אסף הייתי מציע להם להוסיף תפוז נבוך ותפוז מבולבל כמו שיש במסנג'ר...
א א ס ף ב New member 5/1/06 #9 אם תוכל לעצב אחד, או לשלוח לי אייקון שלא מוגן בזכויות יוצרים, אני אעלה בפניהם. להערכתי הם יסרבו להוסיף את האייקון המקורי מהמסנג'ר.
אם תוכל לעצב אחד, או לשלוח לי אייקון שלא מוגן בזכויות יוצרים, אני אעלה בפניהם. להערכתי הם יסרבו להוסיף את האייקון המקורי מהמסנג'ר.
מ מאט 2 New member 5/1/06 #12 ברור, אני מדבר על הקונספט במסנג'ר גם אין שום דבר שנראה כמו תפוז ... אנסה לשחק עם זה לראות ואלי יצא משהו נחמד
ברור, אני מדבר על הקונספט במסנג'ר גם אין שום דבר שנראה כמו תפוז ... אנסה לשחק עם זה לראות ואלי יצא משהו נחמד
R Rebeccan New member 5/1/06 #17 יש לי רעיון לאייקון אייקון שמביע "פחחח" - צחוק לא ברור, כאילו דה כזה ... ובתמונה שהבאתי - למרות שלל ההצעות שהועלו כאן, פשוט שום ירוק בשלב שטרם התפתחות "שיניים". נפלא למרקים וכו' ........ הניחוח משגע ומדהים זה היה בדוכן מול החצילים בלדי (אתה כבר אמור לדעת היכן זה ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
יש לי רעיון לאייקון אייקון שמביע "פחחח" - צחוק לא ברור, כאילו דה כזה ... ובתמונה שהבאתי - למרות שלל ההצעות שהועלו כאן, פשוט שום ירוק בשלב שטרם התפתחות "שיניים". נפלא למרקים וכו' ........ הניחוח משגע ומדהים זה היה בדוכן מול החצילים בלדי (אתה כבר אמור לדעת היכן זה ) פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
R Rebeccan New member 5/1/06 #21 בקש שיישלחו לך במסנג'ר מה לי ולתכנון ויצירת אייקונים ? אמממ .... לא, משאירה את זה לך או למישו אחר אני ? עוגות אני יכולה לתכנן פשטידת אני יכולה לאפות בצורת אייקון ? פחחחחחחחח לא בבית ספרנו פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
בקש שיישלחו לך במסנג'ר מה לי ולתכנון ויצירת אייקונים ? אמממ .... לא, משאירה את זה לך או למישו אחר אני ? עוגות אני יכולה לתכנן פשטידת אני יכולה לאפות בצורת אייקון ? פחחחחחחחח לא בבית ספרנו פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
R Rebeccan New member 5/1/06 #24 הנה כאן ילך טוב אייקון "פחחח" שמשמעו הצחקת אותי פחחחחחחח פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
הנה כאן ילך טוב אייקון "פחחח" שמשמעו הצחקת אותי פחחחחחחח פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
R Rebeccan New member 5/1/06 #31 לאאאאאאאאאאאאא זה משהו אחר לחלוטייייייייייייייין תתחבר למסנג'ר אשלח לך פחחח אחד, שתבין פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
לאאאאאאאאאאאאא זה משהו אחר לחלוטייייייייייייייין תתחבר למסנג'ר אשלח לך פחחח אחד, שתבין פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
A adi cb14 New member 6/1/06 #39 פררר-../images/Emo80.gif גרררר-../images/Emo82.gif ב../images/Emo64.gif