שמתן לב ש...

לי Li

New member
דווקא יחסית לפורומים אחרים

זה פורום מאוד חיי יש המון מגה שרשורים ובכל יום נפתחים המון טופיקים לדעתי זה דווקא פורום חיי מאוד ^^"

TheMightyYakir

New member
אני כאחד שהוא "שוביניסט"

בטח כול הבנות כבר מתכוננות לתקוף אותי...
אני חייב להודות שאין שום אנימה בעולם שרק מין אחד יכול לראות אותו... לא משנה מה יש שם, כול אחד יכול לראות... כי אנימה זה לא כמו סרט שזה לרוב רק ז'אנר אחד, אנימה יש שם הכול, גם אם מתמקדים בפעולה תמיד יש את הרומנטיקה ואהבה(והיפנים יודעים איך לעשות את זה) אם זה אהבה, תמיד יהיה משהו שישמשוך גם בנים לשם(זאת אומרת שיש שם משהו מצחיק\פעולה\כול דבר אחר,) אני לא אומר שבנים לא אוהבים אהבה, אני נגיד אהבתי את לאב הינה, שזאת אנימה שמבוססת יותר על אהבה מאשר הכול... אז מי שאמר את זה אלה בטח בנים בני 15 ומטה... או שמי שאמר את זה הוא אמר את זה בצחוק, תחשבו על זה! ומי אמר שבנות זה עם קל?

PakoLina

New member
אני דווקא חושבת..

שאתה צודק. ומאוד צודק. ואני בת -_- זה נכון שהשוביניזם עדיין שולט בעולם, אולי פחות מאשר פעם, אבל לא צריך להגזים...

Fay Wood

New member
בנות זה עם לא קל?!

הסתכלת פעם על העם שלך? חחח סתם... ואתה באמת צודק... אנימה ובכלל כל דבר אחר זה לא דבר שצריך לעשות לו הפרדה של בנים-בנות...ההפרדה הזאת זה סתם טימטום לפעמים.... לעיתים קרובות... מידיי....
טוב שתקתי... ><

נראה שהפורום תוסס בגלל מה שאני

כתבתי בהודעה שלי...זה נחמד לא? ולכל הבנים שאומרים שלבנות יש זכות בחירה-אני מקווה שאתם לא עובדים עליינו כדי שלא נקפוץ עליכם בכעס לבנות-תקפצו עליהם בכל מקרה!

FireZeroX

New member
פעם הייתי מ"הבנים הטיפשים"

לפני חודשיים בערך החלטתי שאני אעשה משו בקשר להערצה שלי ליוקיטו (לא אהבה, הערצה, כשאוראן אני אוהב את סאקורה), ומאז נחלצתי מ"הבנים הטיפשים" ועכשיו אני פמיניסט. יאי לי. *יושב ומנפנף בדגל לא מוגדר*

אה...מלפפון ים

אהמ...תהיה בשקט- אם זה לא מעניין אותך צפה בשקט בתגובות! ד"א ...אהמ...

PakoLina

New member
נצל"ש../images/Emo110.gif

כל מי שפה לצ'אט עכשיו! אה וד"א.. תגידו כולם שלום לבמיילי החדש המאומץ שלי..

PakoLina

New member
אתה עולה למעלה לפס הכחול

איפה שכתוב פורום, ראשי וכו'.. ומחפש ChatTV ואז נכנס..

למעלה