שמתם לב שאם קונים חייבים לשלם מיד?

יפעתי12

New member
שמתם לב שאם קונים חייבים לשלם מיד? ../images/Emo2.gif

אחרת הקנייה לא נרשמת והפריט לא יורד מהמלאי... חייבים באותו רגע לשלם בPP או בדרך אחרת... אחרי שלוחצים על ADD TO CART זה מיד שולח לתשלום check out with paypal והעיסקה לא נגמרת עד שלא משלמים. ידוע לכם על זה משהו או שרק לי זה קרה?
ואם לקוח רוצה לקנות ממני ולשלם בעוד 3 ימים למשל? ואם לקוח רוצה לשלם לי בצ'ק או במזומן ושאני רק אסמן וי?
הרי את העמלה הם יקבלו בכל מקרה....

תיגי

New member
זה משהו חדש? כי עד עכשיו שילמו לי מייד עם

המכירה בפייפל.

יפעתי12

New member
כנראה, אף פעם לא הופיע לי כזה מסך...

ותמיד יכולתי לקנות, להתחייב לשלם ואז לשלם אח"כ. תנסי לקנות ממני משהו (עד שהשלב שבו יבקש ממך את סיסמה לPP שלך) ותראי שמיד יופיע לך מסך אחר (אל תכנסי באמת לPP אלא אם בא לך לשלם לי חחחח).

תיגי

New member
נו אז מה יקרה אם מישהו רוצה נגיד

מהארץ לשלם לי ובא לי שהמכירה תופיע לי באטסי?? זה אומנם עוד לא קרה כי זה נראה לי מיותר אבל בכל זאת....

יפעתי12

New member
זה בדיוק מה ששאלתי את האדמין שם

ולי זה קרה בדיוק עכשיו עם חברה שרוצה מוצר מהחנות אז איך זה יסומן כנמכר? או שנאלץ לסמן DISACTIVE?
יוצא כך שאטסי יפסידו לא פחות מהמוכרים - אני אם אלחץ על DISACTIVE הם קיבלו עמלה רק על העלאת המוצר לחנות, ואילו כשזה מופיע כנמכר הם מקבלים עמלה גם על המכירה עצמה ולא רק על העלאת המוצר... הנושא הזה לא ברור לי עדיין.

תיגי

New member
יפה לך...רק ראיתי את כל הכתוב הזה באנגלית

וברחתי כל עוד נפשי בי....

יפעתי12

New member
חחחח גם לי זה עבר בראש אבל מישהו צריך לקרוא

את זה בסופו של דבר ולדווח לכם. אולי זו תהיה אני, ואולי לא...

RolyzCreations

New member
שיטת הצ'קאאוט החדשה אמורה למנוע קניות בכאילו

כך שהפריט לא יורד מהחנות עד שבוצע התשלום.

יפעתי12

New member
מה אכפת להם אם תהיה קנייה בכאילו?

הרי את העמלה אנחנו משלמים בכל מקרה. ומה עושים עם לקוח שרוצה לקנות היום אך לשלם בעוד מס' ימים וזה מתאים לי?

RolyzCreations

New member
אכפת להם כי כנראה הרבה (מאוד) התלוננו

נמאס שאפשר להוריד בכזו קלות מוצרים מהחנות והמוכר צריך לשלוח בקשה לביטול העיסקה ולהעלות את המוצר מחדש. שלא לדבר על כאלה שמורידים בכוונה פריטים מהראשי ע"י קניה מפוברקת.

glassarah

New member
אפשר פשוט לעשות reserved listing

קורה לי הרבה בזמן האחרון, קונה שולחת לי קונבו שהיא רוצה משהו אבל יכולה לשלם רק בשבוע הבא, אז אני פשוט כותבת שזה reserved (באותיות גדולות!) ושומרת לה על הפריט. אני חושבת שהשינוי הזה מעולה, ככה לא נצטרך לחכות לתשלומים סתם כי מתחשק לקונה לשלם מאוחר יותר, או לרדוף אחרי קונים שלא משלמים. זה גם הרבה יותר הגיוני - קונים, משלמים, תודה ושלום.

onor

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאוי תודה לאל!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כמה חיכיתי לזה יא אללה שלהם!

שינוי מעניין ומרענן

כשתהיה לי סבלנות, אקרא מה כתוב שם. מה זה בעצם אומר? שאם מישהו רוכש, לא משלם, האם הוא יודע שהוא לא השלים את הקנייה?

לימיצ

New member
טוב, אז ככה זה עובד:

עשיתי בשבילכם בדיקה..ועקבתי אחרי התהליך (התאור לשי כאן לא כולל התייחסות לעם TAX בל TAX- בזה הם הצליחו לבלבל אותי לגמרי..). אה, ונראה לי שמצאתי להם באג על הדרך (פעם QA תמיד QA כנראה.)... בחרתי מוצר והוספתי אותו לעגלה. בדקתי בחנות אם הוא ירד מהמלאי והוא לא. ואז הוא שואל איך אני רוצה לקנות- עם PP או כרטיס אשראי. כשבוחרים כרטיס אשראי הכיתוב על כפתרו הרכשיה שונה מזה שיש כשרוצים לקנות בPP, סתם לידיעה. בכל אופן, לחצתי על רכישה באמצעות PP ועברתי לאתר PP הכנסתי מייל כרגיל, אישרתי את הסכום ואז קרה משהו חדש- הוא החזיררר אותי לאטסי לסיים את הרכישה בתוך אטסי (עד עכשיו זה היה מסתיים בתוך PP ) כל הזמן הזה בדקתי אם המוצר ירד לה מהחנות, והוא לא. אישרתי רכישה באטסי, ובדקתי מה קורה אצלה בחנות. וכאן מגיע הרגע של הבאג- המוצר עדיין נמצא בחנות שלה במלאי.......היא לא צריכה לחדש כלום. מה נהיה עם ה20 סנט שהלכו פייפן לאטסי עכשיו? (למי שלא בין- המוכרת לא צריכה לעשות RENEW כי המוצר נמצא לה עדיין בחנות למכירה). אבלללל אם אני מחפשת אותה דרך מנוע החיפוש, מספר המוצרים שהיא מוכרת ירד ב1... אבל זה רק לכאורה. עד כאן דיווחי מהשטח

onor

New member
כל הכבוד על ההשקעה לימיצ ../images/Emo8.gif

אז אם אני מבינה נכון, אם מישהו קונה פריט OOAK, הפריט לא יורד ממלאי החנות עד שאני לא מורידה אותו?

למעלה