שמ"ח
, בבקשה לקרוא

lions queen

New member
../images/Emo118.gifתתנצלי!

חצופה לא רק שדפקת סינון את עוד מאשימה?
צ צ צ.. אני בבסיס ויש לי טלפון לטחון, שלחי הודעה כשאת קמה
אני ערה, לצערי...

מממ מגיבה....

ח''ח ענקי לכן בננות מעריצה אותכן על איך שאתן מנהלות את הפורום האווירה מאוד נעימה הדיונים ממש מעניינים הפינות הקבועות ממש נחמדות הפורום עצמו מאוד פעיל והרעיון של קומונת התמונות מתחרויות ממש טוב בכל מקרה אני ממש מרוצה וכל הכבוד לכן מתוקות...

ווינגז

New member
שימו לב - עלה אלבום חדש../images/Emo8.gif

אחרי מספר בעיות בתצוגה - הוא סוף סוף מופיע ברשימת האלבומים; מוזמנים להוסיף תמונות.

שימו ../images/Emo23.gif!! נוספו תמונות חדשות../images/Emo107.gif

לאלבום החדש-"סוסים במרעה". הרבה מהתמונות שם פשוט מושלמות לדסקטופ, שווה לבדוק.
תהנו ותחזרו לשם לעיתים קרובות, עוד תמונות בקרוב!
(ותתרמו למאגר עם תמונות משלכם... אני בטוחה שיש לכם מה להוסיף)

LordHorse

New member
חיזוק חיובי../images/Emo13.gif

כחדשה (יחסית),הפורום היה פעיל,מסודר וכיפי:) כמובן שהפינות והדיונים היו מאוד מעניינים.
רעיונות נוספים כמו התחרויות הם רעיונות מצוינים.. תודה לכן המנהלות ולכל חברי הפורום על קבלת הפנים החמה ושמירת הפורום,כמובן,פעיל מסודר וכיפי^^

Saint Marco

New member
אז ככה,

אני לפחות מגדיר את עצמי כאדם מאוד לא יציב ועד שאני לא מוצא את המקום שבו רוצים אותי וגם אני רוצה להיות אז אין לי מה לחפש בו. הפורום בזמן האחרון ולפחות בזמן שאני חזרתי לכתוב בו עבר שינוי משמעותי... הרבה אנשים עזבו שלדעתי חלק מהם זה באמת חבל לפורום, אבל גם חלק מהם זה בהחלט עושה את האווירה להרבה יותר טובה. הפורום עבר שינוי משמעותי, והוא רק מחזק את הטענה החזקה שלי: שאנחנו פה בשביל להתדיין על הסוסים והרכיבה ולא על הפרסטיג'ות של כל רוכב כגון: המכנסיים בצבא ורוד נוצץ שהוא קנה ב450 שקל ופחות בתחרויות וכל מיני דברים כאלה שלטעמי המאוד סובייקטיבי מאוד שיטחיים ופחות רלוונטים, ובעצם מדברים פה על הסוסים ומתמקדים בהם... בעיקר ולא בטפל (תפל.. לא זוכר עכשיו)ץ בהחלט רציתי לומר שדירבנתם אותי לרצות לחזור לרכב, והראתם לי כמה הרכיבה היא דבר נפלא כל כך וכל כך מוסיף ומשנה. כיף לי לחזור לפורום וכיף לי להכנס אליו גם כשאני חוזר בלילה מת מעייפות מהצבא *גם כן ג'ובניקים*.... ותמשיכו ככה והפורום יגיעו למקומות עוד יותר טובים.
שבת שלום לכולם.

oO nam nam Oo

New member
נמממ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אני דיי סמויה, מידי פעם אני כותבת משהו.. אבל ממה שאני ראיתי (וכי יעל מכריחה אותי לכתובXD
) רציתי להגיד שהפורום עבר שינוי ממש משמעותי לטובה בחודשיים האחרונים... קודם זה היה פורום שיותר היה חברתי, משהו כזה... לא יודעת ממש להסביר, ועכשיו יש הרבה יותר התייחסות לנושא של הפורום-לדעתי זה קרה בזהות המנהלות (
), וגם בזכות הדיונים האחרונים שהזכירו לכולם קצת מה הנושא.. זאת דעתי
עכשיו משהו שאפשר להוסיף, לדעתי, זה פינה מסודרת שבה מישהו ירכז את כל התוצאות של התחרות.. אפשר שזה יהיה מישהו קבוע.. וככה לא יצטרכו כולם לשאול מי לקח באיזה מקצה... ומי שמצלם-יעשה רשימה של מי שהוא צילם.. ככה כולם יידעו אם צילמו אותם
אני לא יודעת אם זה ממש יהיה יותר "כיף", אבל לדעתי זה פשוט יוסיף ויהיה נחמד
חוץ מזה שזה יגרום לשרשור יותר מסודר של התחרויות וזה יחסוך עבודה למורן ויעלי
יעלי-ח"ח ענקי על השמ"ח! יצא ממש יפה

oO nam nam Oo

New member
*תוספת*../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

מי שמצלם הכוונה מי שמצלם ורוצה להפיץ את התמונות שלו, או שלא אכפת לו להפיץ אותן..

הפורום.

הפורום מסודר, ונעים להיות בו ולכתוב בו. הוא פעיל, ואני אוהבת את זה. אירוחים באמת צריך לארח יותר. בקשר לאלבומים- לי אישית די מפריע שבחלק מהאלבומים יש המון תמונות. אני פשוט הולכת לאיבוד בתוך כל התמונות האלה. אם היו פחות תמונות האלבומים היו לדעתי מקום שיותר נעים לראות בו את התמונות ולחפש מה שצריך. הרעיון של התחרויות מאוד מוצא חן בעיני
חח"ט (חיזוק חיובי טילים) לך ולמורן על הניהול של הפורום.

ToryMaster

New member
לא הבנתי

את רוצה שבאלבומים יהיו פחות תמונות? אבל כל המטרה של אלבומים זה שיהיו בהם תמונות

אני אנסה להסביר

(למרות שאני לא ממש יודעת איך להסביר
) אני לא מתכוונת לאלבומים כמו הפלז'ר שבקושי יש בהם תמונות. למשל באלבום של חברי הפורום רוכבים, עם כל הכבוד לאותם רוכבים, יש תמונות שיש יותר רקע מרוכב וסוס- הסוס והרוכב נראים ממש קטנים. נתקלתי בתמונה שחזרה פעמיים. בריינינג למשל, אם יש תמונות שחברי פורום צילמו ולא רק כאלה שלקוחות מאתרי אינטרנט, אולי להראות פחות סליידים אלה יותר אלמנטים, למשל ספינים או בהסתובבות אחרי הסלייד לסלייד שני (שכחתי את השם של זה). למשל באלבום של הציורים של חדי קרן וסוסים, יש תמונות שלדעתי הן משעממות כי הן בצבע שחור לבן, והן יותר לצביעה.

ToryMaster

New member
אוקי

תמונות שחוזרות על עצמן זה מיותר, גם אני חושבת. אני גם חושבת שבטח נורא משעמם לראות את התמונות לפעמים, אבל זה גם עניין של טעם, כך שאין הרבהלעשות בנוגע לזה.

../images/Emo207.gif

קומונת סוסי סוס - שווה הצצה בקשו אישור וספיר תאשר ( חולה על ים , ובשמה החדש סוסונת Nשוגעת) http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21691&smsMsg=

למעלה