שהרבה בנים אמרו, עוד לפני שהתוכנית אינויאשה החלה, הם אמרו כי זו תהייה תוכנית שאף בת לא תאהב ותגיד כמו תמיד שזו תוכנית מגיעלה. זה מה שמוכיח שיש בנים [הרבה מהם..] טיפשים שלא מבינים כלום! שימו לב עכשיו שיש יותר בנות שמגיבות וכותבנות, הרבה יותר מבנים! המשיכו ככה!!!
ם.... חחח סתם סתם... אבל חלק מהם לא.... חלק קטן...
חחחח ובאמת בנים אמרו שבנות לא יאהבו את הסדרה הזאת?! ברגעים אלה (אולי בגלל הפרקים האחרונים) אח שלי, (שהוא בן דע... חחח..) שמה לעשות- אלוהים גזר עליי לראות איתו אינויאשה, לא ממש אוהב את הסדרה... הוא אומר שאין "אקשן".... אידיוט...
טוב, לכל הבנים המדהימים שאמרו שהם מצטעים וחושבים שגם בנות יכולות לראות כאלו סדרות-אני סוגדת, לכל הבנים שחושבים שלבנות אין רצון חופשי שילכו ל....ביפפפפפפפפפפפפפפפ! וכול הבנות המדהימות שממשיכות לעמוד על שלהן- המישכו כך אתן גדולות!!! ואין שום רמז לזרוק ת'בנים חחחח... אריגטו ממני!
לנו כבוד גדול מדי... כאילו לכל הבנים שהרשו לבנות בסביבה שלהם לראות ^^ ותאמת, אתן לא צריכות לשאול אותנו. אני שונא את העובדה שרובנו מהווה את "הבנים הטיפשים", אבל אים מה לעשות, ככה יצא. החלק שאני מייצג לפחות עשה את שלו ונפרד מ"הבנים הטיפשים". היי... בלי לזרוק בנים... אני חף מפשע!! מקווה שהבעתי את עמדתי.