וואוו כמה שזה מרגש..המתבוללת מצד אחינו "הגויים לעתיד" אשר רובם משתייכים אל השמאל הישראלי.
בג"צ ההומוגני יחריב את ישראל כמדינה יהודית אבל אל חשש - עם הנצח ישרוד.וואוו כמה שזה מרגש..
אז כיצד אתה מסביר את העובדה שהשמאל הישראלי עושה בדיוק את ההיפך?
הרי כשהבד"ץ ביטל 3 פעמים את חוק המסתננים הוא עשה זאת
כי הוא יודע שהכושים האלה יתרבו בקצב מהיר מאד
וכך הם ייטמעו בתוך תושבי מדינת ישראל ויגרמו לה לדילול האוכולוסיה היהודית.
לדעתי הם בעד זכות השיבה לערבים כדי להשמיד את מדינת ישראל.
למרות שכל הערבים שברחו מכאן כבר התפגרו מזמן.
אין לי ספק, לא בציניות. מה משמעות "מדינה יהודית" אם לא מדינה עם רוב יהודי? אין ככל הידוע סכנה שלא יהיה עוד רוב יהודי בישראל, למעט אם יוחלט לספח את רצועת עזה והגדה המערבית לישראל, או כפי שהציע סבא גם את ירדן. אם לא יעשו טעות היסטורית, הרוב היהודי בישראל מובטח לעוד עשרות אם לא מאות שנים (דמוגרפית אין טעם לעשות תחזיות למאות שנים כי יכולים להיות הרבה תרחישים בלתי צפויים). מה יעשה בג"צ, יספח? אין לו ככל הידוע לי שום תוכנית כזו.בג"צ ההומוגני יחריב את ישראל כמדינה יהודית אבל אל חשש - עם הנצח ישרוד.
אני הבנתי את התרגיל של הימין המטרה זה לנצח באמצעות ילודה והגבלות על הפלסטיניםאין ככל הידוע סכנה שלא יהיה עוד רוב יהודי בישראל, למעט אם יוחלט לספח את רצועת עזה והגדה המערבית לישראל,
שום תרגיל ושום ילודה.אני הבנתי את התרגיל של הימין המטרה זה לנצח באמצעות ילודה והגבלות על הפלסטינים
מבחן המעשה,הדבר היחיד שכל הימנים מסכימים עליו זה להישאר בשטחיםשום תרגיל ושום ילודה.
האשכנזים ידועים כזייני שכל, (ראה ערך משה מנהל פורום אקטואליה)
בעוד המזרחים מז**נים כל דבר שזז.
לכן הילודה הרבה ב"ה.
השטחים משמשים חיץ רציני בינינו לבינם.מבחן המעשה,הדבר היחיד שכל הימנים מסכימים עליו זה להישאר בשטחים
להשאיר את האוטונומיה המאוד מוגבלת שיש שם לערבים,ולהגדיל מספר התנחלויות
ומספר מתיישבים.
אפילו בעזה המצב יציב בדר"כ!היית רוצה שפלסטינים יבואו אל הגדר שתהיה צמודה לכפר סבא
יעיפו בלוני תבערה, יבעירו צמיגים וישליכו מטעני חבלה? (כמו בעזה)
אז זהו שהיגענו למצב אבסורדי שאנחנו חייבים להאכיל כל הזמן את הכלב המשוגע במזוודות מלאות בדולריםאפילו בעזה המצב יציב בדר"כ!
בהתחלה יעשו את זה - "יהיה מכות כרגיל" עד שניתרגל למצב החדש.
ז"א שבדר"כ שקט ולפעמים הם משתוללים מקבלים בראש וחוזרים חזרה.
מה שישפר את המצב זה אם המצב הכלכלי שלהם ישתפר,אפשר להתאמן על זה בעזה,
לתת להם גישה לשדה תעופה/לנמל אצלם,שיוכלו להביא סחורות ולשנע אנשים.
