שנה טובה לכל היהודים הגאים שלא שכחו מאין באו ולאן הם הולכים. הבאתי לכם סרטון קצר ומרתק אשר יזכיר לכם מדוע עם הנצח ישרוד על אף האוטואנטישמיות

שחר 676

Well-known member
אתה לוקח מקרה בודד ומשליך על כולם,אנשים מבוגרים רוב הסיכויים שלא ישנו ממנהגיהם,האישה הזאת

ניצלה הזדמנות וכנראה שיקרה שהיא רוצה להיות יהודיה בשביל ההטבות בארץ.
אני בסה"כ מסביר לך באיזה אופן האנשים הללו הולכים ומתבוללים. חלקם כלל לא יהודים , חלקם יהודים בסימן שאלה , חלקם בדיוק כמו השוכרת שלי השקרנית ועוד....

האנשים הללו נמצאים בשמאל מאותה הסיבה שיבגני נמצא בשמאל ומאותה הסיבה שרובם המכריע של השמאלנים מכונים בפי "גויים לעתיד".

ברבות השנים מגמת ההתבוללות תתעצם ותתווסף אל כ 25 אחוז מאוכלוסיית ישראל היינו מיעוטי ישראל הערבים , אליהם יתווספו עשרות אלפי מסתננים לא חוקיים שיקבלו מעמד חוקי מבג"צ , אליהם יתווספו כל השמאלנים המתבוללים האוטואנטישמים ועד מהרה , בתוך מספר דורות תגלה שהעם היהודי הפך להיות מיעוט בארצו.
אני מניח שהוא גם גויר והספק הוא דווקא ע"י חילוניים כמונו שחושדים באנשים החדשים שהגיעו לארץ.
אתה אדם מאד נאיבי ביחס לאחד המכנה עצמו "מומחה לקנוניות" מה שמוכיח לי עד כמה התקשורת שולטת בך.
זה הקסם בדמוקרטיה.

כמו שעכשיו אתם מנסים להפחית את הדמוקרטיה עם הצעדים המשפטיים שלכם - גם את זה
כמה פעמים הסברתי לך אך אינך מנסה להבין על מה אני מדבר.

אין כאן דמוקרטיה בכלל , כבר 30 שנה שאין כאן דמוקרטיה - אתה מדבר בססמאות ואינך מבין מינימום מהן.

עומדים לקחת ממך את היכולת להשפיע בקלפי ואתה ממשיך ללהג - זה פשוט נורא מה שעושים לך , פשוט נורא !

זה רק מוכיח עד כמה אינכם מסוגלים לחשוב ולהסיק מסקנות באופן עצמוני.

עומדים לקחת ממך את היכולת להשפיע בקלפי
אני פשוט לא רואה שום הוכחה לזה אני מצטער.

הרי עד עכשיו זה היה המצב המשפטי והכל היה בסדר,לפחות מבחינת מי שמאמין באידאולוגית שמאל מדיני.

קיבלתם 65 לא הודעתם מראש לחלק מהבוחרים שלכם ובטח שלא למתנגדים שאתם הולכים לעשות שינויים

משמעותיים מבחינה משפטית ועכשיו אתם מנסים לעשות מחטף.

ברור שהדבר ההגון לעשות הוא ללכת עוד פעם לבחירת ולקבל 65 ומעלה - זה יהווה חותמת סופית שהעם רוצה רפורמה,

במצב כזה הרפורמה תקרה בוודאות.

מן הסתם אתם לא רוצים ללכת לבחירות כי הסקרים לא משהו...

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
לא יקירי - אתה לא רוצה לראות הוכחה וזה בדיוק ההבדל.

אתה משובט תקשורתי - התקשורת חוגגת עליך ולכן אינך מסוגל להטיל ספק - יום יבוא ותבין את הקנוניה אדון מומחה עולמי לקנוניות חחחח
הרי עד עכשיו זה היה המצב המשפטי והכל היה בסדר,לפחות מבחינת מי שמאמין באידאולוגית שמאל מדיני.
לא יקירי - גם אנשי שמאל רבים תקפו קשות את האקטביזם השיפוטי של אהרון ברק ואחת הגדולות שבשמאלנים הללו היתה השופטת פרופסור רות גביזון שהייתה שמאלנית בכל רמ"ח אבריה ושס"ה גידיה אך בשל התנגדותה העיקשת לדוקטרינת "הכל שפיט" ברק מנע ממנה לכהן כשופטת בבג"צ.

אין לך כלים להבין את הנושא כי אתה לא מעונין להבין אותו - אתה שמאלן חסר דעה - התקשורת שולטת בך.
קיבלתם 65 לא הודעתם מראש לחלק מהבוחרים שלכם ובטח שלא למתנגדים שאתם הולגים לעשות שינויים
תפסיק לשקר - כל בוחרי הימין בחרו ימין בשל הבטחת הבחירות של נתניהו לרפורמה במערכת במשפט.

אתה מושתל דעה - יש כאן רוב מוחלט שהחליט רפורמה - בעיית בג"צ שורפת את נשמתם של בוחרי הימין מזה שלושה עשורים. בחייאת רבאק , תפסיק לשקר.
אין טעם - המצב אבוד אצלך אבל לא נורא.. ביום מן הימים אתה תבין.

אין לי כח להשחית מילים על מטרה אבודה

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

קיבלתם 65 לא הודעתם מראש לחלק מהבוחרים שלכם ובטח שלא למתנגדים שאתם הולגים לעשות שינויים

משמעותיים מבחינה משפטית ועכשיו אתם מנסים לעשות מחטף.

ברור שהדבר ההגון לעשות הוא ללכת עוד פעם לבחירת ולקבל 65 ומעלה - זה יהווה חותמת סופית שהעם רוצה רפורמה,

במצב כזה הרפורמה תקרה בוודאות.

אתה מאמין לסקרים שמצביעים על עליה במנדטים שגנץ יקבל.
למעשה אלו מדנטים שנלקחו חלקם הקטן מלפיד והיתר ממירב מיכאלי וממרץ.
אבל תראה לאיזה מצב היגיע גנץ שבכדי לשמר את הכוח האלקטורלי שהוא זכה בעצם מין ההפקר
הוא לא מוכן להידבר והוא נואם נאומים הזויים שאינם אופיינים לו וכל זאת מחשש שמא מארגני המחאה "יתהפכו" עליו
והוא בין רגע יאבד את רוב המנדטים שנצפו עבורו.
אז מה קיבלנו כאן?
בובה על חוט.
האם זה המנהיג שאתה רוצה שינהיג את המדינה שלך?
אתה חושב שיהיו לו האשכים המספיק גדולים כדי לצאת למלחמה נגד כל צבאות מחבלו ערב?

