שנה טובה ומתוקה למנהלי וחברי הפורום

אלון 58

New member
שנה טובה וחג שמח לכולן/ם../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo76.gif

איחולי בריאות לכל הגולשים והגולשות,בטיחות וזהירות בדרכים,והרבה מתיקות
. Felices fiestas.

costa1122

New member
שנה טובה

שנה טובה שתהיה לנו שנה של כדורגל טוב ושל אוכל טוב וכל מה שחשוב לארגנטינאי

Joy107

New member
שנה נפלאה לכולכם!!

שתהיה שנה כיפיית, מלאה ימים יפים ובשורות טובות!

Yali9

New member
שנה נפלאה לכולם

מלאה באושר אהבה והרבה בריאות. ומשהו בנימה אישית - היום מישהו אמר לי שאני נאיבית. יכול להיות. בכל מקרה יש סוג של אומנות שנקרא אומנות נאיבית. הציורים בסגנון הזה הינם מאוד ססגוניים ונראים כאילו ילדים ציירו אותם אבל זה ממש רחוק מזה ויש טכניקה מאוד מסויימת לצייר אותם. אז מכיוון שאני לא יכולה לצרף תמונות של ארגנטינה חיפשתי עבורכם ציורים שנעשו באוומנות נאיבית על ידי אומנים מארגנטינה. מקווה שתהנו. הנה ציורה של BEATRIZ OROSCO של שכונת לה בוקה -

Yali9

New member
ואחרונה

וזה מבלי להכנס לריבים ודיונים על כדורגל (כי אם הייתי מוצאת ציור של המונומנטאל הייתי מצרפת) Bombonera צוייר על ידי LIDIA PAPIC

yoelmati

New member
גם בציור יש בעיה בעמדה מס' 2 של ריבר

איך שני הבוסטרוס עומדים שם חופשי, ועוד מס' 10 חופשי מול השוער? לא ברור. בתור גאז'ינה אני חושב שאני צריך להיות אוהד נלהב של האומנות הנאיבית...

pepe chatruc

New member
אני רחוק מלהיות חובב אומנות

אבל ממש אהבתי את התמונות , דווקא בגלל שזה נראה ציור "ילדותי"...

Yali9

New member
אני עכשיו שמה לב

שתגובה שכתבתי לך לפני כמה ימים פשוט "לא נכנסה". גם אני לא ממש מבינה גדולה באומנות. אוהבת מה שמוצא חן בעיני. ואומנות נאיבית זה משהו שמאוד מוצא חן כמעט בעיני כולם. אתה יודע דרך אגב שהתמונות מאוד מאוד יקרות וזה מעצבן נורא. יש גלריה בתל אביב שמוכרת רק תמונות מהסוג הזה. משם גם צירפתי את התמונות ששמתי קודם לכן. גיליתי אותה במקרה בשיטוט אחרי בגדים, נכנסתי, הסתכלתי, אהבתי וזהו אולי יום אחד אוכל לממן רכישה של תמונה כזו לעצמי. הנה הקישור לגלרייה אם זה מעניין אותך - http://www.ginagallery.com/asp/main.asp יום טוב, יהלי.

pepe chatruc

New member
תודה

אבל זה צריך להיות מאוד מאוד זול בשביל שאני אקנה תמונה... יש שם הרבה תמונות יפות , האתר של הגלריה נחמד.

למעלה