שמ"ח
, בבקשה לקרוא

SoosKatan

New member
גם את הסוסה הזאת אני חושבת שאני

מכירה. אולי אני מתבלבלת.. בשדה ורבורג יש שתי מקורות סוסים P: 1. החווה של בני 2. מאחורי הבית של דברת :) אני חושבת שזה מאחורי הבית שלהם .. זה ברחוב הראשי שנכנסים למושב, יחסית בהתחלה, מצד שמאל?

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif

דבר ראשון, בתכנון לפתוח שרשור מסודר בקרוב (שגם יטוגלן, כמובן) בדיוק בנושא הזה. בנוסף, במדור הקישורים בפורום יש קטגוריה במיוחד לאתרים של חוות בחו"ל, מי שיש לו אתרים של חוות רכיבה בכל ארץ בעולם
, מוזמן לשלוח למורן או אליי את הקישור (או אפילו לפה) והוא יועלה לשם בשנייה. תמונה חמודה.

בדיוק!!!../images/Emo13.gif

אם מישהו רוצה לשתף אותנו ברעיונות/קישורים או כל דבר העולה על דעתכם, תפנו אלינו במסרים ונשמח לעזור

ברור שהיא מתאימה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הוא כזה חמוד היא הולכת לככב בפינה ביום רביעי הזה
ומסכימה בקשר לפתיחת לוח כזה בלוחות.

../images/Emo45.gif

מממ ובקשר לשת"ב... אפשר להפוך את זה (ולדעתי זה היה אמור להיות ככה כבר) שכל אחד שם תמונה של ישנה, ואחת חדשה ואז רואים איך הוא השתפר.....

lions queen

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif

רק להכריח יותר ת'בהמה לעשות סוסים בטלויזיה
אני אישית נתמכת בה עד מאוד.. חח

LordHorse

New member
היה חודש מצוין../images/Emo140.gif

נעים היה לגלוש בפורום,כי הוא היה מסודר וכמובן שתמיד פותחים המון דיונים ופינות מעניינות.. אנשים כבר לקחו על עצמם את הפינות שדרושות,אבל אני תמיד אשמח לעזור
קבלו ח"ח אנשים!

הפורום נראה מצוין../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

הולך ומשתפר מדי שבוע. חברי פורום ישנים חזרו קצת להיות פעילים (ח"ח לפיצי לדוגמה!
), סוף סוף מתוכנן מפגש פורום. הגלריות מתפתחות, מנסים להריץ אירוחי פורום. שמחתי לשמוע שתעלה פינה שבא נוכל לשאול את ההתאחדות שאלות. מילון המונחים לפורום היה בהחלט רעיון מבורך והייתי רוצה שיהיו עוד חברי פורום שיתרמו לו ויוסיפו מידע. גם הרעיון של גמד-ענק היה לא רע. בקשר להערה על רוכב החודש- פעם בשבוע נראה לי מרווח קצר מדי של זמן. אולי אפשר לעשות פשרה של לפתוח פעם בשבועיים. אגב, מה לגבי תחרויות בפורום? (תחרות עיצוב לוגו, תחרות התמונה המצחיקה/הזויה ועוד אינספור רעיונות). עלה לי רעיון לעשות בפורום "אוסקר פורום" עם כל מיני קטגוריות, (הישיבה הכי טובה, חבר הפורום הכי תורם ועוד כל מיני קטגוריות שקשורות לסוסים, אפשר גם מצחיקות והזויות אבל לא פוגעות). חשבתי לעשות את זה מתוך מטרה של לתרום לפורום, הבעיה היא שיש אנשים שיכולים להעלב אם הם לא ייבחרו, או שהם יכולים להיפגע, ולא בא לי שזה ייצור ריבים בין חברי הפורום. אבל אם תחליטו שאתם אנשים בוגרים מספיק ואתם חושבים שזה רעיון טוב (ותבטיחו לא להעלב מזה!), אז למה לא?
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

מסכימה בקשר להכול הכול הכול../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולדעתי מי שייעלב מתחרויות- זאת לא סיבה לא לקיים אותן. קצת רוח ספורטיבית. זאת רק תחרות, לא צריך להעלב. לפרגן למנצח, ואולי אני אצליח בתחרות הבאה- זאת לדעתי הגישה הנכונה. מה הטעם בלהעלב? זה בכלל לא יעזור ורק יזיק. ואני מקווה שחברי הפורום קוראים את זה, למקרה שיהיו תחרויות ומישהו יתחיל להעלב.

SNTQ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד הפורום נראה נהדר

Ride Or Die

New member
כל הכבוד!!

ממש הפורום ממש פורח.. מגיע לכל מי שמשקיע ועושה ולמנהלות ריספקט!

ש נ י ס

New member
לדעתי הפורום מתפקד ממש טוב.

ואני אנסה לקחת על עצמי איזה פינה אחת..למרות שאין לי יותר מידי זמן
הממ..ואני חושבת שהפינה של ההתאחדות היא רעיון מצויןן!! אז באמת כל הכבוד
אתן עושות עבודה מעולה!

../images/Emo45.gif ומספר דברים

קודם כל באמת חח"ט ענק לך ולמורן, הפורום בהחלט מסודר ומתפקד כמו שצריך. אני מוכנה לקחת את פינת בעיות ההתנהגות אם ממש אין מי שייקח אותה (עוד לא קראתי כאן את שאר התגובות). לדעתי בקשר לפינת רוכב החודש עדיף שיהיה כל שבוע או שבועיים כי חודש זה פרק זמן ארוך מידי. אני יכולה לכתוב את העידכון השבועי, רק תגידי מתי. בקשר לחנוכה- כמה ימים מתאימים לי. אפשר להצביע כמה פעמים בסקר
אממ וזהו

ToryMaster

New member
אפשר רק פעם אחת

את יכולה או לא להצביע [אם כל הימים מתאימים לך] או להצביע לזה שהכי טוב לך.

למעלה