בדיוק ההפך , אני מאמין בעצמאות, שהמשק שלהם יהפוך עצמאי דרך פתיחות לעולם - גבולות פתוחים עם שאר העולם וסגורים איתנו.אז זהו שהיגענו למצב אבסורדי שאנחנו חייבים להאכיל כל הזמן את הכלב המשוגע במזוודות מלאות בדולרים
כדי שהוא לא ינבח ולא ינשך.
זה נראה לך תקין?
תגיד מומחה.. אתה רציני?בדיוק ההפך , אני מאמין בעצמאות, שהמשק שלהם יהפוך עצמאי דרך פתיחות לעולם - גבולות פתוחים עם שאר העולם וסגורים איתנו.
יזרימו זה נכון אבל כל עוד שזה לא נשק גרעיני אפשר להתמודד,מה אתה חושב שהם יכניסו פנימה?
זרעי פשתן וגרעיני חמניות?
אתה לא חושב שהם יזרימו מאות אלפי טילים ופצצות לתוך עזה?
נשק גרעיני כאן בין תל אביב לעזה, תשכח מזה, זה לא משרת שום מטרה.יזרימו זה נכון אבל כל עוד שזה לא נשק גרעיני אפשר להתמודד,
זה נכון כשמדובר בד"כ במדינות שוחרות שלום כמו שוודיה, ליכטנשטיין או לוקסמבורג.זה המשמעות של מדינה בפועל - חופש להכניס לגבולות שלך מה שאתה רוצה.
בלית ברירה, כי אוייבינו מתרבים ומשתכללים, אילו היינו גובלים עם אלסקה אז היינו צריכים אך ורק יחידה אחת של אלפיניסטים שתסייר בגבול וזהו.בשביל מה אנחנו משלמים כ"כ הרבה כסף לצבא?
המסכן עובד, ועוד איך עובד.שיעבוד...
אז אתה כנראה לא מכיר את העולם הערבי.ויהיו גם הזרמות טובות של פיתוח כלכלי שיאזנו את הרצון לנשק ותחמושת - כי למה
להרוג יהודים ולהתעקש לגור בישראל אם המצב שלך משתפר?
קשקוש יקירי.אין לי ספק, לא בציניות. מה משמעות "מדינה יהודית" אם לא מדינה עם רוב יהודי? אין ככל הידוע סכנה שלא יהיה עוד רוב יהודי בישראל, למעט אם יוחלט לספח את רצועת עזה והגדה המערבית לישראל, או כפי שהציע סבא גם את ירדן. אם לא יעשו טעות היסטורית, הרוב היהודי בישראל מובטח לעוד עשרות אם לא מאות שנים (דמוגרפית אין טעם לעשות תחזיות למאות שנים כי יכולים להיות הרבה תרחישים בלתי צפויים). מה יעשה בג"צ, יספח? אין לו ככל הידוע לי שום תוכנית כזו.
ככל שהמצב הכלכלי טוב יותר התמריץ שלהם לעשות ילדים קטן יותר - הוכח לאורך השנים ברחבי העולם שזה הקשרכיום יש לנו בין 22 ל 25 אחוז בני מיעוטים ממוצא ערבי
זה בגלל ש"ס - תבוא אליהם בטענות שגיירו חלק מהאנשים בצורה לא סבירה.+ להם יש להוסיף מאות אלפי עולים מחבר העמים שכלל אינם יהודים
לא בטוח,בקושי את האתיופים אנחנו מקבלים..., להם יש להוסיף עשרות אלפי מסתננים לא חוקיים שבג"צ יאזרח בעתיד
ראשית מה שאתה אומר נכון לחלוטין הקשר לנושא שלנו זניח.ככל שהמצב הכלכלי טוב יותר התמריץ שלהם לעשות ילדים קטן יותר - הוכח לאורך השנים ברחבי העולם שזה הקשר
תגיד לי - חשבת פעם מדוע כל כך קשה להתגייר ? - גיור חייב להיות אורתודוקסי כלומר קשה ומחמיר וזאת בכדי שהדת היהודית לא תהיה "אופנה חולפת" - בנושא זה האיכות חשובה ולא הכמות והסיבה ששרדנו את ההיסטוריה כיהודים היא עדות לשיטת הגיור המחמירה ששמרה על יהדותנו אלפי שנות גלות.זה בגלל ש"ס - תבוא אליהם בטענות שגיירו חלק מהאנשים בצורה לא סבירה.