אתה מאמין לסקרים שמצביעים על עליה במנדטים שגנץ יקבל.
למעשה אלו מדנטים שנלקחו חלקם הקטן מלפיד והיתר ממירב מיכאלי וממרץ.
אבל תראה לאיזה מצב היגיע גנץ שבכדי לשמר את הכוח האלקטורלי שהוא זכה בעצם מין ההפקר
הוא לא מוכן להידבר והוא נואם נאומים הזויים שאינם אופיינים לו וכל זאת מחשש שמא מארגני המחאה "יתהפכו" עליו
והוא בין רגע יאבד את רוב המנדטים שנצפו עבורו.
אז מה קיבלנו כאן?
בובה על חוט.
האם זה המנהיג שאתה רוצה שינהיג את המדינה שלך?
אתה חושב שיהיו לו האשכים המספיק גדולים כדי לצאת למלחמה נגד כל צבאות מחבלו ערב?
62-53

התהפכה הקערה.

נגמר המשחק.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
62-53

התהפכה הקערה.

נגמר המשחק.

מחקרים פסיכולוגיים אומרים שטוב לחיות באשליות
זה נותן לאנשים מסויימים תקווה לחיים טובים יותר.
"חיים טובים יותר" עד שיגיעו הבחירות הבאות כמובן. ;-)
הרי כולנו יודעים ששנתיים זאת תקופה ארוכה מאד
במצב של היום אתה לא יכול לדעת מה יקרה מהיום למחר, אז שנתיים?
עוד חזון למועד מוטק.
אבל אם אתה נהנה להשלות את עצמך? סבבה לגמרי, תמשיך לך בכייף. |חיוךרחב|

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי ספק, לא בציניות. מה משמעות "מדינה יהודית" אם לא מדינה עם רוב יהודי? אין ככל הידוע סכנה שלא יהיה עוד רוב יהודי בישראל, למעט אם יוחלט לספח את רצועת עזה והגדה המערבית לישראל, או כפי שהציע סבא גם את ירדן. אם לא יעשו טעות היסטורית, הרוב היהודי בישראל מובטח לעוד עשרות אם לא מאות שנים (דמוגרפית אין טעם לעשות תחזיות למאות שנים כי יכולים להיות הרבה תרחישים בלתי צפויים). מה יעשה בג"צ, יספח? אין לו ככל הידוע לי שום תוכנית כזו.
סתם להשכלה כללית ומבלי שעקבתי אחרי הדיון ביניכם, את רצועת עזה איש לא שוקל לספח כרגע. לגבי איו"ש (שמגוחך ברמות-על, ומגמתי, לכנותו "הגדה המערבית"), הדעות חלוקות כידוע. אולם גם אם יוחלט לספח את האזור, מדובר כמובן רק בשטחי C. על כן גם משם לא תצמח שום סכנה דמוגרפית לרוב היהודי בישראל.

עם כל זאת וכאמור, מבלי שעקבתי אחרי הדיון ביניכם אך מהכרת הכותרת, ברור שככל שביהמ"ש יתמיד בהתעקשותו להשאיר כאן כמויות של מסתננים הרוב היהודי הולך ומועמד בסכנה. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין זאת. נכון, זה לא משהו שיקרה ביום אחד. אבל המדרון שביהמ"ש מתעקש להוביל את המדינה בו בהחלט מסוכן לנו. גם ההתבוללות שמתפשטת בישראל בשנים האחרונות הרבה יותר מכפי שהיה בעבר, מסכנת את הרוב הזה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בג"צ ההומוגני יחריב את ישראל כמדינה יהודית אבל אל חשש - עם הנצח ישרוד.
שרדנו בקושי רב.
גם אחרי גלות בבל וגלות ספרד, עדיין לא למדנו את הלקח.
ואז אלוקים שלח את הנאצים ימחשמם
שעשו שמות בעם היהודי, את הנאצים זה לא עניין אם אתה מזרחי או אשכנזי
אם אתה בית"רי או השומר הצעיר.
והנה סופסוף בנינו מדינה לתפארת
ובכל זאת כפי שאתה רואה השמאלנים האלה עדיין לא למדנו כלום.
הם רוצים רכבות קלות בשבת.
הם רוצים חנויות לממכר חזיר.
הם מעוניינים להרוס את הכלכלה של המדינה.
הם מסיתים לא לשרת בצבא.
הם מסיתים את הרופאים לברוח מכאן.
הם שוברים דוכנים להנחת תפילין.

טיטוס?
טיטוס הוא ילד קטן בחיתול מלא קקי בשבילם.

SupermanZW

Well-known member
שרדנו בקושי רב.
גם אחרי גלות בבל וגלות ספרד, עדיין לא למדנו את הלקח.
ואז אלוקים שלח את הנאצים ימחשמם
שעשו שמות בעם היהודי, את הנאצים זה לא עניין אם אתה מזרחי או אשכנזי
אם אתה בית"רי או השומר הצעיר.
והנה סופסוף בנינו מדינה לתפארת
ובכל זאת כפי שאתה רואה השמאלנים האלה עדיין לא למדנו כלום.
הם רוצים רכבות קלות בשבת.
הם רוצים חנויות לממכר חזיר.
הם מעוניינים להרוס את הכלכלה של המדינה.
הם מסיתים לא לשרת בצבא.
הם מסיתים את הרופאים לברוח מכאן.
הם שוברים דוכנים להנחת תפילין.

טיטוס?
טיטוס הוא ילד קטן בחיתול מלא קקי בשבילם.
אתייחס לכל המשפטים שפתחת ב"הם":
רוצים רכבות קלות בשבת - אז שיתנו להם. ככה יוכלו רבים לוותר על רכבם והכבישים יהיו פחות צפופים.
רוצים חנויות לממכר חזיר - יש, אבל רק ביוקר, רוצים בזול.
מעוניינים להרוס את הכלכלה של המדינה - לא, הם מעוניינים לאלץ את הממשלה לוותר על הרפורמה גם אם ישלמו מחיר באופן זמני.
מסיתים לא לשרת בצבא - בצדק, נמאס להם להיות פראיירים.
מסיתים רופאים לברוח - לא באמת, הרופאים בורחים מיוזמתם.
שוברים דוכנים להנחת תפילין - ונדליסטים, אל תכליל את כל השמאלנים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אתייחס לכל המשפטים שפתחת ב"הם":
רוצים רכבות קלות בשבת - אז שיתנו להם. ככה יוכלו רבים לוותר על רכבם והכבישים יהיו פחות צפופים.
זה אי אפשר, אם אתה רוצה לשמור על צביון יהודי אתה לא יכול להפעיל תחבורה ציבורית בשבת.
רוצים חנויות לממכר חזיר - יש, אבל רק ביוקר, רוצים בזול.
אתה לא מצפה שהרבנות הראשית תדאג למשחטות של חזירים כדי להוזיל עלויות, נכון?.
אז הנה אתה רואה שאין שום כפייה דתית, יש מלא חנויות שמוכרות מוצרי חזיר ואף אחד לא סגר אותן
ואני לא מדבר על טוב טעם.
מעוניינים להרוס את הכלכלה של המדינה - לא, הם מעוניינים לאלץ את הממשלה לוותר על הרפורמה גם אם ישלמו מחיר באופן זמני.
על איזו רפורמה בדיוק אתה מדבר?
אין יותר רפורמה, הרפורמה מתה, תתקדם הלאה.
כולנו יודעים בדיוק לשם מה נערכות הפגנות המחאה האלה מדי מוצ"ש בקפלן.
מסיתים לא לשרת בצבא - בצדק, נמאס להם להיות פראיירים.
תעזוב, לא עושים דברים כאלה, צה"ל חייב להישאר מחוץ לתחום.
אלא שלכם אין גבולות, המטרה שלכם מקדשת את כל האמצעים וגם במחיר בטחון המדינה שנשען בעיקר על צה"ל.
מסיתים רופאים לברוח - לא באמת, הרופאים בורחים מיוזמתם.
מעניין שאף רופא לא דיבר על זה עד כה והנה לפתע כולם חושבים לעשות רלוקיישן
שוברים דוכנים להנחת תפילין - ונדליסטים, אל תכליל את כל השמאלנים.
אני לא מדבר על ונדליזם אלא על כך שאתה רואה סתם תושבים של העיר תל אביב שבאים ומציקים.
זה כאילו שהם ראו לפניהם איזשהו פשע גדול שמתבצע באמצע הכביש.

