שמתם לב ש...

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif בלי ג'וני לא היה בכלל כדאי לרא

ות את שה"ק, וזה מה שמוביל אותי למה שכתבו עליו ב"מעריב לנוער"... "שהוא למרבה הצער ובניגוד לציפיות טיפוס די משעמם, מנסה לפעמים להצחיק. אז זהו, מה שיצא לו. גו ג'וני" מה הם עיוורים או מה?! איפה הם חיים תגידו לי?! "טיפוס די משעמם"?! למה מה הוא עשה שקוראים לו ככה?! דברו על ג'ק בלאק, דברו על אשטון קוצ'ר, אבל על ג'וני?!

Deppaholic

New member
ואז חוזרים לאותו דיון משעמם...

העיתונים בימינו כותבים ומחמיאים רק למי שלפי דעתם תופס...מבחינתם הוא לא..

Vivi Sparrow

New member
ב7 לילות היה רשום............ ../images/Emo4.gif

שהסרט "מרשים ומיותר".
מפגרים! בחיים לא הייתה פרסומת לסרט שיוצא בdvd!!!!!! זה הסרט היחידי שהייתה לו פרסומת לdvd !!!!!!!!! זואהאהאהאהאהאה ושימותו הקנאים

WallFlower

New member
הי! מה הקשר של ג'ק בלאק לעניין../images/Emo35.gif

אשטון וג'ק בלאק זה כמו שני קצוות של עולם מתפורר. הרגע הבנתי שזה ביטוי מתוך "חצוצרה בואדי". שאני אמות, משהו מזה באמת נכנס לראש שלי.

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifשמתן לב ש...

בסקר רשומים סה"כ 48 אנשים והקבועות פה הן בערך 15 בנות? טוב, זה ברור שיש אנשים שפשוט לא כותבים אבל זה קצת קריפי, לא? או שרק אותי זה מפחיד?

Deppaholic

New member
אלא אם כן

אנשים הצביעו כמה פעמים.. אם זה בכלל אפשרי , לא ניסיתי...

adi11111

New member
מה זז'תמרת?

יש הרבה יותר לא ? חוץ מזה לא חייבים להיות קבועים כדי לענות על זה ...........

WallFlower

New member
אני לא חושבת שאפשר...

אבל אם אתה כבר מצביע בפורום למה לא להשתתף בו?

WallFlower

New member
חחחחחחחח...

את החמישית שאומרת לי את זה בזמן האחרון... אני נהיית מטורפת לקראת הבגרויות המזוינות האלו... אני כורעת תחת הלחץ וזה משחרר כול מיני דברים אחרים...אני הולכת ברחוב ומשוכנעת שאנשים עוקבים אחרי... חחחחח...יש לי בעיות...

Vivi Sparrow

New member
זה שרשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo35.gif

אם כן אז......... ת ל ו נ ה ל פ נ י נ ה ה מ נ ה ל ת ש ל ה ב צ פ ר ש ל י ! תשני כבר את הצלצול המעפן שיש לנו במערכת כריזה!!!! כל סוף שיעור "צ'יפס צ'יפס, טודידודידו צ'יואואה... צ'יואואה..." מספיק עם הסנציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא לשכוח זה שרשור
בתנור) אנחנו הבצפר היחידי בכל המדינה שיש לו צלצול כזה!!!! וזה כבר נמאס!!!! אני אלך להיבחר לרדיו הביציפרי ואשנה את כל ה"רינגטונים" (אנדראה המורה לאנגלית השווה) המעצבנים האלה!!!!!!!
Vivi Sparrow

WallFlower

New member
זה עדיף מצלצול בית ספר שלנו שהוא של

איזה טראנס מחריד When i feel blue i think of you cuz you're true where ever you are משהו זוועהההההההההההההההההההההה!

ואצלנו זה:

טן טן טנטנטן טאנאנאנאנה.. טרללה טרללה טרללה טרה לה להלה להלה.. צלצולים של אוטו גלידה..

למעלה