אנחנו מדברים על דת ולא על שום דבר אחר.לא בטוח,בקושי את האתיופים אנחנו מקבלים...
מחכים שהמצב ישתפר
אם המצב של הערבים כאן ישתפר האחוז שלהם באוכלוסיה ירד כי יהודים ממשיכים להגיע.ראשית מה שאתה אומר נכון לחלוטין הקשר לנושא שלנו זניח.
אני צירפתי לך כמה וכמה נושאים אשר כולם יחד יביאו אותנו להיות מיעוט בארצנו.
אני מקבל את הרעיון,אז מה הבעיה?תגיד לי - חשבת פעם מדוע כל כך קשה להתגייר ? - גיור חייב להיות אורתודוקסי כלומר קשה ומחמיר וזאת בכדי שהדת היהודית לא תהיה "אופנה חולפת" - בנושא זה האיכות חשובה ולא הכמות והסיבה ששרדנו את ההיסטוריה כיהודים היא עדות לשיטת הגיור המחמירה ששמרה על יהדותנו אלפי שנות גלות.
דווקא עם הכושים קל לראות - לא מתבלבלים בקלותמה שחשוב לי שזה שבנות הזוג של ילדיי יהיו יהודיות אורתודוכסיות
איני מבין על מה אתה מדבר - יקירי האנשים הללו אינם רוצים להיות יהודים , רוב הסיכויים שאפילו אלו שעברו גיור של נתיב מחזיקים עץ אשוח בבית בחג המולד.אני מקבל את הרעיון,אז מה הבעיה?
נניח שאתה צודק והגיעו הרבה לא יהודים/יהודים בדרגה חלשה מאוד שאפשר להם לקרוא להם יותר גויים
אבל הגיור בידי הדתיים עוד מימי רבין.
ז"א שהפכו אותם ליהודים דרך הקשיים של הגיור.
האם אינך מבין שבג"צ מעונין להציף את ישראל במהגרים אשר יתרבו כאן וישנו את המאזן הדמוגרפי ? בג"צ דוגל בשיוויון מוחלט ללא שום העדפה מתקנת ליהודים במדינת היהודים - בג"צ מעונין שישראל תהיה מדינת מהגרים נוסח ארה"ב ולכן הוא דוגל בהפרדת דת ומדינה או במילים אחרות במדינת כל לאומיה.זה שנתנו לילדים שלהם חינוך זה לא אומר שהם בדרך לאזרחות.
אתה לוקח מקרה בודד ומשליך על כולם,אנשים מבוגרים רוב הסיכויים שלא ישנו ממנהגיהם,האישה הזאתהיא יהודיה ע"פ תעודת הזהות ולא פעם כשהגעתי לדירתי לתיקון כזה או אחר גיליתי עץ אשוח או אפילו צלב מעץ התלוי על הקיר.
יש לה ילדים קטנים ואני מניח שאתה מבין כיצד מגיל צעיר מושתלים בילדים הללו זרעי ההתבוללות.
אני מניח שהוא גם גויר והספק הוא דווקא ע"י חילוניים כמונו שחושדים באנשים החדשים שהגיעו לארץ.למה לדעתך יבגני הפך להיות שמאלני ? למה לדעתך הוא כל כך שונא את החרדים ? כי הם מטילים ספק מוצדק ביהדותו ויהדות משפחתו.
בית משפט לא פועל במנותק מהתרבות והמקום שהוא נמצא בו,האם אינך מבין שבג"צ מעונין להציף את ישראל במהגרים אשר יתרבו כאן וישנו את המאזן הדמוגרפי ? בג"צ דוגל בשיוויון מוחלט ללא שום העדפה מתקנת ליהודים במדינת היהודים - בג"צ מעונין שישראל תהיה מדינת מהגרים נוסח ארה"ב ולכן הוא דוגל בהפרדת דת ומדינה או במילים אחרות במדינת כל לאומיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.