SupermanZW

Well-known member
זה אי אפשר, אם אתה רוצה לשמור על צביון יהודי אתה לא יכול להפעיל תחבורה ציבורית בשבת.

אתה לא מצפה שהרבנות הראשית תדאג למשחטות של חזירים כדי להוזיל עלויות, נכון?.
אז הנה אתה רואה שאין שום כפייה דתית, יש מלא חנויות שמוכרות מוצרי חזיר ואף אחד לא סגר אותן
ואני לא מדבר על טוב טעם.

על איזו רפורמה בדיוק אתה מדבר?
אין יותר רפורמה, הרפורמה מתה, תתקדם הלאה.
כולנו יודעים בדיוק לשם מה נערכות הפגנות המחאה האלה מדי מוצ"ש בקפלן.

תעזוב, לא עושים דברים כאלה, צה"ל חייב להישאר מחוץ לתחום.
אלא שלכם אין גבולות, המטרה שלכם מקדשת את כל האמצעים וגם במחיר בטחון המדינה שנשען בעיקר על צה"ל.

מעניין שאף רופא לא דיבר על זה עד כה והנה לפתע כולם חושבים לעשות רלוקיישן

אני לא מדבר על ונדליזם אלא על כך שאתה רואה סתם תושבים של העיר תל אביב שבאים ומציקים.
זה כאילו שהם ראו לפניהם איזשהו פשע גדול שמתבצע באמצע הכביש.
צביון זה קשקוש. במדינה מתוקנת אין מקום לצביון שמגביל אזרחים, במיוחד לא את חסרי האמצעים שמביניהם.

אני מצפה שיאפשרו הקמת משחתות חזירים ושהרבנות לא תתערב, הרי ממילא לא יבקשו כשרות, לכן לא עניינה של הרבנות.

מבחינתי הרפורמה לא מתה, פסקת ההתגברות היא חלק מהרפורמה ןחןקי רבים שבתכנון הם חלק מהרפורמה. עד שלא מחליטים לבטל כל מה שקשור לרפורמה היא עדיין קיימת.

צה"ל לא צריך להישאר מחוץ לתחום, אם אין שוויון זכויות וחובות בין האזרחים מותר לפרק הכל. לא יעלה על הדעת שמגזרים מסוימים יסכנו את חייהם ואחרים לא!

רופאים דיברו על רילוקיישן מהתחלה. חלקם עושים זאת.

מציקים והורסים זה לא אותו הדבר, אלה שמציקים הם רק מטרד, אלה שהורסים מקומם בכלא.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
צביון זה קשקוש. במדינה מתוקנת אין מקום לצביון שמגביל אזרחים, במיוחד לא את חסרי האמצעים שמביניהם.
מדינה שרוב תושביה הם יהודים כשרים ולכן קיבלה גם את הרוב בכנסת, תשמור על צביון יהודי כשר למהדרין ותקיא מתוכה את שארית הפליטה האפיקורסית
היא תדאג שכל החנויות תהיינה סגורות בשבת, שהתחבורה הציבורית לא תפעל בשבת ושחברת התעופה הלאומית לא פועלת בשבת
וזה בפועל מה שקורה, אז עדרבא, כמדינה דמוקרטית בעוד שנתיים תלך לקלפי ואם תצליחו לעלות חזרה לשלטון אז תנסו לשנות
אבל לדעתי הקב"ה לא סובל אתכם הגויים והמשומדים שכבר מזמן שכחתם מה זה להיות יהודים, לא נראה לי שאי פעם תחזרו לשלטון.
אני מצפה שיאפשרו הקמת משחתות חזירים ושהרבנות לא תתערב, הרי ממילא לא יבקשו כשרות, לכן לא עניינה של הרבנות.
אתה מתכוון בטח לקנדה,
אין לי בעיה שתשחטו חזירים בקנדה.
מבחינתי הרפורמה לא מתה, פסקת ההתגברות היא חלק מהרפורמה ןחןקי רבים שבתכנון הם חלק מהרפורמה. עד שלא מחליטים לבטל כל מה שקשור לרפורמה היא עדיין קיימת.
פסקת ההתגברות היא מעולם לא היוותה בעיה, הבעיה היא נתניהו שתקוע לכם כבר 18 שנים בתוך הגרון ואתם לא יכולים לבלוע או להקיא אותו.
אז שתחנקו יחד איתו אינשאללה. |חיוךרחב|
צה"ל לא צריך להישאר מחוץ לתחום, אם אין שוויון זכויות וחובות בין האזרחים מותר לפרק הכל. לא יעלה על הדעת שמגזרים מסוימים יסכנו את חייהם ואחרים לא!
אם אתה חושב שצה"ל לא צריך להישאר מחוץ לתחום אז אני מתחיל שוב לפקפק בשירותך בצה"ל ואני חושב ששיקרת ולא באמת שירתת בצה"ל
כי מי שבאמת שרת בצה"ל לא אומר את השטות הזאת שצריך להפסיק לשרת בצה"ל.
רופאים דיברו על רילוקיישן מהתחלה. חלקם עושים זאת.
לא, רופאים והייטיקיסטים ניסו להציג מצגת של תמיכה באנרכיסטים, הראשונים אמרו שהם יעזבו את בתי החולים בארץ
השניים הוציאו את הכסף שלהם מהבנקים והשקיעו בבנקים אמריקאים ואז הקב"ה פתח להם את התחת כשאותם בנקים קרסו.
הרופאים בסופו של דבר לא באמת עזבו, כי בינינו לבין עצמנו מי שעוזב את הארץ הוא חייב להיות מקרה של לוזר נואש ואבוד ומי כמוך יודע את זה. ;-)

מציקים והורסים זה לא אותו הדבר, אלה שמציקים הם רק מטרד, אלה שהורסים מקומם בכלא.
מה זה משנה מי הוא מי? בשני המקרים הם לא באים מאהבה לדת משה וישראל
אלא אפיקורסים מצחינים שהם לדעתי צאצאיהם הישירים של הקאפו והיודן ראט בגרמניה הנאצית.

