שנה אזרחית טובה לכולם!

שנה אזרחית טובה לכולם!

ספרו חוויות אם אתם יוצאים לבלות היום!אני מקווה שהשנה הזאת תהיה טובה יותר לכולנו. מה דעתכם על דיון סילבסטר על איזו דמות תתנשק עם מי בחצות?

Yuske

New member
שנה לועזית (מעולמ לא הבנתי "אזרחית"

)^_________^ טובה ומשובחת פי כמה וכמה מ2006^_^ וסורי, הבילוי שלי זה פה ואני תיכף זז לישון:(....מחר צבא ובעעע

chi12

New member
לא חגגתי כלום

אין מה לחגוג ברצח יהודים. נשיקה? נראה לכם? בקול הכי צפונבובני "אני שומרת נגיעה"

את דתייה?

לפי מה שהבנתי,אין שום הוכחות שסילבטר היה רוצח יהודים,אבל בכל מקרה,זה יותר חגיגה של השנה הלועזית החדשה מאשר חגיגות של האפיפיור סילבסטר.ברוב מדינות העולם בכלל לא קוראים לזה סילבסטר. לא משנה,מה דעתך על הדיון שהצעתי?

chi12

New member
הדיון חביב

והשנה התחילה ממזמן, אני דתיה.. היה לנו עכשיו ערב כיתה, היו רק 20 אנשים! חוץ מזה היה כיף, רק חבל שקצת מאד בנות עזרו לנקות בסוף.

chi12

New member
בהתחלה סיפרו סיפור על מלך

שנתן משימה "מי שימצא למלא את כל החדר יזכה בפרס יקר ערך", אנשים רבים ניסו למלאות את החדר, אחד באבנים, אחד בחול אבל אף אחד לא הצליח לגמרי. יום אחד בא רוכל עם שק, ואמר למלך שהוא יצליח למלאות את החדר, המלך צחק עליו, הרוכל לקח נר וגפרור ומילא את כל החדר באור. ואז כל אחת היתה צריכה לספר על החושך שלה ועל האור שנדלק ואז אכלנו!

וואו,זה נשמע ממש נחמד!

גם הסיפור מאוד יפה.

chi12

New member
ההכחות זה לא מה שמשנה

זה סתם טיפשי לאמץ חגים של מישהו אחר. את מתחיל להיות כמוהו, ואז אתה כבר לא אתה.

Digi Lista

New member
קצת באיחור..שנה אזרחית טובה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

