שנה טובה לכל חברי הפורום

A L1

New member
ככה אני חושב

כשיאסר עראפת מת (ברוך השם), כל הערבים בארץ יצעו למצעדי הבל למותו "הטרגי" של עראפת. כידוע עראפת גרם למותם של הרבה מאוד יהודים, מה שאומר שערבי ישראל תומכים ברצח יהודים. הערבים האלה הרסו פה הכל כבר 5000 שנה הם מפריעים פה איך אפשר לא לשנוא אותם מתי כבר ישמידו אותם אחת ולתמיד.

One Echoe

New member
יש בזה משהו.

אבל עדיין, איך אפשר להגיד שהם לא בני אדם? אתה צריך לנסות להבין גם את הצד השני. זה נכון שהם האויב שלנו, ויש בהם המון חרא. אבל, מוטב לנתב את השנאה למקומות הספציפיים והנכונים.

Rotema3

New member
נכון.

אבל עדיין 'כל' הערבים בארץ? אתה באמת חושב? אין מה לעשות. גם הצד השני יכול להגיד עליך שאתה לא בן אדם בגלל דעותיך, וחבל שככה. צריך לנסות להבין.

A L1

New member
אתה אל תתיחס להודעה שלי בכלל...

חתיכת בוגד... הייתי רוצה לראות אותך שבויי של החמאס, שנייה לפני שעומדים לערוף לך את הראש, בטח הייתה מחייך אליהם ואומר "אני מבין אותכם, זה בסדר".

מי אתה שתכתיב לי מה לעשות?

אני בוגד? אתה בוגד רוצה דיקטטורה במקום דמוקרטיה. יודע מה? הלוואי תעוף מפה עם כל החברים שלך, ותתברך הארץ.

A L1

New member
אני בוגד?! הצחקת אותי

במה בדיוק אני בוגד?! בזה שאני רוצה למחוק מהעולם את כל מי שרוצח יהודים ותומך ברצח יהודים?! תאמין לי אני רוצה שתיהיה דמוקרטיה יותר מהרצון שלך לחבק חמאסניק. אני חושב שדיקטטורה צריכה להיות עם האוייבים שלנו ולא עם האחים שלנו.

A L1

New member
קודם

כילד בוגר אני מצפה שתענה לעיניין ואל תתחיל אם הזיוני שכל שלך.

נראה לך שאני שואל אותך מה לעשות?

אף אחד עוד לא ירד לרמה של להקשיב לך, למקרה שלא שמת לב...

One Echoe

New member
די די חברים

תשלימו או משהו =\ אבנר בן מנחם ואדריכל, די לריב!

למעלה