SupermanZW

Well-known member
מדינה שרוב תושביה הם יהודים כשרים ולכן קיבלה גם את הרוב בכנסת, תשמור על צביון יהודי כשר למהדרין ותקיא מתוכה את שארית הפליטה האפיקורסית
היא תדאג שכל החנויות תהיינה סגורות בשבת, שהתחבורה הציבורית לא תפעל בשבת ושחברת התעופה הלאומית לא פועלת בשבת
וזה בפועל מה שקורה, אז עדרבא, כמדינה דמוקרטית בעוד שנתיים תלך לקלפי ואם תצליחו לעלות חזרה לשלטון אז תנסו לשנות
אבל לדעתי הקב"ה לא סובל אתכם הגויים והמשומדים שכבר מזמן שכחתם מה זה להיות יהודים, לא נראה לי שאי פעם תחזרו לשלטון.

אתה מתכוון בטח לקנדה,
אין לי בעיה שתשחטו חזירים בקנדה.

פסקת ההתגברות היא מעולם לא היוותה בעיה, הבעיה היא נתניהו שתקוע לכם כבר 18 שנים בתוך הגרון ואתם לא יכולים לבלוע או להקיא אותו.
אז שתחנקו יחד איתו אינשאללה. |חיוךרחב|

אם אתה חושב שצה"ל לא צריך להישאר מחוץ לתחום אז אני מתחיל שוב לפקפק בשירותך בצה"ל ואני חושב ששיקרת ולא באמת שירתת בצה"ל
כי מי שבאמת שרת בצה"ל לא אומר את השטות הזאת שצריך להפסיק לשרת בצה"ל.

לא, רופאים והייטיקיסטים ניסו להציג מצגת של תמיכה באנרכיסטים, הראשונים אמרו שהם יעזבו את בתי החולים בארץ
השניים הוציאו את הכסף שלהם מהבנקים והשקיעו בבנקים אמריקאים ואז הקב"ה פתח להם את התחת כשאותם בנקים קרסו.
הרופאים בסופו של דבר לא באמת עזבו, כי בינינו לבין עצמנו מי שעוזב את הארץ הוא חייב להיות מקרה של לוזר נואש ואבוד ומי כמוך יודע את זה. ;-)

מה זה משנה מי הוא מי? בשני המקרים הם לא באים מאהבה לדת משה וישראל
אלא אפיקורסים מצחינים שהם לדעתי צאצאיהם הישירים של הקאפו והיודן ראט בגרמניה הנאצית.
מקימי המדינה היו ברובם הגדול אתאיסטים, היו יהודים בקבוצת ההשתייכות שלהם, לא בדתם. נוח לך לשכוח. אפילו אלה שלא היו אתאיסטים אלא סתם חילונים מעולם לא הסכימו ולעולם לא יסכימו לשום צביון שיגביל אותם.

ממה שאני קורא, החילונים ברובם כבר הבינו שהדמוגראפיה כבר הכריעה עבורם ושלא ינצחו, בעלי הממון מביניהם כבר קונים אזרחויות ותושבויות קבע במדינות אחרות, אחרים נכנסים לדיכאון, אלא שעוד לא הביאו ילדים גם לא יביאו, הם לא רוצים שילדיהם יחיו תחת שלטון הטליבאן, מבחינתם תיאוקראטיה זה טליבאן ואני מצדיק אותם.

אתה נוסע בשבת ברכבך, מה אכפת לך שאלה שאין להם רכב יוכלו לנסוע גם? אתה פשוט אוהב להתעלל בעניים, אין הסבר אחר.

תוך 40 שנים לא יהיו יותר חילונים בישראל, אלה שיכולים יהגרו ממנה, אלה שמעל גיל 40 ימותו (תוחלת החיים הממוצעת בערך 80), אלה שמתחת לגיל 40 יהפכו לדתיים בכאילו, מעין אנוסים, כדי לזכות להטבות של דתיים ואז המדינה תקרוס, הם יוכלו לעבור למדינות אחרות בתור פליטים.

אני שירתתי בצה"ל ומבחינתי אל תאמין, לא אכפת לי. אני סבור שברגע בו באופן רשמי, להבדיל מהמצב הנוכחי שבו לא מדובר בפטור רשמי אלא פרוצדורלי, חרדים יהיו פטורים משירות מדינת ישראל תאבד את זכות הקיום שלה, קל וחומר צה"ל. אם האוכלוסיה שהייתה הרוב מבין מקימי המדינה היא גם האוכלוסיה המנוצלת ביותר בעלת הכי הרבה חובות והכי מעט זכויות מותר להם לפרק הכל, מוצדק בהחלט שלא ירשו לאוכלוסיות אחרות ליהנות מההקרבה שלהם וגם לדפוק אותם.

אני כבר יודע על רופאים ישראלים שהיגרו לקנדה, סייעתי אישית לשניים מהם במתן מידע, לכן אני יודע שלא מדובר באיומי סרק, אלא ברופאים שבאמת מתכוונים לעזוב.

לוזרים לא מהגרים מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים. קריטריוני ההגירה בנויים כך שרק המצליחים יכולים להגר (באופן חוקי).

מאוד משנה מי הוא מי, מי שסתם מעצבן ראוי להתעלם ממנו, אך ונדליסט הוא פושע שצריך להיענש.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מקימי המדינה היו ברובם הגדול אתאיסטים, היו יהודים בקבוצת ההשתייכות שלהם, לא בדתם. נוח לך לשכוח. אפילו אלה שלא היו אתאיסטים אלא סתם חילונים מעולם לא הסכימו ולעולם לא יסכימו לשום צביון שיגביל אותם.
לא, אתה טועה ומנסה להטעות.
תיכנס לביתם של ההורים והסבים של מקימי המדינה ותראה על הקיר תלויות התמונות של האבות והסבים שלהם שהם כולם היו חרדים עם כיפות, זקנים ופיאות.
זה לא מדוייק מה שאתה אומר, אלא שעם הזמן שחלף הבנים ובני הבנים הפכו להיות אפיקורסים
מילא אפיקורסים, הפכתם להיות אוטואנטישמים שונאי דת וכל סממן של הדת היהודית.
ממה שאני קורא, החילונים ברובם כבר הבינו שהדמוגראפיה כבר הכריעה עבורם ושלא ינצחו, בעלי הממון מביניהם כבר קונים אזרחויות ותושבויות קבע במדינות אחרות, אחרים נכנסים לדיכאון, אלא שעוד לא הביאו ילדים גם לא יביאו, הם לא רוצים שילדיהם יחיו תחת שלטון הטליבאן, מבחינתם תיאוקראטיה זה טליבאן ואני מצדיק אותם.
השאלה היא מה יותר טוב ליהודים?
הטאליבן תוצרת כחול לבן עם בתי כנסת וחגים יהודים אבל עדיין כאן במולדת? או טאליבן בניכר עם אנטישמיות גדולה והתנכלויות לכל אחד שנחשד ליהודי.
אתה נוסע בשבת ברכבך, מה אכפת לך שאלה שאין להם רכב יוכלו לנסוע גם? אתה פשוט אוהב להתעלל בעניים, אין הסבר אחר.
כיום אני ממש לא נוסע ברכבי בשבת, הילד נוסע עם אחותו החורגת ובנה לים, אני ואישתי מעדיפים לשבת בבית.
לגבי הנוסעים האחרים, מי אמר שאין תחבורה בשבת?
לך לתחנה המרכזית ותראה שיש מוניות שירות לכל קצווי הארץ, אלא שזה לא מספק אתכם, אתם רוצים שחברות המופעלות על ידי הממשלה
תסענה בשבת.
תוך 40 שנים לא יהיו יותר חילונים בישראל, אלה שיכולים יהגרו ממנה, אלה שמעל גיל 40 ימותו (תוחלת החיים הממוצעת בערך 80), אלה שמתחת לגיל 40 יהפכו לדתיים בכאילו, מעין אנוסים, כדי לזכות להטבות של דתיים ואז המדינה תקרוס, הם יוכלו לעבור למדינות אחרות בתור פליטים.
איזה אנוסים ואיזה שטויות, יש לי פה שכן שגר ממש לידי הוא היה הכי חילוני בעולם
והנה בשנה האחרונה הוא מתפלל כל יום 3 תפילות ומניח תפילין מדי בוקר, אני ממש גאה בו.
והוא רק בן 60, יש מצבים שאנשים מתבגרים ואז הם חוזרים ליהדות.
אני לא מבין למה זה נשמע איום ונורא בשבילך עד שאתה מכנה יהודים "אנוסים"..
אף אחד לא נאנס להתפלל, אני למשל לא הולך להתפלל בבית כנסת למעט בימי האזכרה של הוריי שאני אומר קדיש לעילוי נשמתם.

