שמתן לב ש...

שמתן לב ש...

שהרבה בנים אמרו, עוד לפני שהתוכנית אינויאשה החלה, הם אמרו כי זו תהייה תוכנית שאף בת לא תאהב ותגיד כמו תמיד שזו תוכנית מגיעלה. זה מה שמוכיח שיש בנים [הרבה מהם..] טיפשים שלא מבינים כלום! שימו לב עכשיו שיש יותר בנות שמגיבות וכותבנות, הרבה יותר מבנים! המשיכו ככה!!!

Horse Wishper

New member
מסכימה../images/Emo70.gif

אבל אולי צריך לנצל"ש את זה

אני לא חושבת שצריך לנצל"ש או איך ש.

כותבים את זה...אבל תחשבי על זה, זה גם נושא חשוב לא פחות!

FireZeroX

New member
אני מסכים איתך, ומצטער בשם הטיפשים

שבנו, למזלי, לא חשבתי ככה. אני בן, ואני שמח שאני בן, אבל עדיין, בנות זה נסגד, ואין לי שום בעיה איתן, ואני גם מצטער בשם כל הבנים הטיפשים שאמרת ^^

מבחינתי עכשיו את נסגד!

תודה על מה שאמרת! זה היה מאוד חכם! ותודה על התגובה הטובה ולא רעה מצד הבנים לשם שינוי...אריגטוווווו!!!!!!!

FireZeroX

New member
אני לא ראוי לסגידה...

את עדיין לא מכירה אותי ^^ ובבקשה, רק על ההודעה הזו אני סוגד לך עם צימוקים ^^

HAN2005

New member
לא כל הבנים טיפשים../images/Emo73.gif

אני תמיד חשבתי שכל אחד יכול לאהוב את הסידרה הזאת.... חחחח יש פה רמז לסלק את הבנים?

Fay Wood

New member
זה לא הדבר היחיד שמוכיח שבנים טיפשי

ם.... חחח סתם סתם... אבל חלק מהם לא.... חלק קטן...
חחחח ובאמת בנים אמרו שבנות לא יאהבו את הסדרה הזאת?! ברגעים אלה (אולי בגלל הפרקים האחרונים) אח שלי, (שהוא בן דע... חחח..) שמה לעשות- אלוהים גזר עליי לראות איתו אינויאשה, לא ממש אוהב את הסדרה... הוא אומר שאין "אקשן".... אידיוט...
משהו בא איתי לסקול אותו באבנים?

אמ...טוב סדר כאן!

טוב, לכל הבנים המדהימים שאמרו שהם מצטעים וחושבים שגם בנות יכולות לראות כאלו סדרות-אני סוגדת, לכל הבנים שחושבים שלבנות אין רצון חופשי שילכו ל....ביפפפפפפפפפפפפפפפ! וכול הבנות המדהימות שממשיכות לעמוד על שלהן- המישכו כך אתן גדולות!!! ואין שום רמז לזרוק ת'בנים חחחח... אריגטו ממני!

FireZeroX

New member
מסכים ../images/Emo45.gif אבל נשמע כאילו את נותנת

לנו כבוד גדול מדי... כאילו לכל הבנים שהרשו לבנות בסביבה שלהם לראות ^^ ותאמת, אתן לא צריכות לשאול אותנו. אני שונא את העובדה שרובנו מהווה את "הבנים הטיפשים", אבל אים מה לעשות, ככה יצא. החלק שאני מייצג לפחות עשה את שלו ונפרד מ"הבנים הטיפשים". היי... בלי לזרוק בנים... אני חף מפשע!! מקווה שהבעתי את עמדתי.

NOYMAN12

New member
נכון !!!!

וחוצמזה .... רוב הבנות פה מכורות ולא רק על התוכנית גם על הבנים שבה ....

FireZeroX

New member
ורוב הבנים פה (אני! אני!!) מכורים

לא רק לתוכנית אלא לחצאית ולבגד ספורט של קאגומה... אחחח... טוב זה כבר חריגה מהנושא, בואו נחזור.

דופיאשה

New member
נצל"ש חשוב

שמתן(שמתם לבנים שיש בפורום
) שהפורום קצת מת
אם יש לכם רעיון איך "להחיות" אותו יתקבל בברכה

FireZeroX

New member
XDDDDDDDD מה נהיה פה...

"ההודעות בפורום מנוסחות במין נקבה אבל מיועדות לשתי המינים. תודה" XDD

למעלה