אני בסה"כ מסביר לך באיזה אופן האנשים הללו הולכים ומתבוללים. חלקם כלל לא יהודים , חלקם יהודים בסימן שאלה , חלקם בדיוק כמו השוכרת שלי השקרנית ועוד....אתה לוקח מקרה בודד ומשליך על כולם,אנשים מבוגרים רוב הסיכויים שלא ישנו ממנהגיהם,האישה הזאת
ניצלה הזדמנות וכנראה שיקרה שהיא רוצה להיות יהודיה בשביל ההטבות בארץ.
האנשים הללו נמצאים בשמאל מאותה הסיבה שיבגני נמצא בשמאל ומאותה הסיבה שרובם המכריע של השמאלנים מכונים בפי "גויים לעתיד".
ברבות השנים מגמת ההתבוללות תתעצם ותתווסף אל כ 25 אחוז מאוכלוסיית ישראל היינו מיעוטי ישראל הערבים , אליהם יתווספו עשרות אלפי מסתננים לא חוקיים שיקבלו מעמד חוקי מבג"צ , אליהם יתווספו כל השמאלנים המתבוללים האוטואנטישמים ועד מהרה , בתוך מספר דורות תגלה שהעם היהודי הפך להיות מיעוט בארצו.
אתה אדם מאד נאיבי ביחס לאחד המכנה עצמו "מומחה לקנוניות" מה שמוכיח לי עד כמה התקשורת שולטת בך.אני מניח שהוא גם גויר והספק הוא דווקא ע"י חילוניים כמונו שחושדים באנשים החדשים שהגיעו לארץ.
כמה פעמים הסברתי לך אך אינך מנסה להבין על מה אני מדבר.זה הקסם בדמוקרטיה.
כמו שעכשיו אתם מנסים להפחית את הדמוקרטיה עם הצעדים המשפטיים שלכם - גם את זה
אין כאן דמוקרטיה בכלל , כבר 30 שנה שאין כאן דמוקרטיה - אתה מדבר בססמאות ואינך מבין מינימום מהן.
עומדים לקחת ממך את היכולת להשפיע בקלפי ואתה ממשיך ללהג - זה פשוט נורא מה שעושים לך , פשוט נורא !
זה רק מוכיח עד כמה אינכם מסוגלים לחשוב ולהסיק מסקנות באופן עצמוני.