שמ"ח
, בבקשה לקרוא

ווינגז

New member
שמ"ח../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif, בבקשה לקרוא../images/Emo140.gif

שרשור משוב חודשי.
אם אתם קוראים את ההודעה ואין לכם כח להגיב, בבקשה סמנו
/
, אנחנו מעוניינות לדעת אם בכלל שמים לב אליה. בנוסף, החרוצים יותר בין כל הגולשים בפורום (גם הסמויים שבינכם, ויש הרבה
) מוזמנים להגיב לשרשור זה ולהביע את דעתם. השרשור לא נכתב במטרה לצבור ח"חים
, אלא לקבל משוב אמיתי על תפקוד הפורום בחודש האחרון, לקבל רעיונות להמשך הדרך ולדעת מה אפשר לשפר פה. והפעם בשמ"ח
* פינות למסירה * אירוחים * גלריות * סקרים * חידושים ועוד
העידכון השבועי!
כרגיל, יש מחסור בכותבי עידכונים בפורום. העידכונים עוזרים לסדר לחברי הפורום את מה שהיה פה בשבוע החולף, ועוזר לנו לא לפספס שום דבר שקרה. אנשים שמעוניינים לעזור ולכתוב את העידכון השבועי (במתכונת קבועה, למרות שתוספות תמיד מבורכות
), מוזמן לכתוב למורן או אליי באייסיקיו/מסנג'ר/מסרים או כל דרך אחרת שאתם מוצאים לנכון, ואנחנו נסביר לכם יותר לעומק את הרעיון. תודה מראש.
פינות למסירה: הפינות הבאות מחפשות אחראי, וידאג לפתוח אותן כל פרק זמן קבוע מראש:
בעיות ברכיבה - פינה שתפתח פעם בשבועיים (אלא אם יהיה ביקוש גדול יותר) ובה חברי הפורום יוכלו לבקש עיצות לגבי בעיות ברכיבה שלהם, בנוסף לבעיה "גדולה" שאותה יציג האחראי ולה יתבקשו הגולשים למצוא פיתרון ("מה הייתם עושים אם").
שת"ב - שרשור תמונות ברכיבה. הפינה נפתחת ותפתח פעם בחודש (אלא אם יהיה ביקוש ליותר). בפינה מציגים חברי הפורום תמונות שלהם ברכיבה ומקבלים ביקורת בונה מחברי הפורום האחרים. אירוחים: כרגיל, אנחנו פונות אליכם בבקשה - אם יש לכם רעיון (הגיוני) בנוגע לאירוחים בפורום, של רוכבים, אנשים מקצוע, מאמנים ועוד, בבקשה כתבו לנו פה או בכל ערוץ אחר, ואנחנו נשתדל להביא אותו לפה. גלריות (וקישורים): לאחרונה נפתחו שתי גלריות חדשות בפורום: "סוסים במרעה" ו"אנימציות (של סוסים)". אתם יותר ממוזמנים להוסיף להן (ולכל גלריה קיימת) תמונות. אתם גם מוזמנים להציע לנו רעיונות חדשים לגלריות שעוד לא מופיעות בפורום. בנוסף, נשמח אם תעלו לפה קישורים שלדעתכם צריכים להופיע במדור המתאים בפורום
, ואנחנו נדאג להעלות אותם לשם (מומלץ להסתכל שם מידי פעם, יש לנו כבר אוסף לא מבוטל של קישורים). סקרים: תוצאות הסקר האחרון שהועלה לפורום - "באיזה סגנון את/ה רוכב/ת או רכבת?": אינגליש - קפיצות: 43.48%, 10 מצביעים. אינגליש - דרסז`: 30.44%, 7 מצביעים. אינגליש - אחר: 4.35%, מצביע אחד. ווסטרן - פלז`ר: 8.70%, 2 מצביעים. ווסטרן - ריינינג: 4.35%, מצביע אחד. ווסטרן - אחר: 4.35%, מצביע אחד. אחר (אפרט בפורום): 4.35%, מצביע אחד. סה"כ מצביעים: 23. לא רע, אבל טעון שיפור.
וסקר חדש: באיזה תאריך תעדיף שיהיה מפגש הפורום (חנוכה) ותוכל לבוא? בבקשה הצביעו רק אם יש לכם כוונה לבוא למפגש, סקר זה יקבע אם ומתי יערך המפגש. חידושים: [
] בקרוב תעלה בפורום פינה ב"בעלות" ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה. בפינה תוכלו לשאול את ההתאחדות שאלות שתמיד רציתם לשאול אבל אף פעם לא היה לכם איך (או שלקח יותר מידי זמן.
) בנוסף, לפינה יעלו עדכונים, חידושים והודעות מטעם ההתאחדות. אנחנו מקוות שקיום הפינה יעזור לכם ושנצדיק אותה.
חמשת הגדולים בפורום:
"פינה" חדשה בתוך השמ"ח, בפינה זו יופיעו (לפי הסדר) חמשת הגולשים שכתבו הכי הרבה בפורום בחודש האחרון. סתם בשביל הכיף, זו לא תחרות.
1. ווינגז (אני, כמובן
), 135 הודעות. 2+3. 2eye+כל עולמי סוסים (עמרי ושיר), 108 הודעות כל אחד. 4. ToryMaster (יעל), 71 הודעות. 5. Made in C h i n a (מורן), 70 הודעות. עידכונים כלליים: - כמו שכבר כתוב פה, עלה סקר חדש בפורום.
- כמו תמיד, אתם מוזמנים לקומונת התמונות של הפורום. לתגובות-הארות-הערות-ביקורות וכו' - זה המקום (והערוצים הפרטיים יותר, כמובן), במידה וההערות נכתבות כביקורת בונה. הודעות שמטרתן לפגוע - ימחקו.
חודש טוב שיהיה לנו, יעל ומורן.

