שנה טובה ומתוקה

א. אני מאמינה שזה היה בתום לב

ב. ואולי ירדנה כן מתכוונת להשאר? לא שאלת. בינתיים היא פה.
ג. מי שלא פה עכשיו - זו אופירה. ( אני ממשמקווה שהכל טוב ), כך שהיא ממילא לא ראתה את ההודעה הזאת ולא יכלה להחליט אם לאכוף או לא לאכוף.
ד. חוקים ככתבם וכלשונם, לשון התקנון, אכיפה וכו' - אלה מונחים שטובים בעיקר בהתדיינות משפטית. בחיים אפשר להפעיל עוד כלים. ודרושה גמישות.

כוכבית מצויה

Well-known member
א. זה לא הפורום היחידי שהיא הפציעה עם הודעה דומה לא מאמינה

שזה היה בתום לב. (אם זה היה באמת בתום לב היא היתה כותבת את זה במפורש ולא רק בסגנון של אני מעדיפה את ההסבר הזה כפי שהיא הגיבה לך)

ב. כאן הערתי אז היא טרחה להגיב לעוד הודעה, במקום אחר שראיתי שהיא כתבה היא לא טרחה לעשות את זה. לגבי ההמשך ימים יגידו, ראיתי מספיק מפרסמים בתפוז כך שאני סקפטית.

ג. לא יודעת אם אופירה לא פה או רק בחרה לא להגיב, בפורום אחר אופירה כתבה גם לאחר הפרסום הנלוז של ירדנה סעדה. (כן שוב יעלה בגוגל שמה בצמוד לדעתי על הפרסום שהיא עשתה כאן)

ד. זה היה קביל אילולא היה מדובר במנהלת הנוכחית של הפורום. מעדיפה לא לפתוח שוב את נושא האכיפה הסלקטיבית של החוקים, הייתי מצפה ממי שהתעקשה כאן על ציות לחוקים עד כדי נקמנות אישית, (ועד כדי פגיעה בפורום בחסימת אפשרות הכתיבה כאורחים) וממי שבפורום אחר באה בתלונה על כך שהפרסומת לא נמחקה, שתמחוק פרסומות בפורום הזה (שם היה גם מי שהעיר לה על ביקורת על הנהול שנעשתה על פני הפורום ונענה בתשובה מבישה, אין לי כח לחפש את מוזמנת לחפש אם את מעוניינת לאמת את דבריי). לא אתפלא אם האכיפה תמחוק רק את ההודעה הזו...

ה. לא מבינה את הצורך להגן על הגברת היא נמצאת כאן ויכולה להגיד בדיוק מה היתה כוונתה, בינתיים היא בחרה לא להתייחס לנקודה

למעלה