אני שירתתי בצה"ל ומבחינתי אל תאמין, לא אכפת לי. אני סבור שברגע בו באופן רשמי, להבדיל מהמצב הנוכחי שבו לא מדובר בפטור רשמי אלא פרוצדורלי, חרדים יהיו פטורים משירות מדינת ישראל תאבד את זכות הקיום שלה, קל וחומר צה"ל. אם האוכלוסיה שהייתה הרוב מבין מקימי המדינה היא גם האוכלוסיה המנוצלת ביותר בעלת הכי הרבה חובות והכי מעט זכויות מותר להם לפרק הכל, מוצדק בהחלט שלא ירשו לאוכלוסיות אחרות ליהנות מההקרבה שלהם וגם לדפוק אותם.
אני הפסקתי להאמין ברגע שאתה אומר שצה"ל זה גוף שניתן לסחיטה ולמשא ומתן, אפילו לבגוד בו.
כאחד שחי בחו"ל אז אולי אתה לא מבין לעומק מה הפירוש להחליש את צה"ל, לך קל לדבר.
אני כבר יודע על רופאים ישראלים שהיגרו לקנדה, סייעתי אישית לשניים מהם במתן מידע, לכן אני יודע שלא מדובר באיומי סרק, אלא ברופאים שבאמת מתכוונים לעזוב.
אני לא מאמין שהם הגרו בגלל המצב בארץ, עזוב זה נוח לפעילי המחאה להציג זאת כך.
לוזרים לא מהגרים מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים. קריטריוני ההגירה בנויים כך שרק המצליחים יכולים להגר (באופן חוקי).
מתוך מאות אלפי היורדים מתי מעט הצליחו בעסקים
היתר עובדים במסעדות כשוטפי כלים ושוטפי רצפות.
או במקרה היותר טוב בבאסטות.
לכן בעיני כולם לוזרים.
מאוד משנה מי הוא מי, מי שסתם מעצבן ראוי להתעלם ממנו, אך ונדליסט הוא פושע שצריך להיענש.

SupermanZW

Well-known member
לא, אתה טועה ומנסה להטעות.
תיכנס לביתם של ההורים והסבים של מקימי המדינה ותראה על הקיר תלויות התמונות של האבות והסבים שלהם שהם כולם היו חרדים עם כיפות, זקנים ופיאות.
זה לא מדוייק מה שאתה אומר, אלא שעם הזמן שחלף הבנים ובני הבנים הפכו להיות אפיקורסים
מילא אפיקורסים, הפכתם להיות אוטואנטישמים שונאי דת וכל סממן של הדת היהודית.

השאלה היא מה יותר טוב ליהודים?
הטאליבן תוצרת כחול לבן עם בתי כנסת וחגים יהודים אבל עדיין כאן במולדת? או טאליבן בניכר עם אנטישמיות גדולה והתנכלויות לכל אחד שנחשד ליהודי.

כיום אני ממש לא נוסע ברכבי בשבת, הילד נוסע עם אחותו החורגת ובנה לים, אני ואישתי מעדיפים לשבת בבית.
לגבי הנוסעים האחרים, מי אמר שאין תחבורה בשבת?
לך לתחנה המרכזית ותראה שיש מוניות שירות לכל קצווי הארץ, אלא שזה לא מספק אתכם, אתם רוצים שחברות המופעלות על ידי הממשלה
תסענה בשבת.

איזה אנוסים ואיזה שטויות, יש לי פה שכן שגר ממש לידי הוא היה הכי חילוני בעולם
והנה בשנה האחרונה הוא מתפלל כל יום 3 תפילות ומניח תפילין מדי בוקר, אני ממש גאה בו.
והוא רק בן 60, יש מצבים שאנשים מתבגרים ואז הם חוזרים ליהדות.
אני לא מבין למה זה נשמע איום ונורא בשבילך עד שאתה מכנה יהודים "אנוסים"..
אף אחד לא נאנס להתפלל, אני למשל לא הולך להתפלל בבית כנסת למעט בימי האזכרה של הוריי שאני אומר קדיש לעילוי נשמתם.

אני הפסקתי להאמין ברגע שאתה אומר שצה"ל זה גוף שניתן לסחיטה ולמשא ומתן, אפילו לבגוד בו.
כאחד שחי בחו"ל אז אולי אתה לא מבין לעומק מה הפירוש להחליש את צה"ל, לך קל לדבר.

אני לא מאמין שהם הגרו בגלל המצב בארץ, עזוב זה נוח לפעילי המחאה להציג זאת כך.

מתוך מאות אלפי היורדים מתי מעט הצליחו בעסקים
היתר עובדים במסעדות כשוטפי כלים ושוטפי רצפות.
או במקרה היותר טוב בבאסטות.
לכן בעיני כולם לוזרים.
כמעט לכל היהודים האשכנזים ניצולי השואה היו הורים ו/או סבים שהיו דתיים או חרדים. במהלך השואה התרחשה היציאה בשאלה הגדולה ביותר בהיסטוריה, חסרת תקדים, במימדים שלא היו לפניה ולא סביר שיהיו אי פעם בעתיד. 99% מהיהודים שהיו דתיים או חרדים לפני השואה הפכו לחילונים או אתאיסטים במהלכה. גם במשפחה שלי, הדור שלפני סביי ז"ל וסבתותיי ז"ל היו כולם דתיים, עזבו את הדת במהלך השואה.