אז איך התחילה אצלכם שנת 2007? ולמי שעובד לפי לוח השנה העברי איך עבר השבוע?... אצלי ככה ככה,מצד אחד יש המון יוזמות ופירגונים מצידי ומצד אחרים לגביי והאנרגיות שלי בשיאן ומצד שני הרגשתי שמשהו יקרה והוא קרה במדוייק ומאוד הרגיז אותי, נמאס לי מאנשים צבועים ורכלנים אני לא יכולה להרגיש בטוחה כשמסביבי כול אדם כמעט הוא נחש(כמו שאמרה לי העו"ס בביה"ס "חבורת נשים-שק של נחשים"). אתמול פשוט קיבלתי הוכחה נוספת לחשדות שלי במורה מסויימת בביה"ס-הייתי בתחילת השנה אצלה בכיתה ואז היא התחרפנה ועברתי כיתה כשהמנהלת מגבה אותי ומכריחה אותה להירגע מההשפלות הפומביות שלגמרי לא הגיעו לי,מאז שאני לא עם המורה הזאת בכיתה היחסים שלנו השתפרו ובכול זמן פנוי באתי לעזור בכיתה שלה אפילו שאני בכיתה אחרת,היא הזמינה אותי לא מעט לעזור ודאגה לקנות לי מתנה ליום הולדת אבל במקביל היו לה כול מיני קטעים מגעילים(ביום של ההלוויה למורה שנהרגה יצא כול הצוות של הכיתה שלי ונשארתי לבד עם כול הילדים עד סוף היום,בכיתה אצלה מלבדה שנסעה להלוויה היה כול הצוות הקבוע,פניתי אליהם וביקשתי שמידיי פעם יכנסו לבדוק אם אני צריכה עזרה או שנשלב את הילדים שם כמו שמשלבים את הילדים שלהם אצלנו כשהם בבעיה או סתם חסרי כוחות לעבוד ואנחנו מארחים ועוזרים להם בכיף,הסייעות הסכימו לעזור לי אבל פתאום המורה ראתה אותי במסדרון וצעקה שאין להם מספיק מקום בכיתה שזאת כמובן סתם צביעות כי יום אחר כך הייתה יום הולדת לאיזו ילדה שם ונכנסו מלא אנשים וילדים מכיתות אחרות ופתאום היה מקום,החלטתי שלא צריך טובות ושאני אסתדר ואכן הסתדרתי מצויין,באיזשהו שלב אפילו אחת הסייעות משם שאלה מה שלומי ואם צריך עזרה ואמרתי לה שתודה על ההצעה אבל כרגע אני מסתדרת,זה סתם היה מגעיל מצד המורה ההיא והמחנכת שעכשיו אני אצלה בכיתה פשוט התעצבנה וכעסה עליה כי אנחנו באמת תמיד עוזרים להם וכשפעם אחת מבקשים עזרה קשה פתאום),השבוע ביום רביעי היא רבה עם מורה שנמצאת בכיתה שלה כבר ארבע שנים לפחות שלושה ימים בשבוע והן מתחלקות בשעות,הבנתי שתוך שנייה בערך יופנו גם אליי חיצים למרות שאני באמת לא קשורה לעניין והרבה פעמים אני נכנסת בעיקר בשעות שהמורה המחליפה(היא מלמדת גם בכיתה אצלנו ובכלליות מאוד נחמד לי לדבר איתה,אני מדברת איתה גם באימייל,היא מצחיקה וצינית כזאת ואני נהנית לעקוץ אותה בחזרה) נמצאת ועוזרת לה בין השאר בגלל שזה הזמן שהכיתה הקבועה שלי לא צריכה אותי שם ויש לי הפסקה,ואתמול כמובן חטפתי אמירה בסגנון "שמעתי שבצהריים את נכנסת הרבה לכיתה,אז תפחיתי" וזאת חתיכת צביעות כי גם כשהקבועה נמצאת היא אומרת לי הרבה פעמים לעזור לה אם במקרה אני נכנסת להגיד שלום לילדים שאני קשורה אליהם או אפילו סתם שוטפת כלים,אז מה פתאום אני מפריעה לה ועוד כשהיא בכלל הולכת הביתה בשעות האלה?... וברור לי שהולך להיות לי שבוע מציק לפחות בתחילתו כולם בוחשים ואני כבר לא יודעת על מי לסמוך,יש לי חשדות כמעט מבוססים שאחת הסייעות שם בכיתה הולכת ומדברת גם כשפנים אל פנים היא נחמדה אליי מהסיבה שזאת לא הפעם הראשונה שהמורה שומעת דברים כשהיא בכלל לא נמצאת,חושדים גם במלווה צמודה של ילדה שנמצאת כולה שבוע בביה"ס והתחברה עם המורה אז היא מתחילה לרכל אבל עם כמה שהיא נראית לי פרחה היא לא הייתה בפעם הקודמת ולכן מדובר במישהו אחר,מחר לשמחתי אני בביה"ס אחר בבוקר(יסודי רגיל,הייתי בו שנה שעברה וביקשתי קצת שעות בו גם השנה כי אני מתגעגעת אליו ומעבר לזה אני טוחנת שעות בביה"ס הנוכחי וחייבים להתאוורר ולהיות עם ילדים רגילים,אני אהיה בו לפי מה שסיכמנו כרגע פעם בשבועיים בימי ראשון אלא אם אני אחליט שאני רוצה עוד ימים שם,כלומר אני עושה את הליווי בהסעה בוקר וצהריים כרגיל אבל במהלך היום אני בביה"ס הרגיל)אבל יהיה שמח,החושים שלי לא טועים במקרים כאלה,לפחות המנהלת בעדי ונראה לי שאני אעדכן אותה שהמורה ההיא שוב משתגעת ולא מרשה לי לראות את הילדים שאני קשורה אליהם וקשורים אליי ושגם ההורים של חלקם בקשר טלפוני איתי ומזמינים אותי אליהם,בינתיים זה סתם מעצבן אותי בגלל שאני כבר לא יודעת על מי לסמוך ואני שונאת שאני לא יכולה לדבר ולהתנהג בחופשיות,זה לא שאני שותקת בגלל שבמילא אני לא מרכלת ולא נכנסת לכול התככים ומה שאני אומרת אני אומרת לפעמים גם בחוסר טאקט בפנים אבל בגלל שאני לא יודעת על מי לסמוך ויש כמה שאני חושדת בהם כאמור בצורה קיצונית קשה לי לשקר ולהגיד להם אפילו בוקר טוב פשוט כי בא לי לחנוק אותם וברגע שאני אומרת בוקר טוב ומה נשמע לאנשים שאני לא בטוחה שבאמת מתחשק לי לשמוע אותם ובטח שלא לאחל להם בוקר או כול דבר אחר טוב אני בעצם הופכת לצבועה,לא?...אבל לפי זה אני לא צריכה להגיד שלום לרוב האנשים ואז אני ארגיש רע כי כן חשוב לדבר ולחייך לאנשים על הבוקר(להתחיל בוקר בחיוך זה כיף ואם אפשר גם להעביר את היום עד הלילה בחיוכים זה בכלל נפלא)ואני ממש לא אוהבת שיש מריבות ואווירה רעה כי קשה לי לעבוד עם אנרגיות רעות ולמרות שאני אשתדל להתעלם ולהתנהג כרגיל אני עדיין ארגיש סביבי אנרגיות רעות ויגבר הצורך שלי לשמור על האווירה הטובה וזה יגבה מחיר בסוף...הזהירו אותי שבביה"ס יש כמה שכדאי להיזהר מהם(מהן,ליתר דיוק),הנהג כול הזמן מזהיר אותי והוא מכיר את הנפשות הפועלות כבר שנים אבל כמה אני יכולה להשאיר את החומות והמגנים כדי להימנע מפגיעות?אם אני כבר עושה אני חייבת שכול הנשמה תהיה מחוברת וכשאני צריכה כול שנייה להיזהר זה גוזל הרבה מההתלהבות והכיף ובאמת כיף לי השנה במקום הזה מבחינת עבודה,מבחינת ילדים(צוחקים עליי שיש לי מועדון מעריצים בקרב הילדים ושפתחתי כיתה מיוחדת לחבר'ה מכול הכיתות שאוהבים אותי ואצל ילדים כאלה שלפעמים מלבד העיניים נגיד כול הגוף משותק קשה יותר לקלוט רגשות ולמרות הכול טוענים שכשאני מתקרבת קורים דברים לילדים,אחת אפילו אמרה שמדובר במין קסם שפשוט עובד על ילדים באופן כללי,בכנות אני מאמינה שיש משהו בדברים כי גם שנה שעברה הבת שירות טענה שאני מגנט לילדים וזה פשוט משהו מדהים שאני נכנסת לביה"ס רגיל ותוך שנייה 30 ילדים כולל המופרעים והאדישים ביותר מחבקים אותי ורבים מי יהיה לידי/עליי) ומבחינת האווירה החמה שגורמת לי ליזום ולפעול עוד ועוד ובכול זאת כמה מקרים כמו ההוא מאתמול גורמים לי לתהות שוב ושוב... נקווה שיהיה בסדר בסוף,מתישהו...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת לשמוע על כל זה.גם אני מקווה שיהיה בסדר בסוף. וכן,את צודקת.גם לי יש את ההתלבטות הזו אם להגיד שלום למישהו שאני לא מסתדרת איתו,והאם זה ייחשב צביעות אם אני אעשה את זה. צביעות יש בכל מקום,בכל מצב,להרבה אנשים,גם גברים,גם נשים,גם מבוגרים וגם צעירים.אז אולי זה מנחם אותך שאת לא היחידה שצריכה להתמודד עם זה. וגם אני חושבת שאת מגנט לילדים מבלי לראות אותך איתם בכלל בגלל שאני מכירה אותך ויודעת שיש לך השפעה כזו על אנשים. השבוע שלי עבר די בסדר,אין שום דבר חדש . שאני יותר טיפוס של קיץ מאשר של חורף אז מזג האוויר קצת מדכא אותי,אבל חוץ מזה הכל רגיל.אני לומדת במכללה פעמיים בשבוע,ובשאר הימים לומדת בבית. ניסיתי ליצור קשר עם אלעד ועם קייסי אבל הם לא ענו לי עד עכשיו. מצד שני,לפני שבוע סוף סוף דיברתי עם החברה הכי טובה שלי שכמעט לא יוצא לנו להיפגש בזמן האחרון,אז זה דבר משמח.

