהוא יותר מתיישן, מתרבות הקליפות, או שלעינינו, נראות כקליפה יותר עבה... אז.. מפעילים את ה'פווד פרוססור' ומתחילים להכין 'שום כתוש' לכל השנה. מכניסים לצינצנות קטנות (כמו של 'גרבר'), ומכניסים למקפיא. כל פעם שנגמרת צנצנת, במשך השנה, מוציאים חדשה מהפריזר, ומורידים למקרר. אז מה המיוחד בשום ירוק וטרי ?! הוא כל כך טרי שמספיק להוציא עם סכין חדה את 'בית השורשים, ולזרוק את כולו ל'פוודפרוססור' ולטחון את הכל, עם הקליפות הדקות, כלומר 'ראש' שלם. ולא רק זה, גם את ה"גבעול" הירוק, לאחר הסרת כמה עלים יבשים מסביב, להכניס עם ראשי השום לטחינה !!! ג. את ה'גבעולים' הירוקים והטריים, להכניס לתבשילים ומרקים ! נותן אחלה שידרוג למרק או לכל תבשיל.. כולל, חיתוך לפרוסות, וטיגונם, וכן הוספה לסלט ירקות וכו'.. הכל נוסה ונבדק באחריות 'ירוקה' אישית !
 

Rebeccan

New member
../images/Emo31.gif טעות בידך

אולי יש ריח של שום לא טרי לשום טרי אין ריחות לוואי יש אנשים שמגיבים לא טוב ובמקרה כזה - צריך לכרסם מעט פטרוזיליה, או ללעוס גרגר קפה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לא יודע איזה שום את אוכלת. אני קוטף בחלקה של חמי ויש ועוד איזה ריח. ההבדל בין שום טרי לשום "מיובש" הוא בצבע וברטיבות של הפרי: שום טרי עטוף בעלים אדומים וצבעו יותר off white.
 

Rebeccan

New member
../images/Emo12.gif

כשקוטפים יש ריח בבישול - אין ריח לאחר אכילה - כשהשום משולב ברכיבים אחרים - לא נותר ריח לוואי ריח - בטח, הכי כייף שום טרי עם כל הריח והניחוח אבל כבר אמרו - על טעם ועל ריח ........
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 
../images/Emo151.gif, תגידי בישול. אני דברתי על

אכילת שיני שום ללא בישול
לא האמנתי שבעיר הקודש ירושליים יש שום אשכנזי (וסליחה על הפגיעה בצהובים......).
 

Rebeccan

New member
../images/Emo11.gif למי אמרת ....

אשכנזים ? אני מוחה (דמעה) בתוקף אני לא .... איזה כייף שאני לא ... מבלי לפגוע וכל הזכויות שמורות כולל סעד(ון) ורפואה וכו'
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 
למעלה