מה שטוב ליהודים זה לחיות במקום בו הם חופשיים לחיות על פי השקפת עולמם ללא שום כפיה וששכיניהם לא שונאים אותם, כפי שהצלחתי אני. הטאליבן לא טוב להם בשום מקרה, לא בישראל ולא מחוץ לה. יש מקומות בעולם בהם אין אנטישמיות. אני חי במקום בו אין אנטישמיות. התקרית האנטישמית האחרונה בנובה סקושה אירעה לפני יותר מ80 שנה. אף אחד מהיהודים החיים היום בנובה סקושה לא חווה אנטישמיות בה מימיו. הנחתך שבכל מקום סובלים היהודים מאנטישמיות אינה נכונה.

מוניות זה יקר, עניים לא יכולים להרשות לעצמם מונית, רק אוטובוס או רכבת, מספיק עם התירוצים. בשביל עניים מה שיקר כאילו לא קיים. מי שלא עני יש לו רכב פרטי. נוסע במונית רק למקום בו אין חניה.

היום אין אנוסים, אבל להערכתי כבר בעוד 17 שנים יהיו. הלוואי שאני טועה.

אנשים נואשים יעשו הכל כדי לדחוק את הקץ, ואתה לא מבין שהחילונים שנותרו בישראל כבר נואשים, הם יודעים שאין להם סיכוי לנצח, ולכן שוברים את הכלים. אני מצדיק אותם לגמרי. המטרה מצדיקה את האמצעים כשנואשים, לא בכל מצב. לכן אני מצדיק את מרד הגיוב ולכן אני מצדיק את סחיטת צה"ל וכל דבר שישבש את השתלטות הדת על מדינת ישראל ואת הגדלת הפריבילגיות של החרדים על חשבון החילונים ואקצין עוד יותר, אני מצדיק אף את החרבת המדינה לאור מה שקורה בה. יש מי שיוכלו להימלט ממנה רק כפליטים, כי הם לא מוצלחים מספיק להגר ממנה באופן חוקי ומסודר.

שוטפי הכלים והרצפות ועובדי הבאסטות הם מהגרים לא חוקיים, הם חיים בפחד שמא ייתפסו ויגורשו ולא יוכלו לשוב עוד לעולם. הם מהווים מיעוט מבוטל בין המהגרים הישראלים, אבל רוב בין מהגרי מדינות עולם שלישי לא כולל הודו, גם רוב המהגרים מהודו מצליחים מאוד. רוב המהגרים הישראלים הם חוקיים בעלי עבודות טובות בשכר גבוה וחיים יותר טוב מהקנדי הממוצע, לידיעתך.

אתה רק משלה את עצמך שהמהגרים הישראלים מסכנים, 98% מהם חיים טוב, 95% מהם חיים יותר טוב משחיו בישראל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כמעט לכל היהודים האשכנזים ניצולי השואה היו הורים ו/או סבים שהיו דתיים או חרדים. במהלך השואה התרחשה היציאה בשאלה הגדולה ביותר בהיסטוריה, חסרת תקדים, במימדים שלא היו לפניה ולא סביר שיהיו אי פעם בעתיד. 99% מהיהודים שהיו דתיים או חרדים לפני השואה הפכו לחילונים או אתאיסטים במהלכה. גם במשפחה שלי, הדור שלפני סביי ז"ל וסבתותיי ז"ל היו כולם דתיים, עזבו את הדת במהלך השואה.
כן, בהחלט. לכן אמרתי קודם שמספיק לראות את התמונות של הסבים והסבתות.
עכשיו לנושא של היציאה בשאלה, אני מניח שאנשים אשר ראו את הטבח הגדול שהנאצים ימח שמם עשו ביהודים, הם נורא כעסו על הקב"ה ולכן החליטו לעזוב,
לא רק זאת, הם הפכו להיות אוטואנטישמים ואפיקורסים גדולים, אבל הצעד הזה שהם נקטו טעות ביסודו, כי אם אתם החלטתם שאתם מקבלים על עצמכם
את דת משה וישראל, אז אתם אמורים לעשות ורק אחר כך לשמוע, הרי אם הקב"ה החליט להעניש אתכם, אזיי קבלו את זה כגזרה משמים.
פעם עמים פאגאניים, כדי לרצות את האלים הם היו זורקים בחורה בתולה מראש ההר.
מה שטוב ליהודים זה לחיות במקום בו הם חופשיים לחיות על פי השקפת עולמם ללא שום כפיה וששכיניהם לא שונאים אותם, כפי שהצלחתי אני.
נו, יופי, תטפח לעצמך על השכם, למה לא?
בינינו סופרמן, אף אחד כאן לא יודע באמת מהי מידת הצלחתך האישית, ייתכן שאתה בכלל איזה הומלס עם מעיל רוח מרופט
שמקבץ נדבות בתחנת הרכבת של וונקובר.|חיוךרחב|
הטאליבן לא טוב להם בשום מקרה, לא בישראל ולא מחוץ לה. יש מקומות בעולם בהם אין אנטישמיות. אני חי במקום בו אין אנטישמיות. התקרית האנטישמית האחרונה בנובה סקושה אירעה לפני יותר מ80 שנה. אף אחד מהיהודים החיים היום בנובה סקושה לא חווה אנטישמיות בה מימיו. הנחתך שבכל מקום סובלים היהודים מאנטישמיות אינה נכונה.
טוב מאד שזה כך, אני מאד שמח שיש פינה בעולם שהיא נקייה מאנטישמיות.
אבל אנטישמיות כידוע לך היא מחלה מדבקת.
ב1943 היהודים בגרמניה גם הם חיו בעושר נוחות ושלווה, בדיוק כמו היהודים בסקושה נובה, עד שכידוע לך עלה לשלטון
קנצלר מגלומן עם שפם מרובע ושיער משוח לצד וידע לנאום במועל יד. |היי|
מוניות זה יקר, עניים לא יכולים להרשות לעצמם מונית, רק אוטובוס או רכבת, מספיק עם התירוצים. בשביל עניים מה שיקר כאילו לא קיים. מי שלא עני יש לו רכב פרטי. נוסע במונית רק למקום בו אין חניה.
מדובר במוניות שירות, העלות שלהן טיפה יותר יקרה מהמחיר הנקוב באוטובוס.
היום אין אנוסים, אבל להערכתי כבר בעוד 17 שנים יהיו. הלוואי שאני טועה.
אתם סתם אחוזי פאניקה וטראומה, השנאה שלכם למזרחים ולחרדים העבירה אתכם על דתכם
אתם מעדיפים לברוח חזרה לגולה ומלבד שלא תראו יותר את הפרצופים של הבבונים המזרחיים האלה. |חיוךרחב|
אנשים נואשים יעשו הכל כדי לדחוק את הקץ, ואתה לא מבין שהחילונים שנותרו בישראל כבר נואשים, הם יודעים שאין להם סיכוי לנצח, ולכן שוברים את הכלים. אני מצדיק אותם לגמרי.
אתה מבין? במקום לנסות ולאחות את השברים, למשל להצטרף אל הייתר ולשים את האגו המחורבן שלכם לרגע בצד ולנסות לחשוב על דרך אחרת
דרך שהיא פרודוקטיבית, אז במקום זאת, אתם מעדיפים לשבור את הכלים.
לא יקרה לכם כלום אם תהיו במקום ה-2.
המטרה מצדיקה את האמצעים כשנואשים, לא בכל מצב. לכן אני מצדיק את מרד הגיוב ולכן אני מצדיק את סחיטת צה"ל וכל דבר שישבש את השתלטות הדת על מדינת ישראל ואת הגדלת הפריבילגיות של החרדים על חשבון החילונים ואקצין עוד יותר, אני מצדיק אף את החרבת המדינה לאור מה שקורה בה. יש מי שיוכלו להימלט ממנה רק כפליטים, כי הם לא מוצלחים מספיק להגר ממנה באופן חוקי ומסודר.
בטח שאתה מצדיק את החרבת המדינה, כי המדינה לא שירתה אותך על פי רצונך ולכן ברחת לקנדה.
אחרי שהמדינה תיהרס אתה בטח קצת תשמח אבל תאמין לי שהשמחה הזאת תתחלף בחשש גדול כשתבין שמעתה אין לך מדינה יותר
ואתה בדיוק כמו יהודי גרמניה תהיה "חשוף בצריח" וכל ערבי מזדיין ירביץ לך ברחוב ויקרא לך "פאקינג סטינקינג ג'וו".
ואז יגיע שוב איזה היטלר שישמיד אותך ואת יתר היהודים בגולה שחשבו שהם "הצליחו בגדול"
ואחרי זה הילדים שלך (לך אין אבל למי שיש) יעלו שוב לארץ ישראל וילחמו בערבים כדי להחזיר את המולדת האבודה
ואז מה?
תלכו שוב להביא מרוקאים מצפון אפריקה כדי שיהיו לכם בשר תותחים מול הערבים בשדרות? ;-)
שוטפי הכלים והרצפות ועובדי הבאסטות הם מהגרים לא חוקיים, הם חיים בפחד שמא ייתפסו ויגורשו ולא יוכלו לשוב עוד לעולם. הם מהווים מיעוט מבוטל בין המהגרים הישראלים, אבל רוב בין מהגרי מדינות עולם שלישי לא כולל הודו, גם רוב המהגרים מהודו מצליחים מאוד. רוב המהגרים הישראלים הם חוקיים בעלי עבודות טובות בשכר גבוה וחיים יותר טוב מהקנדי הממוצע, לידיעתך.

