זה מאוד תלוי באתרים עצמם
יש המון אתרי הכרויות למטרות סקס בלבד (או בעיקר) ולאו דווקא למציאת קשרים, וכמות גדולה מהגולשחים בהם מגיעים במטרה למצוא שותף זמני ולא קשר מחייב.
אתרים כאלה, לדעתי, מתאימים לבעלי נסיון רחב (מידי) מלאי בטחון עצמי וכריזמה שיודעים לשווק את עצמם ואת המטרה שלהם בפני אנשים מזן דומה ופחות לאנשים בעלי ניסיון מועט או חסרי נסיון שעדיין לא פיתחו טכניקות חיזור מוצלחות.
אני יכול להגיד לך (ולפותח השרשור) מנסיון אישי שבחורות פנו אלי לאחר תקופה (ממושכת) של כתיבה בפורומים שחשפה בפניהן את האופי שלי בתגובות לנושאים שונים.
כך שאם אתם מגיעים לפורום הכרויות ולא לאתר סתמי יש לכם הזדמנות להציג את עצמכם בפירוט מלא ולאפשר לאנשים להכיר אותכם לפני שאתם פונים אליהם.
אבל, לדעתי עדיף לכם לפנות לבחורות שאתם פוגשים ו/או מכירים במציאות שכבר הספיקו לראות אותכם ולפתח דעה כלשהיא לגיבכם, ובכך תוכלו לדעת אם יש בכלל עם מי לדבר או שמראש אתם מבזבזים את הזמן על מישהיא שכלל לא מעוניינת.
אם אין לכם בעיה לפתח קשרים אישיים או מקצועיים עם בני אדם ואתם לא מגדירים את עצמכם כסגורים או מופנמים לא אמורה להיות לכם בעיה לפנות למישהיא בנימוס ולהתחיל בשיחה קלילה שבמידה ותהיה נעימה (לשני הצדדים) תוכלו להמשיך ולשאול אם היא מעוניינת להיפגש.
תתפלאו כמה אתם מראים על עצמכם בשיחה של כמה דקות וכמה בחורה תהיה פתוחה יותר אליכם ולרעיון של להיפגש איתכם אחרי היכרות קצרה.
אל תנסו להרשים או להעמיד פנים שאתם משהוא שאתם לא, כי רוב הבחורות ידעו להבחין סילוף אמת ובכל מקרה לא אוהבת גברים שמנסים להרשים אותן במטרה להראות מושכים. הן מעדיפות לפתח רושם אישי בעצמן.
בכל מקרה שאתם מקבלים תשובה שלילית, חשוב להיות ולהישאר מנומסים ונעימים (גם בוירטואליה וגם במציאות) ולא להראות נפגעים או מאוכזבים (בכל מקרה זה לא סוף העולם).
תזכרו שגם אם מישהיא שוללת אותכם זה לא מעיד על תכונה שלילית או מראה לוקה בחסר.
כמו שאתם נמשכים לבחורה מהסיבות שללכם היא עשויה להימשך לכל אדם אחר מהסיבות שלה ובסופו של דבר מדובר על התאמה ולא על "איכות ירודה".
אם בכל זאת נראה לכם שאתם לא נראים ראויים תפנו לידידות ו/או חברים שלכם ואפילו תוכלו לעלות תמונה כאן בפורום בשאלה ששל מה ניתן/ צריך לשפר, ואיך?
אין לי ספק שתוכלו לקבל מעט מאוד עזרה והמון חיזוקים חיוביים.