שמתם לב שאם קונים חייבים לשלם מיד?

nino15

New member
לא כל כך הבנתי ../images/Emo4.gif

המוצר שנקנה לא יורד אוטומטית מהחנות? צריכים להוריד אותו ידנית? בכל אופן, השינוי הזה מבורך לחלוטין. אלוהים יודע כמה זמן, מיילים וקונבואים ביליתי בלרדוף אחרי נון-משלמים.

גם לי זה לא ברור...

אם קנו ושילמו, אז הוא עובר לSOLDS? הגיוני שכן. ומהחנות עצמה? לא יורד? בטוח? ואם יש לי (נניח
) 100 מכירות ביום, אז אני צריכה להתרוצץ בחנות ולהוריד את מה שנקנה? ממש לא ברור לי... סורי

Schickimickis

New member
לחלוטין מבורך, היו לי מלא קניות פיקטיביות

להתעסק איתן וגם אם הלקוחות בסוף שילמו זה היה מעיק, לכתוב קונבו לחכות לתשובה לכתוב במייל כן חוזרים אליך לא חוזרים אליך..... אם מישהו רוצה לשלם בעוד שבוע הוא יכול תמיד לכתוב למוכר הודעה עדיף מאשר להוריד את המוצר מהחנות

onor

New member
הייתה לי מכירה

לפני שעה, הפריטים ירדו מהחנות....

סיגליתא

New member
אז למישהו שלא משהו עם טקסט באנגלית../images/Emo7.gif

אז מה קורה עם המכירה? צריכים להוריד את הפריט לבד מהחנות? הוא לא יורד אוטומטי? יש עוד משהו שעלי לדעת????? חחחחחחחחח למה אין ספר חוקים בעברית????????????????? אני רק רואה את כל המגילות האלה עם הכתב הקטן באנגלית והכל מרצד לי מול העיניים חחחח והעיקר אונור - שהיתה לך מכירה

לימיצ

New member
זה באגגגגגגגגגגגגגגגג! זה לא אמור להיות ככה!

עובדה שבתוצאות חיפוש של החנות היה פריט אחד פחות אחרי הקניה... יצאתילגמרי מהחנות ונכנסתי עכשיו שוב והוא גם ירד. אולי יש איזה DELAY עד שהוא נעלם? בכל אופן, הוא ירד מהחנות ולא צריך להוריד שום דבר ידנית

Lilach O

New member
גם לי היתה מכירה הבוקר והפריט ירד ישר...

ישר אחרי התשלום הפריט עבר ל SOLD

onor

New member
ועוד איזה מכירה....

ממיכל sevilyadesign המקסימה:) איזה כייף לקבל פרגון גם מהארץ!

למעלה