2eye

New member
וואו ממש הצפתי פה אה? ../images/Emo122.gif

אני מוכן לקחת את הפינה "בעיות ברכיבה"
הממ,אינלי ממש כוח לכתוב עכשיו משוב, אח"כ

../images/Emo47.gif

כל הכבוד, קודם כל, לא אכפת לי מה תגידי, הפורום נראה מעולה. ועכשיו לשאלתי הקטה- מה בדיוק יכלל בפינה של ההתאחדות? מי יהיה זה שיענה על השאלות שלנו? אני חושבת שכולנו נשמח לדעת יותר פרטים
. מלבד זה, אע"פ שכבר אמרתי את דעתי, אני חושבת שיהיה נחמד אם פינת "רוכב החודש" תיהפך ל"רוכב השבוע" [או "הרוכב השבועי"
], רק בגלל העובדה שלטעמי פשוט חודש זה.. הרבה זמן:S אבל גם אם הצעתי הצנועה לא תתקבל אני אסלח מה
ח"ח
.

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif

האמת שאני תומכת בהצעה של להפוך את רוכב החודש לפינה שבועית ובאמת מסקרנת הפינה של ההתאחדות, עוד פרטים יתקבלו בברכה

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif ובכן

אשמח לקחת על עצמי איזושהי פינה, בין אם בבלעדיות ובין אם בשותפות
הפורום מאוד פעיל ומאוד נעים לראות אותו גם מאוד מסודר, ח''ח לשתיכן
על הצעות וכ'ו אני אחשוב קצת כשיהיה לי זמן, במידה ויעלה לי רעיון אשתף מיד כמובן חוצמזה, ישר כוח! ויעלי, תפסיקי להציף את תפוז!!!

../images/Emo24.gif

זה אומר שכבר מצאנו בעלים ל"סוסים בטלויזיה"? או שאת רוצה להמשיך עם הפינה?
ובאמת, כל הכבוד לכולם! תזכרו שבלעדיכם הפורום הזה לא היה כמו שהוא!

ווינגז

New member
זה בהחלט אומר שמצאנו

מישהי שמוכנה לנסות, אבל משום מה היא נעלמה לי היום, אז כרגע סיימתי לכתוב את הפינה בעצמי שוב, בתקווה ששבוע הבא זה כבר לא יהיה באחריותינו.
ובאמת כל הכבוד לכולם.

oO nam nam Oo

New member
אני כן כתבתי../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

ואז ראיתי שאת עשית את זה קודם
תמוה.

ווינגז

New member
הסבר על הפינה החדשה../images/Emo124.gif

(שתעלה בקרוב לפורום, עוד לא ממש ברור הכל והקצוות עוד לא סגורים) הפינה, כמו שכתבתי, תתנהל ע"י ההתאחדות (ראשי הוועדות מכל ענף - וועדת קפיצות, וועדת דרסז', וועדת ווסטרן וכו'), ותפתח, אם הכל ילך כמתוכנן, פעם בחודש. בפינה תוכלו לרכז את שאלותיכם אל ההתאחדות (למשל, לא מזמן הייתה פה שאלה על הדירוג של סוס ורוכב), וההתאחדות עצמה תענה לכם פה (דבר שירכז פה את התשובות, ובין השאר - ימנע מגולשים פה לשאול את אותה שאלה בערוצים הפרטיים להתאחדות, שבמקרה זה הוא האימייל). בנוסף, ההתאחדות תפרסם פה מידע שרלוונטי לגולשים המתחרים והרוכבים שפה, בין אם זה עידכוני תקנון, ובין אם זה מידע על הרצאות, חוות, תחרויות וכו'. מורן ואני מקוות שהפינה תתן מענה לגולשים ושננצל אותה כמו שצריך.

kenz

New member
הצעה

אולי כדאי לפתוח בלוחות - לוח של חנויות לציוד רכיבה בחו"ל. מדי פעם צצה פה השאלה, ויש שחוזרות על עצמן. אז אולי ההנהלה, תאגש את התשובות ללוח שמי שירצה יכנס ויוכל למצוא בעיר שהוא מחפש את החנויות שחברי הפורום המליצו עליהן... ואם תרצו, זו יכולה להיות תמונה נחמדה לפינה מה הסוס חושב???

kenz

New member
ya...

mini MONEY... מסתבר שלצלם זוג סייחים דורש הרבה כושר... ורוב התמונות שיצאו הן - אף, אוזן, עיניים וטשטוש אחד גדול. ולרוץ אחורה ולצלם תוך בריחה משני מפלצות - זה מ-ס-ו-כ-ן

SoosKatan

New member
איזה קטעיםםםםםםםם

אני מכירה אותו! ואני מכירה את בחווה! זה מאחורי הבית של משפחת דברת! הייתי שם מלא פעמים! מאיפה את מכירה אותם?!

kenz

New member
דברת???

אני עובדת שם נוסעת כמו תוכי וחוזרת כמו תוכי, אין לי מושג מה קורה מסביב :)

למעלה