שמתם לב ש...

Vivi Sparrow

New member
שמתם לב ש...

יש תמונה קטנטנה של ג'וני מ"נער שוליים" בגיליון של הפוסטרים של ראש1 ? רק עכשיו שמתי לב... חפשו את זה, זה נמצא טיפה יותר רחוק מהאמצע...

T h e Rose

New member
נצל"ש....

היי לכן אני רוז ורק רציתי לבקש בקשה קטנה...:) למישהי יש תתמונה הזאת רק גדולה יותר?!
מראש! Rose!

T h e Rose

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה רבה רבה!!

ועכשיו לדילמה: איזו תמונה יותר יפה?! התמונה הזאת?! או זאת?!

Vivi Sparrow

New member
זה נמצא אחרי הפוסטר של ווסטלייף...

במדור כזה שקוראים לו T.V.PARTY בצבעים סגולים... התמונה היא של הפוסטר, אבל היא ממש קטנה.

Vivi Sparrow

New member
עוד משו...

כתבו ב7 לילות ששה"ק מועמד לאוסקר! (אני כבר ידעתי את זה, אבל רק עכשיו הם נזכרו לכתוב את זה) ומטריקס רבולושנס לא!!! בואהאהאהאהאה!

WallFlower

New member
אין! מאה אחוז!

כל הזמן אומרים דברים על זה אבל עוד לא יצאו מועמדויות לאוסקר, זה אמור לקרות מתישהו בקרוב....

Vivi Sparrow

New member
המועמדים יוכרזו ב 27 בינואר

אבל לפי מה שאני רואה- שה"ק הוא אחד מהמועמדים המובילים לא כן?

WallFlower

New member
לא...

האקדמיה לא נוהגת להעמיד קומדיות (למרות שכמעט כל שנה יש יוצא דופן), בפרט חא קומדיות של דיסני... אבל נראה אולי ההופעה של ג'וני תחשב לממש ייחודית ויעמידו אותו... לא צריך לצפות ליותר מדי... גם אם כן לא נראה לי שיעמידו את שאר הצוות משה"ק... אוף, הכלבה שלי הסריחה לי את החדר עם החומר נגד פרעושים... קלטו סצינה: היום אבא שלי בא לקחת אותי מבי"ס, איך שהוא פותח את הדלת הכלבה בורחת החוצה מהאוטו ומתחילה לרוץ בין הילדים, אני רודפת אחריה, והיא ממשיכה לברוח, אני צורחת לה לחזור והיא לא מקשיבה, בכל מקרה באיזה שהוא שלב אני מצליחה לתפוס את הקצה של הזנב שלה בזינוק מפואר, אני תופסת אותה, היא משתוללת אני מרימה לה את הרגל הקדמית ומחזיקה אותה כמו תינוקת (ככה היא רגילה) אני מרימה את הראש וקולטת את המבטים של כולם ואני כזה "אממממ...לא אני לא מתעללת בה או משהו..." מחייכת חיוך מבויש ורצה מהמקום...

Deppaholic

New member
חחחחחח....

את מזכירה לי איזשהי דמות מספר שאני מאוד אוהבת... לגבי שאר ההודעה.. אומרים שג'וני הוא מי שכעיקרון הציל את שה"ק.. אם הוא לא היה שם זה היה כישלון חרוץ

WallFlower

New member
איזה../images/Emo35.gif סקרנת אותי...

אפחד לא השווה אותי לדמות מספר...חחחח...

Deppaholic

New member
זאת סידרה של ספרים

"אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" "זה בסדר,אני לובשת תחתונים ממש גדולים" "נונגה,נונגה" זה על ילדה שכותבת יומן וקוראים לה ג'ורג'יה ניקולסון, עכשיו זה לא מהילדות החמאה האלו שכותבות שקורה להן דבר רע, זה ספר קורע מצחוק כי כל הזמן קוראים לה דברים דומים לשלך.. כבר יצאו איזה חמש בחו"ל ובארץ יש את השלושה האלו.

wicked witch

New member
בטח! ג'ורג'י מלכה! ../images/Emo47.gif

חברה שלי קראה את הספרים והמליצה לי אז קראתי והתאהבתי!

למעלה