meytar

New member
אני מסכימה עם אורה.

ובכלל, "שלום" זה דבר שאמור להיות כלכך פשוט וזניח ולפעמים שלום שווה הרבה יותר ממה שהוא נראה. יש אנשים ששלום שלהם יכול ממש לשמח אותי (ואני לא מתכוונת דווקא לאנשים שמאוהבים בהם וכאלה), ויש ימים שמרגישים בודדים, ואז שלום ממישהו יכול להעביר קצת את הרגשת הבדידות. מישהו צריך לעשות מחקר מקיף בנושא>< אורה, גם אני כמוך לא ממש מסתדרת עם החורף וממש מעדיפה את הקיץ. אני לא אוהבת שקר והכל רטוב, אני אוהבת את השמש כל-כך... השבוע שלי היה בכללי קצת מוזר...אבל אין לי כוח לספר. שבוע חדש טוב לכולם

chi12

New member
לי אין שום בעיה

אומרים שלום, מה השאלה בכלל? אני עדין לא מאמינה שאנשים ידברו עלי מאחורי הגב. זה פשוט לא הגיוני מבחנתי, חוץ מזה שעם הם מדברים עלי, בסוף לא יהיו להם חברים. זה כיף להגיד שלום! ולהלהיב אנשים אחרים.

גם אצלי קיימת ההתלבטות בין צביעות

לנימוסים טובים. זה בכל-זאת לא יפה שלא להגיד שלום או אפילו סתם לחייך אל מישהו שמכירים, אפילו אם לא אוהבים אותו. אני עושה את זה רק במקרים קיצוניים שבהם אני בא עצבני לבית-ספר, אבל משתדל להתנהג אל כולם חרא כל הזמן.

למעלה