אתה רק משלה את עצמך שהמהגרים הישראלים מסכנים, 98% מהם חיים טוב, 95% מהם חיים יותר טוב משחיו בישראל.
אני לא משלה את עצמי, אני רק חושב בהגיון.
לחיות כעני בפתח שנים רבות תוך כדי עבודות מזדמנות ולו רק כדי לקבל פאקינג אזרחות זה כבר אומר דרשני.
לדעתי מי שלא הצליח כאן במולדת האם שלו אז הסיכוי שהוא יצליח בחול הוא עוד יותר נמוך.

SupermanZW

Well-known member
כן, בהחלט. לכן אמרתי קודם שמספיק לראות את התמונות של הסבים והסבתות.
עכשיו לנושא של היציאה בשאלה, אני מניח שאנשים אשר ראו את הטבח הגדול שהנאצים ימח שמם עשו ביהודים, הם נורא כעסו על הקב"ה ולכן החליטו לעזוב,
לא רק זאת, הם הפכו להיות אוטואנטישמים ואפיקורסים גדולים, אבל הצעד הזה שהם נקטו טעות ביסודו, כי אם אתם החלטתם שאתם מקבלים על עצמכם
את דת משה וישראל, אז אתם אמורים לעשות ורק אחר כך לשמוע, הרי אם הקב"ה החליט להעניש אתכם, אזיי קבלו את זה כגזרה משמים.
פעם עמים פאגאניים, כדי לרצות את האלים הם היו זורקים בחורה בתולה מראש ההר.

נו, יופי, תטפח לעצמך על השכם, למה לא?
בינינו סופרמן, אף אחד כאן לא יודע באמת מהי מידת הצלחתך האישית, ייתכן שאתה בכלל איזה הומלס עם מעיל רוח מרופט
שמקבץ נדבות בתחנת הרכבת של וונקובר.|חיוךרחב|

טוב מאד שזה כך, אני מאד שמח שיש פינה בעולם שהיא נקייה מאנטישמיות.
אבל אנטישמיות כידוע לך היא מחלה מדבקת.
ב1943 היהודים בגרמניה גם הם חיו בעושר נוחות ושלווה, בדיוק כמו היהודים בסקושה נובה, עד שכידוע לך עלה לשלטון
קנצלר מגלומן עם שפם מרובע ושיער משוח לצד וידע לנאום במועל יד. |היי|

מדובר במוניות שירות, העלות שלהן טיפה יותר יקרה מהמחיר הנקוב באוטובוס.

אתם סתם אחוזי פאניקה וטראומה, השנאה שלכם למזרחים ולחרדים העבירה אתכם על דתכם
אתם מעדיפים לברוח חזרה לגולה ומלבד שלא תראו יותר את הפרצופים של הבבונים המזרחיים האלה. |חיוךרחב|

אתה מבין? במקום לנסות ולאחות את השברים, למשל להצטרף אל הייתר ולשים את האגו המחורבן שלכם לרגע בצד ולנסות לחשוב על דרך אחרת
דרך שהיא פרודוקטיבית, אז במקום זאת, אתם מעדיפים לשבור את הכלים.
לא יקרה לכם כלום אם תהיו במקום ה-2.

בטח שאתה מצדיק את החרבת המדינה, כי המדינה לא שירתה אותך על פי רצונך ולכן ברחת לקנדה.
אחרי שהמדינה תיהרס אתה בטח קצת תשמח אבל תאמין לי שהשמחה הזאת תתחלף בחשש גדול כשתבין שמעתה אין לך מדינה יותר
ואתה בדיוק כמו יהודי גרמניה תהיה "חשוף בצריח" וכל ערבי מזדיין ירביץ לך ברחוב ויקרא לך "פאקינג סטינקינג ג'וו".
ואז יגיע שוב איזה היטלר שישמיד אותך ואת יתר היהודים בגולה שחשבו שהם "הצליחו בגדול"
ואחרי זה הילדים שלך (לך אין אבל למי שיש) יעלו שוב לארץ ישראל וילחמו בערבים כדי להחזיר את המולדת האבודה
ואז מה?
תלכו שוב להביא מרוקאים מצפון אפריקה כדי שיהיו לכם בשר תותחים מול הערבים בשדרות? ;-)

אני לא משלה את עצמי, אני רק חושב בהגיון.
לחיות כעני בפתח שנים רבות תוך כדי עבודות מזדמנות ולו רק כדי לקבל פאקינג אזרחות זה כבר אומר דרשני.
לדעתי מי שלא הצליח כאן במולדת האם שלו אז הסיכוי שהוא יצליח בחול הוא עוד יותר נמוך.
יש לך את החוצפה לשפוט ניצולי שואה וגם את אלה שניספו בשואה, מי אתה חושב שאתה?

אני לא חי בונקובר, ואם הייתי הומלס מאיפה היה לי אינטרנט? מאינטרנט קפה שלא הייתי יכול להרשות לעצמי? תכל'ס, וזה עצוב, לו הייתי הומלס כבר מזמן לא הייתי חי. בגלל מחלת לב שעברתי כל זיהום עלול להרוג אותי, אני צריך לקחת אנטיביוטיקה לפני כל טיפול שיניים (למשל), תרופות בקנדה יקרות והביטוח הפרובינציאלי מכסה בערך רבע מהמחיר.

אתה חושב שהאנטישמיות בגרמניה החלה ב1943? היא החלה הרבה יותר מוקדם, היא החלה במאה ה19. FFS את מחנות ההשמדה החלו להפעיל ב1941, אפילו הייתה לך טיפת היגיון היית יודע שלא יתכן שהאנטישמיות בגרמניה החלה ב1943.

איפה יש מוניות שירות בשבת? בחיפה? במרכז ישראל אין, אני חייתי במרכז.

אין לי שנאה לא למזרחים ולא לחרדים, יש מהם גם בעיר בה אני חי ואני מסתדר איתם מצוין. מה שטוב היכן שאני חי הוא שכל אחד יכול לחיות כרצונו, אין כפיה, וחרדים כאן עובדים, אין כאן קצבאות אברך. אין כאן אוכלוסיות פאראזיטיות שחיות על חשבוני.

אין טעם לאחות שברים, אף אחד לא צריך להסכים להיות נרמס ומנוצל. החילונים בישראל נרמסים ומנוצלים ולכן צריכים להילחם מלחמת חורמה.

אחרי שהמדינה תיהרס (תרחיש לא סביר אבל אזרום איתך) לא אשמח, אשמח רק אם תקום מחדש כמדינה דמוקראטית שתהיה בה חוקה דמוקראטית. מדינה בה יהיה שוויון חובות וזכויות מוחלט לכל האזרחים והפרדה מוחלטת בין דת למדינה. בחורבן אין שום דבר משמח. בחופש ובשוויון חובות וזכויות יש.

בגרמניה, בהשפעת הכנסיה הקתולית, האשימו את היהודים בכל דבר רע שקרה, ולעומת סוף המאה ה19 בה הייתה רק מעט אנטישמיות, אחרי ההפסד במלחמת העולם הראשונה, הפכו רוב הגרמנים לאנטישמים, הרוב האשימו את היהודים בהפסד. בפרובינציה בה אני חי אין הסתה נגד יהודים ואין אנטישמיות, יותר מ80 שנה לא היה בה מאורע אנטישמי, ויש בה ערבים, ואין להם שום דבר נגד יהודים. אני לא אומר שאין אנטישמיות בקנדה בכלל ( דווקא יש, במיוחד בדרום אונטאריו ובקויבק. המילטון, העיר הכי אנטישמית בקנדה נמצאת באונטאריו), אבל בפרובינציה בה אני חי אין ולא סביר שתהיה. אם מעניין אותך לדעת למה אוכל להסביר לך במסרים. לי אין שום סיבה לחשוש מאנטישמיות היכן שאני חי כל עוד אני חי.

לא תהיה עוד שואה, מהרבה סיבות. גם זה נושא מעניין לדיון, רוצה לפתוח אותו?

לידיעתך, מהגר בלתי חוקי שעובד בעבודות מזדמנות לא יכול לקבל אזרחות קנדית למעט אם יתחתן עם אזרחית קנדית, מה שכמעט אף פעם לא קורה. מהגר חוקי לא עובד בעבודות מזדמנות, מהגרים חוקיים עובדים בעבודות טובות ובממוצע מרוויחים יותר מילידי קנדה.

אם תבקר בכל עיר בירה של כל פרובינציה בקנדה תמצא קהילות יהודיות שחלק מהחברים בהן ישראלים ותוכל לשאול כל אחד במה הוא עובד והאם הגיע לקנדה עם תושבות קבע או ויזת עבודה (חוקי) או בלי (לא חוקי), תגלה ש98% הגיעו באופן חוקי. ממקתועותיהם תוכל להסיק בעצמך שמצבם הכלכלי טוב משל הקנדי הממוצע. אתה משכנע את עצמך בהיפך מכיוון שאינך מסוגל להתמודד עם המציאות, שרק המצליחים ביותר מהגרים לקנדה באופן חוקי ושרוב המהגרים הישראלים לקנדה הם חוקיים. אתה כמובן לא תבקר ולא תשאל כי אתה לא רוצה לקחת צ'אנס שהאשליה שלך תתנפץ לך בפרצוף. כמה פאתטי.

ai27

Well-known member
לידיעתך, מהגר בלתי חוקי שעובד בעבודות מזדמנות לא יכול לקבל אזרחות קנדית למעט אם יתחתן עם אזרחית קנדית, מה שכמעט אף פעם לא קורה. מהגר חוקי לא עובד בעבודות מזדמנות, מהגרים חוקיים עובדים בעבודות טובות ובממוצע מרוויחים יותר מילידי קנדה.

אם תבקר בכל עיר בירה של כל פרובינציה בקנדה תמצא קהילות יהודיות שחלק מהחברים בהן ישראלים ותוכל לשאול כל אחד במה הוא עובד והאם הגיע לקנדה עם תושבות קבע או ויזת עבודה (חוקי) או בלי (לא חוקי), תגלה ש98% הגיעו באופן חוקי. ממקתועותיהם תוכל להסיק בעצמך שמצבם הכלכלי טוב משל הקנדי הממוצע. אתה משכנע את עצמך בהיפך מכיוון שאינך מסוגל להתמודד עם המציאות, שרק המצליחים ביותר מהגרים לקנדה באופן חוקי ושרוב המהגרים הישראלים לקנדה הם חוקיים. אתה כמובן לא תבקר ולא תשאל כי אתה לא רוצה לקחת צ'אנס שהאשליה שלך תתנפץ לך בפרצוף. כמה פאתטי.
ב2021, החוקיים היו 5% מהאוכלוסיה
כמה בנוסף לא חוקיים?

העיקר הממשלה חכמה על נהגי משאיות

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
אז אם בטוח בזה בשביל מה אתה טורח ליידע את כולם ברוע הגזירה מה אתה קסנדרה?
אני מחוייב לספר לכם שאתם נעדרי חשיבה עצמונית ושאינכם מבינים איזה צרות אתם מעוללים לעם היהודי - זו זכותי וחובתי.

אבל במחשבה שניה אתם "גויים לעתיד" כך שדבריי אינם עושים עליכם הרבה רושם....לא נורא , אם לא יעזור , לא יזיק.

למעלה